Beste certificaat programma’s die leiden tot betaalde banen

Posted on

Beste certificaat programma's die leiden tot betaalde banen

Veel opleidingen kan helpen bij het verhogen van uw kansen op het vinden van een goedbetaalde baan. Echter, veel van deze programma’s zijn duur, en kan jaren in beslag nemen.

Een alternatief voor een opleiding is een certificaat programma. Certificate programma’s zijn op korte termijn trainingsprogramma’s die vaak minder tijd in beslag dan een diploma te nemen,

Opmerking: U kunt een aantal certificaten in te verdienen zo weinig tijd als een paar months.They ook de neiging om minder geld kosten dan een opleiding.

Certificaat programma kan u helpen de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor een bepaalde job.1 Er zijn certificaten voor banen in een verscheidenheid van industrieën, met inbegrip van de ontwikkeling van  de gezondheidszorgadministratie en  informatietechnologie  (IT).

Deze programma’s kunnen nuttig zijn voor mensen die net hun carrière beginnen, maar ook voor mensen die al jaren ervaring hebben en willen hun vaardigheden te versterken of op zoek bent naar zijn  een mid-life carrière te veranderen . Vind het juiste programma voor u, en u zult op uw weg naar een succesvolle carrière.

Waarom krijg je een certificaat?

Er zijn veel voordelen aan het invullen van een certificaat programma. Als je begint je zoektocht naar werk, het invullen van een certificaat programma zal het vergroten van uw kennis en vaardigheden, en zal u  opvallen in de arbeidsmarkt .

Zelfs als u al een carrière, kunt u nog steeds profiteren van de voltooiing van een certificaat programma naar een bepaalde vaardigheid aan te scherpen. Bijvoorbeeld, een aantal  IT-certificaat programma’s  mensen te helpen ontwikkelen vaardigheden en kennis bases die nodig zijn voor de toegang tot de IT-industrie. Er zijn ook certificaten in het management, zoals projectmanagement certificaten.

Houd er echter rekening mee, dat de certificaten zijn niet hetzelfde als professionele licenties en certification.2 licenties nodig zijn voor bepaalde banen, zoals onderwijs en cosmetica. Certificeringen laten zien dat een persoon vaardigheden op een bepaald gebied heeft opgedaan. Bijvoorbeeld, er zijn boekhoudkundige certificeringen die kunnen helpen bij een accountant omhoog te gaan in zijn of haar carrière. Deze certificeringen omvatten typisch een examen zitten. Soms kun je een certificaat programma nemen om te helpen bij de voorbereiding voor de licentiestatus of certificering.

Hoe vindt u het juiste programma voor u

Gebruik de CareerOneStop Certification Finder:  Zoek in de Certification Finder  door certificatie naam, Organisatie, Industrie, of Beroep om een lijst van certificaten te genereren, met informatie over de certificerende organisatie, hoe om te wijzen, en examen details.

Vraag Uw contacten:  Als u geïnteresseerd bent in het starten van op een bepaalde loopbaan, mensen vragen op dat gebied wat voor soort diploma’s mensen op dat gebied hebben meestal. Stel  informatieve interviews  om deze contacten te vragen om te raden welke certificaten u misschien helpen in je carrière. Als een van uw contacten een certificaat programma is voltooid, krijgen hun feedback over de school en het programma.

Praat met uw huidige werkgever:  Als u op zoek bent naar een certificaat programma te helpen stimuleren je carrière, praten met uw werkgever. Hij of zij kan een aantal suggesties voor certificaten die je cv zou kunnen vergroten en zelfs leiden tot een promotie te hebben. Kijk ook eens op of uw onderneming biedt te betalen (of gedeeltelijke terugbetaling) een certificaat programma wanneer het in verband met uw huidige baan.

Controleer Lokale scholen:  De meeste certificaat programma’s worden uitgegeven door scholen (hoewel sommige worden uitgegeven door bedrijven en andere organisaties). Als je eenmaal weet wat voor soort certificaat dat u wilt, controleer uw lokale universiteiten, community colleges en beroepsonderwijs technische scholen om te zien welke programma’s zij aanbieden. In de staat en community colleges hebben vaak de minst dure certificaat programma’s.

Zoek een erkende school:  zorg ervoor dat de school waar je selecteert is geaccrediteerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de Raad voor het Hoger Onderwijs . For-profit scholen zijn niet altijd erkend, en ze missen soms strenge academici en / of nuttig zijn carrière diensten. Alleen maar omdat een school levert veel reclame (in print, online, of op billboards) betekent niet dat het de juiste school voor u.

Zoek een programma dat werkt met uw schema:  kijken naar wat elk programma kosten, howlong er nodig is om het programma en wat het programma aanbiedingen te voltooien (bijvoorbeeld on-the-job training, cursussen, examens). Selecteer een programma dat uw schema past. Bijvoorbeeld, als je wilt blijven full-time te werken bij het nastreven van het programma, zorg ervoor dat het schema van de programma’s is flexibel.

Als het te mooi is om waar te zijn, is het waarschijnlijk:  Als u een certificaat programma dat te gemakkelijk, te goedkoop, of te snel volledig lijkt te vinden, het waarschijnlijk is. Doe wat onderzoek om ervoor te zorgen dat het programma is geaccrediteerd.

Praat met Alumni:  Een andere manier om slechte certificaat programma’s te voorkomen is om alumni te praten. De meeste scholen moeten bereid zijn om u in contact met alumni die uw vragen over het programma kan beantwoorden. Vraag die alumni wat het programma was, en of het hielp hen een baan veilig te stellen.

Neem contact op met Ambtenaren van uw Professional Association of Union:  Vragen over certificeringen in uw vakgebied die uw verhandelbaarheid zal verbeteren en te informeren over programma’s aangeboden of door yourassociation onderschreven.

10 High-betaalde banen die vereisen (of aanbevolen) een Certificaat

Deze zijn goed betaalde banen die een certificaat vereisen of om die relevant certificaat programma’s bestaan. Voor de meeste van deze posities, kan een certificaat iemand vroeg in hun loopbaan helpen een goede eerste baan.

 1. Webontwikkelaar

Webontwikkelaars  maken en ontwerpen van websites. Ze maken de look van de site en het omgaan met de website van de prestaties, snelheid en capaciteit. Webontwikkelaars zou kunnen werken voor computersystemen design bedrijven, of voor de marketing van bedrijven of afdelingen, of  zelfstandige . Terwijl sommige web-ontwikkelaars hebben een associate degree in web design, anderen hebben een certificaat in web ontwikkeling plaats.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het  Bureau of Labor Statistics , webontwikkelaars verdienen een mediane inkomen van $ 69.430 per jaar en zal veel-sneller-dan-gemiddelde groei van de werkgelegenheid van 13% zien door 2028.

 1. Bouw en Building Inspector

Bouw  en het opbouwen van de inspecteurs te inspecteren bouwplaatsen en gebouwen om ervoor te zorgen dat de structuren voldoen aan alle vereiste codes en regels. Veel bouw en inspecteurs hebben een certificaat van een lokale of community college, terwijl anderen hebben een tweejarige associate’s degree in plaats daarvan.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het  Bureau of Labor Statistics , de bouw en de bouw van de inspecteurs verdienen een mediane inkomen van $ 59.700 per jaar en zal sneller-dan-gemiddelde zien groei van de werkgelegenheid van 7% tot 2.028.

 1. Architectonische en Civil opsteller

Een architectonisch en civiele opsteller creëert tekeningen van de structurele kenmerken van de gebouwen, of maakt kaarten van civieltechnische projecten (met inbegrip van openbare werken, bruggen en wegen). De meeste opstellers hebben de opleiding in computer-aided design en het opstellen van (CADD), engineering, mechanische tekening, en andere design en technische vaardigheden. Deze training kan afkomstig zijn van een certificaat programma, een twee jaar durend programma, of zelfs een programma van vier jaar.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het  Bureau of Labor Statistics , opstellers verdienen een mediane inkomen van $ 55.550 per jaar en zal weinig of geen groei van de werkgelegenheid zien door 2028.

 1. Industrial Engineering Technician

Industrial engineering technici helpen industriële ingenieurs met de herziening van werkwijzen bij fabrieken en andere industriële sites. Ze helpen herzien werkmethoden, uitrusting lay-out, en nog veel meer, om een ​​fabriek soepeler te maken. De meeste industriële ingenieurs-technici hebben ofwel een associate’s degree of een certificaat van een beroeps-technische school.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het  Bureau of Labor Statistics , industriële ingenieurs-technici verdienen een mediane inkomen van $ 55.460 per jaar en zal weinig of geen groei van de werkgelegenheid zien door 2028.

 1. Pipefitter en Plumber

Loodgieters en pijpfitters  installeren en te herstellen van buizen in kantoren, woningen, fabrieken en andere gebouwen. Veel loodgieters leren hun werk door middel van een certificaat programma en / of een vier tot vijf jaar als leerling. Sommige staten vereisen ook dat loodgieters en pijpfitters licentiëren.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het  Bureau of Labor Statistics , pijpfitters en loodgieters verdienen een mediane inkomen van $ 53.920 per jaar en zal veel-sneller-dan-gemiddelde groei van de werkgelegenheid van 14% zien door 2028.

 1. Verslaggever van het Hof

Een  rechtbank verslaggever  transcribeert, woord voor woord, verschillende juridische procedures, zoals de neerslag en de trials. De meeste rechter verslaggevers werken in rechtbanken of wetgevende macht. Vele rechtszaken verslaggevers op zijn minst een postsecondary certificaat in de rechtbank rapportage van een community college of technisch instituut.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het Bureau of Labor Statistics, hofverslaggevers verdienen een mediane inkomen van $ 57.150 per jaar en zal sneller-dan-gemiddelde zien groei van de werkgelegenheid van 7% tot 2.028.

 1. Zware voertuigen en Mobile Equipment Mechanic

Zware voertuigen en mobiele apparatuur monteurs (ook bekend als onderhoudsmonteurs) inspecteren en repareren voertuigen en machines voor transport (inclusief spoorvervoer), landbouw, bouw en meer. Meer en meer werkgevers willen monteurs die één tot twee jaar certificaat programma in diesel technologie of zwaar materieel monteurs hebben afgerond, omdat sommige van de nieuwste machines is zeer complex te huren.

Salaris en Employment Outlook: Zware voertuigen en mobiele monteurs apparatuur verdienen een mediane inkomen van $ 50.320 per jaar en zal banengroei van 4% zien via 2028 – ongeveer even snel als gemiddeld.

 1. Plaatwerker

Een plaatwerker constructen en / of installaties producten van dun plaatmetaal. Dit werk kan inhouden het meten en markeren afmetingen op bladen, boren van gaten in bladen, die grote platen of lassen, bouten, klinken, solderen en vellen. Veel plaatwerkers leren hun werk door middel van een stage of een certificaat programma van een technische school.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het  Bureau of Labor Statistics , plaatwerk werknemers verdienen een mediane inkomen van $ 48.460 per jaar en zal sneller-dan-gemiddelde zien groei van de werkgelegenheid met 8% tot 2.028.

 1. Verwarming, Airconditioning, en monteur en Installer

 Deze monteurs en installateurs, ook wel bekend als  HVACR technici , werken aan verwarming, koeling, ventilatie en koelsystemen in woningen, kantoren en andere gebouwen. HVACR technici meestal te voltooien een diploma of getuigschrift programma uit een handels- of technische school of een community college. Deze programma’s kunnen duren van zes maanden tot een jaar.

Salaris en Employment Outlook: Volgens het Bureau of Labor Statistics, HVACR technici verdienen een mediane inkomen van $ 47.610 per jaar en zal veel-sneller-dan-gemiddelde groei van de werkgelegenheid van 13% zien door 2028.

 1. chirurgische Technoloog

Chirurgische technologen  te helpen bij het operatiekamers in ziekenhuizen. Ze helpen bij de voorbereiding operatiekamers, regelen apparatuur, steriliseren patiënten en artsen helpen tijdens operaties. Ze voltooien vaak een certificaat programma in chirurgische technologie, die kan duren van een paar maanden tot twee jaar.

Salaris en Employment Outlook:  Chirurgische technologen  verdienen een gemiddelde van $ 47.300 en worden sneller-dan-gemiddelde zien van groei van de werkgelegenheid met 9% tot 2.028.

Meer Jobs je kunt krijgen met een certificaat

 gezondheidszorg Jobs

 • Tandarts assistente
 • Diagnostic Medical Sonographer
 • Emergency Medical Technician
 • ziekenhuis Transcriptionist
 • Licensed Praktische en Vocational Nurse
 • Medische assistent
 • Medische en Klinische Technician Lab
 • Medical Coder
 • medische Transcriptionist
 • Farmaceutisch technicus
 • radiologic Technoloog
 • Veterinary Assistant

Industrial Jobs

 • Automotive Mechanic
 • Computergestuurde Machine Tool Operator
 • Machinists
 • Telecommunicatieapparatuur Installer en Reparateur
 • Tool en Die Makers
 • Lasser en Lasser Fitter

andere Jobs

 • Computer Support Specialist
 • schoonheidsspecialist
 • Brandweerman
 • Fitness Trainer en instructeur
 • Kapper
 • Manicure
 • massage Therapeut
 • Netwerk- en Computer Systems Administrator
 • pedicure
 • Procurement Clerk
 • Makelaar

Meer Onderwijs en Vorming Opties

Er zijn ook andere  hoge betaalde banen beschikbaar die niet een vier-jarige opleiding nodig hebben . Voor sommige van deze carrière opties, beroepsopleiding of een twee-jarige opleiding kunnen in aanmerking komen u aan de slag kunt.

Leertijd  zijn een van de beste alternatieven te overwegen, omdat ze combineren trainen met beloning en resulteren in een badge of certificaat na afloop.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *