Nieuwe Aankondiging Job: E-mail Bericht en Letter Voorbeelden

Posted on

Nieuwe Aankondiging Job: E-mail Bericht en Letter Voorbeelden

Bent u enthousiast over de nieuwe baan die je enkel werd ingehuurd voor en wil het kondigen aan iedereen die je kent? Je hebt ook een professionele verantwoordelijkheid om uw teamleden en / of klanten te waarschuwen voor deze stijgende beweging, zodat ze tijd aan te passen zal hebben. Hier is de beste manier om het nieuws te delen.

Timing is cruciaal

In de eerste plaats, doe je nieuwe baan niet te vermelden totdat uw jobaanbieding wordt bevestigd, heb je een startdatum, je hebt de stippellijn ondertekend op uw verhuren contract, en het is een uitgemaakte zaak. Het is niet een goed idee om iets aan te kondigen, totdat u er absoluut zeker van dat het gaat gebeuren. Werkgevers zijn bekend om vacatures in te trekken, of iets anders kan gebeuren wanneer het werk dat niet uit te werken.

Wat te schrijven

Wat je zegt in je brief of e-mailbericht hangt af van wie je schrijft aan. Je kon zien dat je collega’s hoeveel je hebt genoten van het werken met hen en hoeveel je zal ze missen, ook al ben je blij met je nieuwe positie zijn.

Uw berichten aan klanten en zakelijke contacten moet kort zijn en de basics – het feit dat u zich verplaatst op en waar u bereikbaar bent. Bij het vertellen van je connecties, vermelden hoe blij je bent je nieuwe baan te beginnen. Als een van uw contacten geholpen bij je zoektocht naar werk, is dit een goed moment om hen te bedanken voor hun hulp.

In alle gevallen houden de toon van je bericht positief, zelfs als je weggaat als gevolg van problemen op het werk of met het bedrijf. Er is geen enkel punt in de opvoeding van iets negatiefs over uw vertrek.

In het algemeen moet je brief deze feiten zijn onder andere:

  • Je bent het verlaten van uw huidige baan
  • Wanneer je gaat
  • Wat uw nieuwe positie zal zijn
  • Wanneer u de nieuwe baan te beginnen
  • Hoeveel u kijken uit naar uw nieuwe rol
  • Hoe verbonden te blijven (aandeel e-mail, telefoon, LinkedIn, sociale media-informatie)

Het volgende zal die specifiek zijn voor de persoon die je aan het schrijven bent te zijn:

  • Bedankt voor de kansen op de oude baan
  • U vindt de persoon missen
  • Bedankt voor de hulp bij het veiligstellen van de nieuwe baan
  • Hoe uw overgang zal invloed hebben op de relatie met de klant

Het leveren van de Aankondiging

E-mail of een LinkedIn-bericht zijn beide geschikt voor het aankondigen van een positie of carrière te veranderen. Echter, als je wilt naar een meer formele aankondiging te maken, overweeg dan een brief, nota, of kaart verzenden met uw nieuwe contactgegevens.

Het is een goed idee om te bespreken hoe u klanten van uw huidige onderneming moet vertellen met uw manager voordat u een aankondiging te sturen naar zorg ervoor dat je allebei op dezelfde pagina. Het zal ook in de weg eventuele vertrouwelijkheidskwesties als u een overeenkomst hebben ondertekend. Als u een non-disclosure agreement (NDA), die een clausule die klant lijsten zijn vertrouwelijk en het eigendom van uw werkgever opgenomen ondertekend, dan kun je in potentie open jezelf om juridische stappen die je jezelf moet proberen om contact op met een huidige of vroegere klant om hen te informeren van uw carrière te veranderen.

Nieuwe Aankondiging Job e-mailbericht Sample

Onderwerp: Moving On – Your Name

Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik zal toetreden tot de public relations afdeling van de Nationale Media Services op 3 januari. Ik zal verlaten van mijn functie bij Western States Marketing met ingang van 16 december.

Ik ben dankbaar voor de vier jaar heb ik gewerkt voor de Westerse staten, en deze nieuwe functie zal toestaan ​​me te richten op social media marketing, dat is mijn vakgebied.

Het meest trieste zal worden hoeveel ik van u als klant zal missen. Echter, het is prettig om te weten dat mijn collega, Barry Anderson, zal over mijn rekeningen te nemen, en dus zul je in goede handen.

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen in mij met uw marketing behoeften en als ik ooit van hulp voor u in de toekomst kunnen zijn, laat het me weten.

Vriendelijke groet,

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *