Job Interview bedankbrief Voorbeelden

Posted on

Job Interview bedankbrief Voorbeelden

Het schrijven van een bedankbrief na een sollicitatiegesprek is altijd een goed idee. In feite, sommige werkgevers denken minder van de ondervraagden die zich niet aan onmiddellijk follow-up. Het is snel en makkelijk om de follow-up na een interview met een e-mail, noot, of formele brief. De tijd nemen om dit te doen zal u helpen uw interviewer verlaten met een grote indruk.

Waarom Stuur een bedankbrief Na een interview

Waarom dank u brieven belangrijk? De eerste reden om een ​​bedankbrief sturen is dat het gewoon, goede manieren. Maar er is ook een self-serving doel: een bedankbriefje is uw kans om uw naam te krijgen in de voorkant van de mensen een laatste keer en laat een positieve indruk achter.

Als je wordt geïnterviewd geïnterviewd of het doornemen van de sollicitatieprocedure, dank u letters kunt u om jezelf te verkopen als kandidaat. U kunt specifieke gevallen die zich in een interview kunnen zijn gekomen verwijzen. Gebruik je bedankbrief naar de manieren waarop uw vaardigheden en ervaring zijn een goede match voor de positie te markeren. Ook, als er iets is wat je vergat te vermelden tijdens het interview, dit is een geweldige kans om het te brengen.

Dank u nota in andere carrière-gerelateerde situaties – zoals een bedankbriefje naar een baas voor het helpen je uit of aan een voormalige medewerker voor het maken van een netwerkverbinding – kunt u versterken dat je nuttig gebaar van de persoon te waarderen.

Interview dank je brief Sample

Dit is een voorbeeld interview dank je brief.

Barry Allen
718 Pilgrim Court
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 september 2018

Ms. Caitlin Sneeuw
Vice President, Marketing
Acme
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Geachte mevrouw Sneeuw:

Ik wil u bedanken, van harte, voor de tijd neemt om mij vandaag te interviewen voor de Social Media Specialist positie die is geopend met Acme. Het was geweldig om u en uw team te ontmoeten, en ik heb echt genoten van het leren over uw huidige marketing programma en het verkennen van uw kantoor.

Ik was onder de indruk van de mogelijkheid uw volgende Social Media Specialist zal moeten een sterke, omgedoopt aanwezigheid voor Acme op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn op te bouwen. Zoals we besproken, omvat het mijn ervaring met het maken en beheren van sociale media eigenschappen voor zowel gevestigde als startende organisaties. Mijn successen behoren het opbouwen van een netwerk van 5K Facebook volgelingen JC Enterprises binnen drie maanden, ghostwriting LinkedIn berichten voor de CEO van Union Industries die aangetrokken, gemiddeld meer dan 350 “aandelen” per stuk, en het helpen van de eigenaar van Jenny’s Bling om een ​​grote te worden trendsetter in haar branche.

Houd er rekening mee dat, hoewel ik heb gewerkt als freelancer voor de afgelopen vijf jaar, ben ik te popelen om terug te keren naar een dynamische, full-time marketing afdeling milieu. Ik ben versterkt en geïnspireerd door collaborative teamwork, en zou het het meest de moeite waard om hulp vooruit Acme De missie van “de basis te leggen voor een duurzame groei van de industrie.”

Als ik aanvullende informatie om u te helpen met uw besluitvorming kan bieden, laat het me weten. Ik kijk ernaar uit om snel van je te horen!

Vriendelijke groet,

Handtekening [hard copy brief]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *