De 10 beste Part-time banen voor senioren

Posted on

Best Part-time banen voor senioren

Of je moet werken, wilt u uw inkomen aan te vullen, of hoop alleen actief in pensioen te blijven, part-time werk komt veel voor bij ouderen. Sommige part-time werk is beter voor oudere werknemers dan anderen. Laten we eerlijk zijn: het maakt niet uit hoe fit je bent, zou je waarschijnlijk de voorkeur aan de fysiek uitdagende dingen voor jongere werknemers die zijn niet zo bezorgd over het gooien van hun rug, etc. vertrekken

Het goede nieuws is dat er part-time banen aan elke voorkeur, professionele achtergrond en vaardigheden aan te passen. Of u wilt werken in de buitenlucht of vanuit het comfort van uw kantoor aan huis, zou een van deze optredens een goede pasvorm voor je.

Consultant

Als u van uw carrière, maar wil een beetje minder tijd besteden aan het doen was, kan consulting zijn perfect voor je. Zet uw expertise, netwerk en ervaring om een ​​goede voordeel en werk part-time voor uw oude werkgever of voor andere bedrijven in uw vakgebied.

Gemiddelde beloning voor advies is over de hele kaart, en is sterk afhankelijk van het gebied dat je met pensioen gaat uit. Om uw tarief vast te stellen, te beginnen door uw compensatie te delen door gewerkte uren. Het is ook een goed idee om te controleren met andere consultants in uw vakgebied om erachter te komen hoe zij hun beloningsstructuur; is het op uurbasis, een per-project basis, of zij de voorkeur geven om te werken aan een voorschot?

leermeester

Gepensioneerde leerkrachten over de educatieve achtergrond en ervaring om studenten te helpen leren taaie onderwerpen, de opvoeding van hun kwaliteiten en de voorbereiding op examens, zoals de SAT, onder andere mijlpalen. Naast de begeleiding, zijn er andere flexibele job opties beschikbaar voor voormalige docenten.

Zelfs als je niet een gecertificeerd leraar, kunt u in staat om begeleiding te bieden aan studenten in uw vakgebied, of het hen onderwijst wiskundige vaardigheden of het bewerken van hun schrijven. Gemiddeld betalen varieert, afhankelijk van het niveau van begeleiding (middelbare school, universiteit, enz.) En de docent het niveau van formele opleiding. De meeste tutoring programma’s hebben standaard uurlonen.

Athletic Coach

Wilt u uw liefde voor de sport te delen met een nieuwe generatie van ontluikende atleten? Coaching voor u kunnen zijn. Betalen over het algemeen niet hoog is – een paar duizend per seizoen – maar als je een beetje extra geld nodig hebben en willen om buiten te werken, kan een optreden als een atletische coach perfect voor u. De meeste banen coaching student-atleten zullen vereisen dat u een antecedentenonderzoek ondergaan om de veiligheid van de studenten te waarborgen.

Voorbereider van de belasting

Als u een boekhoudkundige achtergrond en de voorkeur aan front-laad je werk in het eerste deel van het jaar, zou fiscale voorbereiding van de part-time baan die je op zoek bent naar zijn. Belastingsvoorbereiders werken meestal lange uren door middel van fiscale seizoen, dat tot en met 15 of zo april loopt. Dan, hun schema’s verlichten voor de rest van het jaar.

Betalen voor deze rol zal variëren, afhankelijk van je ervaring en of u werkt voor een klein bedrijf of een grote nationale organisatie. Gepensioneerde accountants zou willen freelance te gaan, zelfstandig werken van een belasting bedrijf.

Boekhouder

Boekhouders comfortabel moeten worden met behulp van boekhoudkundige software programma’s zoals QuickBooks en Microsoft Excel. Ze moeten ook een scherp oog voor detail en de interpersoonlijke vaardigheden aan de eisen van de klanten / medewerkers communiceren bezitten.

Vele boekhouders werken in een freelance capaciteit, waarbij op een mix van kleine en grote klanten. Uw niveau van formele opleiding en ervaring zal bepalen hoeveel u kunt rekenen voor boekhouders.

Medische Biller / Coder

Medische billers en coders vertalen gezondheidszorg in diagnostische codes voor gebruik in medische facturering. Ze hebben ook voor te bereiden, verzenden en bijhouden van medische rekeningen voor patiënten en verzekeringsmaatschappijen. Merk op dat deze baan vereist certificering, met sommige werkgevers de voorkeur aan kandidaten met een universitair diploma of een gestandaardiseerde opleiding proces.

Pay zal variëren op ervaring en de grootte van het bedrijf waar je voor werkt. Het kan ook worden beïnvloed door het type patiënt; typisch een medische praktijk gericht op geriatrische patiënten zullen meer procedures en dus meer facturering codes moeten uitzoeken.

Medewerker van de klantenservice

Customer service banen zijn altijd inhuren, en een aantal van hen zal u laten werken vanuit huis. Als je goed in het communiceren over de telefoon of via chat software bent en het niet erg het oplossen van problemen met mensen als ze niet op hun best, zou deze rol laat je werkt part-time vanuit uw kantoor aan huis. In-persoon kan een opleiding voor nodig, en betalen is afhankelijk van het bedrijf. De meeste jobs klantendienst betalen een uurtarief.

Virtuele assistent

Als je een administratief medewerker in uw full-time werkende carrière en je comfortabel met de technologie bent, kan een virtuele assistent rol u helpen uw vaardigheden te vertalen naar een nieuwe part-time baan. Virtuele assistent banen hoeft niet per se een diploma nodig, maar ze vereisen solide schrijfvaardigheden en comfort met software programma’s zoals Microsoft Office. De meeste bedrijven zullen vereisen dat u uw eigen computer te hebben en een high-speed internet verbinding (hoewel sommige kan men leveren). Je meestal vergoed kunt krijgen voor de kosten van uw internet service.

Pet Sitter / Hond Walker

Als je eigenaar van een hond en wordt gebruikt om full-time te werken, weet je hoe moeilijk het was om ervoor te zorgen dat uw huisdier kreeg zijn dagelijkse oefening. Hond wandelaars nemen de dagdienst, zodat kantoormedewerkers hoeft niet naar huis te racen wanneer de werkdag voorbij is. Als katten zijn meer uw snelheid, of je bent een gelijke kansen dierenvriend, huisdieren zitting terwijl klanten op vakantie gaan is een geweldige manier om een ​​beetje extra geld in je zak. Apps zoals Rover en Wag maken het eenvoudig om te beginnen.

Bloggen / Social Media

Misschien is de ultieme work-from-home job, bloggen heeft geen formele opleiding – je gewoon een manier met woorden en voldoende comfort met technologie om te leren omgaan met diverse content management systemen te kunnen gebruiken.

Als je echt tech-savvy, kunt u in staat om te zetten, die in een baan het hanteren van een onderneming social media-accounts. Hoewel dit is een baan die de neiging om jongere scheef, er zijn social media rollen, waar een meer ervaren stem heeft de voorkeur.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *