Manieren om geld te verdienen met je Smartphone

Posted on

Manieren om geld te verdienen met je Smartphone

De volgende manieren om geld te verdienen met uw telefoon zijn niet per se een manier om een ​​echte geld te verdienen, maar-indien gebruikt verstandig, ze kunnen u helpen terug te verdienen een deel van de kosten van uw mobiele telefoonrekening en misschien doe er een paar extra uitgaven dollars in uw zak.

Net als bij andere micro banen, het idee achter deze apps is om extra geld te verdienen, dus wees voorzichtig dat je niet echt geld verliezen in het proces. Hieronder zijn acht apps die u kunt gebruiken om geld, die varieert van crowdsourcing op sociale media reclame, zodat u kunt vergelijken en vind de degenen die echt zal toestaan ​​om wat extra inkomen te verdienen.

EasyShift

Type van het programma: Taakgericht crowdsourcing, aka microlabor website

Technische vereisten: iPhone

Locaties: Verenigde Staten, hoewel de beschikbaarheid van verschuivingen in bepaalde gebieden kan worden beperkt

Hoe het werkt: Download de app en een account aanmaken om te beginnen ingegaan op het “ploegen.” Als u klaar bent met verschuivingen, verdien je punten. Je krijgt ook beter betaalde opdrachten ook. De soorten banen dit crowdsourcing bedrijf biedt de neiging om voor consumentenmerken op zoek om hun producten te volgen, zodat foto’s van producten met een prijs controles zijn de steunpilaar van dit bedrijf.

Hoe het loont: Pays geld in PayPal-rekeningen. Shift betalingen variëren van $ 2 tot $ 20. Deze worden uitbetaald binnen een periode van 48 uur.

Bottom line: Hoewel dit landelijk beschikbaar, omdat er zo veel van zijn verschuivingen zijn location-based, de haalbaarheid ervan voor je echt afhankelijk van hoeveel van hen zijn dicht bij je. U wilt niet om een uur in reistijd verdiende $ 2.

Field Agent

Type van het programma: Taakgericht crowdsourcing

Technische vereisten: iPhone

Locaties: Verenigde Staten, Canada, Noorwegen en Australië

Hoe het werkt: Na het downloaden van de app, moet u een baan te kiezen. De lijst bevat jobs zoals enquêtes, polls, brochure plaatsing, prijs controles, en de herziening van producten. Taken moet binnen een twee uur durende venster worden voltooid. Als agent, verzamelt u punten voor taken die u met succes te voltooien. Maar je verliest ook punten voor onafgewerkte banen.

Hoe het loont:  De beloning voor taken die u zich aanmeldt voor een range tussen de $ 3 tot $ 12 per stuk in contanten. U moet een PayPal-rekening hebben, want dit is waar je loon wordt gestort.

Bottom line: De app is niet zoals anderen omdat aanvragers krijgen banen op een first-come, first-served basis. Maar sommige banen gaan op basis van hiërarchie, dus als je meer punten, zult u in aanmerking komen voor meer banen. Dat betekent dat je niet te veel tijd te besteden aan taken die u niet zal krijgen.

Embee Mobile

Type van het programma: Mobile beloningen

Technische eisen: Beschikbaar voor meer dan 300 mobiele providers, waaronder AT & T en Verizon.

Locaties: meer dan 100 landen

Hoe het werkt: Installeer de “mobiele prestaties meter” en verdien cadeaubonnen

Hoe het loont: Gift cards

Bottom line: Gebruikers van de app van Google Play en die in de Verenigde Staten verdienen cadeaubonnen van plaatsen zoals Amazon, Domino’s Pizza, en Dell te installeren. Buiten de Verenigde Staten, kunnen de punten worden verhandeld voor mobiele airtime. Dit is niet beschikbaar in alle steden, dus je moet installeren om te zien of het zal werken waar je bent.

Gigwalk

Type van het programma: Taakgericht crowdsourcing

Technische eisen: iPhone (Android app is gepland)

Locaties: meer dan 6000 steden in de Verenigde Staten

Hoe het werkt: Mensen inloggen en vinden “gigs” of taken. Deze taken kan bijna alles zijn, maar sommige van de typische kenmerken zijn prijscontroles, app tests en de verificatie van gegevens, het nemen van foto’s, mystery shopping, en enquêtes. Ze gelden voor deze taken aan de opdrachtgever op zoek naar het werk en, indien geselecteerd, dienen het werk. Ze krijgen feedback van hun klanten. Positieve feedback hen in staat stelt om de toegang beter betaalde optredens.

Hoe het loont: Pays geld in een PayPal-rekening. Taken Gewoonlijk betaalt $ 3 tot $ 5; Echter, voor ervaren Gigwalkers zijn er een aantal taken die betalen tot $ 100. De betaling voor taken binnen 7 dagen. Gigwalkers moet PayPal transactiekosten te betalen, maar kan een hoger minimum uitbetaling van hun frequentie te minimaliseren te kiezen.

Bottom line: Een paar dingen moeten worden bedacht in om te bepalen hoe lucratief deze money-making app voor je zal zijn: niet alleen de tijd die nodig is om de taak te voltooien, maar de tijd die nodig is om van toepassing op de taken en de reizen die nodig is om volledige optredens. Op $ 3 tot $ 5, een optreden waarschijnlijk niet betalen om ver te reizen. De wedstrijd is echter groter voor optredens die niet reizen vereisen of die in een dichtbevolkte omgeving.

iPoll

Type van het programma: Surveys

Technische vereisten: iPhone en Android-platforms

Locaties: Verenigde Staten, al kunnen er een aantal internationale enquêtes beschikbaar zijn van tijd tot tijd

Hoe het werkt: Download de gratis app; vul het profiel met informatie zoals uw naam, adres, geslacht, verjaardag, en arbeidspositie. Vervolgens wordt u gecontacteerd via e-mail, push-notificaties, of telefonisch willen nemen aan onderzoeken die passen bij uw profiel.

Hoe het loont: Pays in beloning punten, die kunnen worden ingewisseld voor contant geld in een PayPal-rekening of gift card. Er is een $ 35 uitbetaling drempel.

Bottom line: Over het algemeen ben ik niet een grote fan van enquêtes, omdat ze veel tijd kan duren voor slechts een kleine beloning. Het feit dat je deze kunt doen op je telefoon, hoewel, betekent dat je ze doen in de tijd die anders zou worden verspild, om te wachten voor kinderen tot finish activiteiten of in een wachtkamer. Dat gezegd zijnde, hoeveel enquêtes worden verzonden aan u is niet onder uw controle, dus als je profiel niet overeenkomt met veel onderzoeken, kan je niet maken naar de drempel.

Bericht Intelligence

Type van het programma: Social media advertising

Technische vereisten: iPhone en Android met sociale media accounts op Twitter, Tumblr, en / of YouTube

Locaties: Anywhere

Hoe het werkt:  U kunt uw sociale media profielen te koppelen aan uw account nadat de oprichting ervan. U hebt dan de mogelijkheid om te kiezen uit een lijst van campagnes om uw profiel relevant. Het enige wat je hoeft te doen is het aandeel van de tekst of video-link. Maar bent u beperkt tot hoeveel u kunt, meestal wel een paar keer per dag.

Hoe het loont:  Je hebt twee opties voor de betaling: Cash in een PayPal-rekening of met Amazon cadeaubonnen. Pay is afhankelijk van het aantal views of klikken op je berichten worden tijdens de campagne. De kosten per klik is afhankelijk van de campagne. Maar je kunt een beeld van hoeveel u kunt te krijgen, als Mylikes u een schatting van hoeveel elk campagne betaalt op basis van uw volgelingen zullen geven.

Bottom line: Deze app is niet voor mensen die matig gebruik maken van sociale media. In plaats daarvan, het is bedoeld voor degenen die gebruik maken van sociale media veel. Als dat u, kunt u wat geld, zolang je geen probleem het onderschrijven van producten te maken.

Shopkick

Type van het programma: Winkelen beloont programma

Technische vereisten: iPhone of Android-smartphone

Locaties: Verenigde Staten

Hoe het werkt: Collect “kicks” of punten bij voert u eenvoudig winkels, zoals Target, Macy’s, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us, en Exxon en Mobil convenience stores. Met behulp van de GPS op je smartphone, weet uw locatie en stuurt de juiste aanbiedingen. Scan barcodes voor extra punten en zelfs meer punten als je aankopen doen, maar om punten door aankopen die u nodig hebt om uw credit card te koppelen om het te verdienen.

Hoe het loont: Pays punten ingewisseld voor cadeaubonnen en kortingen.

Bottom line: In tegenstelling tot sommige andere winkels beloont apps, betekent dit niet aankopen nodig, dus je kunt geld verdienen terwijl simpelweg uitvoeren van uw boodschappen doen.

Viggle

Type van het programma: Loyalty / Rewards Program

Technische eisen: Android- en Apple-apparaten (met inbegrip van tabletten)

Locaties: Juridische inwoners van de Verenigde Staten, met inbegrip van Puerto Rico

Hoe het werkt: Gebruik uw smartphone om uw-tv kijken uur aanmelden en worden betaald. Wanneer u zich aanmeldt bij Viggle, registreert de audio- en identificeert de tv-show. Terwijl de punten worden beloond voor elke tv-kijken tot 12 uur per dag, het is de Viggle gesponsorde degenen die de meeste punten te verdienen. Gebruikers punten krijgt ook door interactie met wat er op tv door het beantwoorden van trivia vragen, stemmen in peilingen, enz., En door het gebruik van sociale media en verwijst nieuwe klanten. DirecTV klanten krijgen extra bonussen.

Hoe het loont: Pays beloning punten die inwisselbaar bij bedrijven als Groupon, 1-800-Flowers, Fandango en Foot Locker zijn. Beloningen vervallen indien de Viggle rekening blijft slapend gedurende 12 opeenvolgende maanden. De waarde van de beloningen (exclusief eventuele prijzen gewonnen in wedstrijden) is beperkt tot $ 550, tenzij deze limiet wordt opgeheven door Viggle.

Bottom line: U hebt waarschijnlijk te veel tv te kijken om dit lonend te maken. Couch aardappelen, kennis te nemen!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *