Waar aan de slag als freelance schrijver

Posted on

Waar aan de slag als freelance schrijver

Schrijven is een veelzijdig vak, en freelancen kan een lucratieve manier voor een professioneel schrijver om geld te verdienen van huis. Wel moet beginners de tijd om ervaring op te doen en bouwen hun merk te nemen. Als je net begint als freelance schrijver, identificeer uw vakgebied en worden bereid met het schrijven van monsters voordat u uw zoektocht naar klanten en het werk te beginnen.

De volgende zijn een aantal goede plekken voor de talentvolle schrijver om de praktijk te krijgen, op te bouwen wat geloofwaardigheid, en zich ophopen een lichaam van het werk te laten zien aan selectiever uitgevers. Ook kunnen deze verkooppunten schrijvers te helpen bouwen aan een social media aanwezigheid, die essentieel is voor de bouw van de aard van de volgende die u zullen helpen op te bouwen, te onderhouden en te groeien uw succesvolle freelance carrière als schrijver op de lange termijn.

Clickworker

Wereldwijd crowdsourcing bedrijf Clickworker huurt onafhankelijke contractanten voor het schrijven van banen, alsmede het invoeren van gegevens, vertaling, onderzoek en andere micro banen. Het bedrijf betaalt op een per stuk basis. Registratie en kwalificatie evaluaties zijn nodig voordat de werknemers, de zogenaamde click werknemers door het bedrijf, kunnen taken als betaalmiddel.

OneSpace.com

OneSpace aanbiedingen micro banen in het algemeen schriftelijk en gedetailleerde schrijfopdrachten bij freelancers. Schrijvers moet een reeks evaluaties passeren en het opbouwen van een reputatie score voor toegang tot elk soort werk. Het werk wordt ingediend, de schrijver ontvangt feedback, en de betaling is gemaakt om PayPal de volgende dag na het werk is goedgekeurd.

U kunt een bezoek OneSpace’s freelance vacatures  om te achterhalen welke opdrachten je interesse wekken.

HubPages

Hubpages ziet zichzelf als de “leading online publiceren ecosysteem.” Schrijvers aanmelden en hun werk te publiceren op hun hub. Opbrengsten uit Adsense en filialen is gesplitst met HubPages.

Er is geen winst te garanderen. In plaats daarvan, uw winst is bovendien afhankelijk van het vermogen van uw site om kijkers te trekken. Succesvolle schrijvers voeg verse inhoud aan hun sites regelmatig, en zelfs een paar maanden voordat ze beginnen te uitbetalingen te zien.

Terwijl Hubpages meer moeite zou kunnen nemen om aanzienlijke geld te verdienen, het is ook een van de beste plekken om te schrijven wat inhoud u bevalt. Je weet nooit wie anders heeft dezelfde interesses, en je kunt veel leren over het genereren van advertentie-inkomsten, het werken met trefwoorden, en manieren om over producten die affiliate inkomen kan genereren schrijven.

Listverse

Listverse betaalt schrijvers $ 100 voor de originele 1500-woord eigenzinnige artikelen in een lijst. De schrijvers kiezen hun onderwerpen en supply links naar betrouwbare bronnen voor het feit verificatie.

Listverse looks voor offbeat lijsten, zoals “10 Ongebruikelijke Wedding Tradities uit de hele wereld.” De betaling gebeurt via PayPal alleen.

Textbroker

Schrijvers kiezen artikel onderwerpen uit een meegeleverde pool van vragen die een aantal categorieën, zoals financiën, technologie, schoonheid, voeding, mode, en tuinieren te dekken.

Elke schrijver zal een schriftelijk monster in te dienen in een schrijfgroep worden geplaatst door vaardigheidsniveau, met feedback van een editor om hun vaardigheden aan te scherpen.

Na succesvolle afronding van 10 artikelen op een bepaald niveau, kunt u een verzoek om omhoog te gaan naar de volgende, beter betaalde niveau. Nadat uw artikelen zijn goedgekeurd en aanvaard door de opdrachtgever, wordt betaling per week naar PayPal.

Scripted

Scripted freelancers pitchen opdrachten rechtstreeks aan klanten. Ze kunnen schrijven in elke sector waar ze deskundigheid. Hoewel elke opdracht heeft een minimumprijs, kunnen schrijvers hun tarieven vast te stellen.

Gegarandeerde betaling vijf dagen na het werk is geaccepteerd. Als het werk wordt afgewezen, kan de schrijvers in aanmerking komen voor een gedeeltelijke betaling.

Verblio

Met circa 1.300 klanten in 40 verschillende industrieën, Verblio aanbiedingen freelancers de mogelijkheid om te schrijven en te verkopen 300-3000 woorden van de inhoud aan abonnees op basis van hun vakgebied. Schrijvers betaald voor werk dat wordt verkocht.

New freelancers werken aan kleine projecten die kan oplopen tot meer projecten. De verkoop van kwalitatief hoogstaande inhoud en het verdienen van vijf-sterren beoordelingen zal je belonen met langere projecten die u voor uw favoriete klanten elke maand kunt schrijven.

Konsus

Schrijvers met Konsus werken rechtstreeks samen met een project manager die alle communicatie met de klant afhandelt. Deze bladeren schrijvers vrij om te schrijven, in plaats van tijd op zoek naar werk.

De site berichten een constante stroom van projecten uit te kiezen. De betaling wordt gegarandeerd op tijd, zelfs als de klant betaalt te laat of helemaal niet.

Zen Content

Zen Content aanbiedingen schrijven banen voor productbeschrijvingen, FAQ’s, advertentietekst, listicles, slideshows, artikelen, blog posts, en het kopen gidsen. Schrijvers werken in sectoren waarmee ze vertrouwd zijn, en elk stuk van de voltooide werk wordt beoordeeld op kwaliteit.

Het bedrijf is verheugd over nieuwe freelancers en beloften om hen te helpen groeien in hun vaardigheden. Best practices zijn beschikbaar voor schrijvers in regelmatig geplande webinars.

Skyword

Schrijvers op Skyword een rekening openen en leveren inhoud samples in hun vakgebied, evenals een lijst van sociale accounts. Toen hun portfolio is voltooid, worden ze gekozen om te schrijven blogs, media berichten, en feature-artikelen in hun vakgebied.

Toegang tot goed betaalde artikelen wordt bepaald door de sterkte van de portefeuille, dus zorg ervoor dat uw portefeuille vitrines je beste werk wanneer u van toepassing zijn. De site betaalt twee keer per maand via PayPal voor goedgekeurde werk.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *