Verbeter uw sportcarrière sollicitatiebrief

Posted on

Verbeter uw sportcarrière sollicitatiebrief

In de begeleidende brief kan uw persoonlijkheid te schitteren door, geeft u de kans om jezelf hoogtepunten in je cv te bevorderen en in te voeren, kunt u op maat uw boodschap aan de individuele werkgever, en geeft u de kans om te beschrijven waarom je een goede pasvorm voor de baan. Het is een krachtig hulpmiddel!

Het is ook uw kans om uw communicatieve vaardigheden en uw niveau van betrokkenheid en enthousiasme met betrekking tot de open sportcarrière positie. Hier zijn een paar tips om je sollicitatiebrief een impuls te geven:

Personaliseer je sollicitatiebrief

De meeste raden het kappen van uw cv naar een enkele pagina, of op zijn minst in te korten. De begeleidende brief kunt u specifieke kenmerken die niet kunnen worden weergegeven op je CV aan te bieden.

Als je verdiende all-conferentie eer in het voetbal en nu ben je het aanvragen van een voetbal coaching positie, de begeleidende brief biedt u een kans om te praten over die ervaring. Terwijl de CV kan worden teruggebracht tot “Earned all-conferentie eer in het voetbal,” de begeleidende brief kan de kans om te praten over de redenen waarom je in staat zijn om die eer te bereiken waren.

Als organiseren is je kracht, zorg ervoor dat laat zien door middel van in je sollicitatiebrief. Als het de creativiteit, laat die vaardigheid doorschijnen in een professionele maar stijlvol sollicitatiebrief.

Target Cover Brief aan specifieke positie

Idealiter moet je niet te veel wijzigingen in uw sportcarrière CV te maken, maar bereid zijn om belangrijke veranderingen aan elke sollicitatiebrief te maken. Een enorm verschillend sollicitatiebrief is vaak nodig als een positie u nastreeft sterk afwijkt van andere u probeert te landen.

Focus op de attributen die u zullen helpen de beste kandidaat voor de positie. Als er een advertentie of een contactpersoon geeft aan wat de kwalificaties voor de functie zijn, beoordelen deze kwalificaties en het adres van elk een. Focus op waarom je een goede pasvorm voor de baan als je praat over uw kwalificaties.

Als u niet beschikt over een van de kwalificaties voldoen, nu is uw kans om uit te leggen waarom de werkgever een uitzondering zou moeten maken. Stel dat ze op zoek naar vijf jaar ervaring, maar je hebt slechts drie jaar. Je mag er rekening mee, “Terwijl ik alleen maar heb gecoacht middelbare school voetbal voor drie jaar, speelde ik college football alle vier jaar en verdiende alle-conferentie eer.”

Zeker niet liegen of overdrijven, als u niet wilt dat om een ​​baan op deze manier, risico beginnen te verliezen de baan op deze kwestie in de toekomst, of dit als een zorg in de achterkant van je geest.

Verbindingen met potentiële werkgever

Als u een aantal persoonlijke connecties aan een potentiële werkgever, moet u die in de begeleidende brief te vermelden. Het zal toestaan ​​dat mensen het lezen van uw sollicitatiebrief om deze vereniging te maken.

Stel dat je solliciteert naar een baan bij een minor league baseball team na zijn afstuderen aan de universiteit. Op de middelbare school, werkte je met dit team in concessies. Ga er niet vanuit dat iedereen zal direct uw naam te herkennen. Vergeet niet, wilt veranderen, en misschien een persoon of twee in het besluitvormingsproces zich niet bewust van je verleden service.

Misschien is uw voormalige baas, Mr. Smith, wiens mening wordt gerespecteerd, heeft gezegd dat u zal aanbrengen. Nu wanneer u uw vorige banden met de club te noemen, kan de lezer denken: “Oh ja, dit is de aanvrager Mr. Smith vertelde me over.” Ook, gebruik van LinkedIn om verbindingen naar het bedrijf waar u zich niet bewust van te ontdekken.

Prestaties

Dus op de universiteit en de eerste paar jaar van school, heb je opgestapeld prestaties die werkzaam zijn in de atletische afdeling van een kleine school. U bent op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en, om uw krediet, de lijst van prestaties op je cv is lang.

De begeleidende brief biedt u een kans om een ​​paar van de prestaties te benadrukken die het best van toepassing zijn op de specifieke positie u nastreeft. Als je solliciteert voor een sport informatie baan, zou je schrijft: “Ik ontving vele onderscheidingen op school, maar degene die ik ben bijzonder trots werd geëerd door het College Sports Information Directors Association in 2005 voor …”

Vraag een interview

Zodra u beknopt de lezer waarom je een prima geschikt voor de baan zou zijn verteld hebben, moet u uw interesse in gesprek met je toekomstige werkgever te drukken. Het toont opnieuw enthousiasme en zal de lezer om uw contactgegevens te bekijken herinneren.

Sollicitatiebrief Voorbeeld voor een Sports Job

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
e-mail: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 maart 2019

De heer James Jackson, Manager
The Grand Canyon Rafters
123 Stroomvliet Road
Glendale, AZ 91020

Geachte heer Jackson:

Gelieve te aanvaarden deze brief en de bijbehorende CV als een teken van mijn diepe interesse in de positie van Infield Coach die is geopend met de Grand Canyon Rafters.

In de loop van de afgelopen 7 jaar heb ik het voorrecht om te dienen als Hoofd Bus van het honkbal voor Desert View High School in Tempe, Arizona had. In die hoedanigheid heb ik getraind meer dan 50 spelers die zijn gegaan om te spelen honkbal op het college, minor league, en majors niveau, het bereiken van 4 5A State Championships, 2 5A State Runners-up rankings, en 6 Regionale Kampioenschappen.

Als persoonlijk beloond want ik vind het coachen van high-scholieren, ik mis de zomer opwinding bij te dragen aan een minor league baseball-programma. Vanaf 2009 tot 2012, speelde ik als Catcher voor de Glendale Desert Dogs, gooien lopers proberen om tweede of derde te stelen op 60% van mijn pogingen. Ik zou dus zeer worden opgewekt over reizen met de Grand Canyon Rafters als uw Infield Coach, met behulp van mijn bewezen coaching vaardigheden bij te dragen aan het succes van uw 2019 zomerseizoen en daarbuiten.

Bij mij zou je een motiverende coach met een levenslange passie voor honkbal aangevuld met de mogelijkheid om het beste in elke individuele speler uit te brengen vinden. Bedreven in het identificeren van persoonlijke sterktes en uitdagingen in mijn teamleden, Ik begrijp hoe te stemmen mijn coaching stijl op een manier die substantieel bijdragen aan de groei speler, verbetering, en succes.

Dank u voor uw tijd in het lezen van deze toepassing; laat het me weten als er een aanvullende informatie die ik kan bieden. Ik zou zeer dankbaar voor de kans om te voldoen aan met u voor een persoonlijk gesprek, en ik kijk ernaar uit van u te horen binnenkort.

Beste wensen,

Coach Barry Allen

proeflezen

Naast het herlezen van de begeleidende brief zelf, moet u een vertrouwde vriend of twee las de brief. Als iemand in het veld dat u weet dat de brief, nog beter kunnen bekijken. Moedig hen aan om niet alleen mark typefouten, maar kritiek op uw algehele brief en stel voor alle ideeën die ze hebben.

Misschien heb je het ermee eens, oneens, of kom naar enkele beslissing in het midden. Maar je zal actief moeten nadenken over de beste manier om je ervaringen en kwalificaties te communiceren. Vergeet niet, je gaat het schrijven van verschillende sollicitatiebrieven voor elke specifieke positie, zo zorgvuldig nagelezen elke keer.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *