Hoe schrijf ik een sportcarrière CV

Posted on

Hoe schrijf ik een sportcarrière CV

Een ding over sportcarrière dat je ofwel al weet of binnenkort zullen beseffen is dat veel mensen geïnteresseerd zijn in deze posities.

Vanwege dit, is het belangrijk om een ​​sportieve carrière te hervatten die verbinding maakt met een potentiële werkgever te schrijven. Typisch, sportcarrière krijgen werkgevers honderden cv’s als een stelling wordt geopend. Zorg ervoor dat je CV opvalt.

Hier zijn enkele ideeën voor het schrijven van een goede CV, samen met een aantal specifieke ideeën voor een sportcarrière te hervatten.

Lijst Contact Information

Begin uw CV met contactgegevens. Het doel is meestal om een ​​interview te landen. Het plaatsen van deze informatie aan de bovenkant van je cv moet nuttig blijken. Na het winnen over de potentiële werkgever met de rest van je cv, zullen ze deze informatie om contact met u nodig hebt.

Dit is een categorie in uw CV waar het belangrijk is om in-diepte. Een lijst van uw adres, de verschillende telefoonnummers waar u kan worden bereikt, evenals e-mailadressen en de link naar uw LinkedIn-profiel.

Wees duidelijk en beknopt

Door het nemen van de tijd om uw CV te organiseren, zal de potentiële werkgever zien dat je een persoon met effectieve communicatie vaardigheden, die trots neemt in het maken van een goede eerste indruk en heeft een passie voor de industrie.

Een doel voor uw CV is om de aandacht van de lezer te grijpen. Een manier om dit te doen is naar de lijst 5-10 prestaties recht op de top. Deze onderwerpen kunnen meer detail verderop in het CV ontvangen, maar zetten ze eerst zal de aandacht te grijpen.

Organiseer uw CV in categorieën. Deze aanpak zal helpen de lezer de informatie verwerken en zal later dienen als effectieve referentiemateriaal. Voor de meeste sportcarrière posities moet een één- of twee-pagina te hervatten volstaan. Als een cv lang actief is, combineer enkele ervaringen of cut ervaringen die weinig te maken met de huidige positie je solliciteert te hebben.

Werk Vaak

Als uw werk of opleiding ervaringen te veranderen, zorg ervoor dat je hen niet alleen mee in je cv, maar re-organiseren van uw cv naar de veranderingen die het beste passen bij uw huidige kwalificaties te benadrukken. Niet zomaar overstag aan de ene baan na de andere. Een overzicht van de prestaties die het best van toepassing zijn op de beoogde positie, gevolgd door mindere prestaties. Als de lijst wordt steeds lang, combineren een aantal ervaringen of allemaal samen verwijderen.

Krijg het goed

Overdrijf niet je prestaties. Werkgevers zullen de tijd nemen om de juistheid van uw CV te onderzoeken. Zorg ervoor dat de feiten van uw ervaring zijn nauwkeurig en uitgedrukt in een nauwkeurige manier.

Neem de tijd om opnieuw te lezen je cv naar typefouten of grammaticale fouten te vinden. Ook, hebben een collega of vriend beoordeling je CV voor dit soort fouten.

In het uiten van je prestaties, zijn specifieke, maar overdrijf niet. Bijvoorbeeld, als uw afdeling verbeterd seizoen-ticket sales, inclusief de exacte kaartverkoop percentage seizoen verbeterd evenals uw rol in die verbetering.

Tweak naar specifieke taak

Als u een aanvraag voor een bepaalde sport carrière baan, pas uw cv naar de ervaringen die het best tot uitdrukking te benadrukken waarom jij de beste persoon voor de beschikbare sportcarrière positie.

Druk jezelf uit

In de presentatie en inhoud die u te ontwikkelen, laat je persoonlijkheid doorschemeren. Dit zal helpen de potentiële werkgever herinneren je CV en je jezelf kunt onderscheiden van de massa. Dit is vooral belangrijk in sportcarrière, waar tal van mensen vaak het nastreven van dezelfde positie.

Sample CV een Sports Job

Barry Allen
1234 Cactus Court
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
e-mail: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

samenvatting vaardigheden

Getalenteerde en record-setting Bus van het honkbal met 7 jaar ervaring in het begeleiden van de middelbare school teams om divisie kampioenschappen.

  • 3-time AzBCA State Coach van het Jaar, 2-time ABCA District Coach van het Jaar
  • AzBCA Hall of Fame, de Arizona Coaches Hall of Fame, National High School Baseball Hall of Fame
  • 3 jaar succes als Catcher voor minor league team, de Glendale Desert Dogs
  • 2 zilveren medaille wint in de College World Series honkbal

Professionele ervaring

DESERT VIEW HIGH SCHOOL, Tempe, AZ
Hoofd Baseball Coach , 9/2012-heden
trein- en motiveren honkbalteams van regionale, district, en de staat kampioenschap successen. Coördinaat infield, pitching en het raken van coaching sessies en clinics met assistent-coach en de vrijwilliger coaches; afspraken te maken voor reizen team, begeleiden spelers in de uitwedstrijden, volgen herstel na wedstrijd of training blessures, en contact te onderhouden met college talent scouts.

  • Gebouwd en leidde de middelbare school baseball team tot 4 5A State Championships, 2 5A State Runners-up rankings, en 6 Regionale kampioenschappen te bereiken.
  • Bereikt 128 in totaal scores tijdens positie ambtstermijn.
  • Getrainde meer dan 50 spelers die bleven universiteit, minor league, of major league baseball spelen.
  • Gepromoot binnen een jaar van het inhuren als assistent-trainer van hoofdcoach positie.

GLENDALE DESERT HONDEN, Glendale, AZ
Catcher , 07 / 2009-8 / 2012
Gespeeld minor league baseball, die als catcher voor drie seizoenen. Bijgewoond praktijken, toerde met het team, en nam deel aan promotie-evenementen.

  • Coördinatie en de impulsen jeugd trainingskampen voor gebied basisschool en middelbare school spelers bij Camelback Ranch.
  • Succesvol gooide lopers uit het proberen om tweede of derde te stelen voor 60% van de pogingen.

Opleiding

Bachelor of Science in Physical Sciences
University of Southern California, Los Angeles, CA

Honkbal MVP 2007 en 2008; 2008 Zilveren Medaille en 2007 Zilveren medaille, College World Series honkbal

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *