Hoe maak je een sollicitatiebrief Adres

Posted on

 Hoe maak je een sollicitatiebrief Adres


Het aanpakken van een begeleidende brief kan lastig zijn als je reageert op een werkaanbieding en ofwel de naam van een contactpersoon niet of niet weet het geslacht van de personeelsmanager.

In de eerste plaats proberen uit te vinden de naam en het geslacht van de contactpersoon. Sommige werkgevers zullen slecht denken aan een aanvrager die de tijd nemen om de naam van de personeelsmanager te leren niet neemt.

Echter, als je wat onderzoek te doen en zijn nog steeds niet zeker weet aan wie u de geadresseerde van de brief, het is beter om veilig te zijn en gebruik maken van een generieke begroeting. Het is ook acceptabel om een ​​brief te starten zonder een groet.

Opties voor het aanpakken van een sollicitatiebrief

Als u niet zeker weet aan wie u uw sollicitatiebrieven te pakken, heb je een paar opties. De eerste is om uit te vinden de naam van de persoon die u contact opneemt. Als de naam niet is opgenomen op de job lijst, kun je kijken op de titel van de hiring manager op de website van het bedrijf.

Als je de naam van de contactpersoon niet kan vinden bij het bedrijf, kunt u ofwel laat je de aanhef van je sollicitatiebrief en beginnen met de eerste paragraaf van uw brief, of gebruik een algemene aanhef.

Hoe maak je een sollicitatiebrief Adres Zonder Contact Persoon

Er zijn een aantal algemene sollicitatiebrief begroetingen die u kunt gebruiken om uw brief te pakken. Deze algemene sollicitatiebrief begroetingen hoef je niet nodig om de naam van de personeelsmanager te leren kennen.

In een onderzoek onder meer dan 2.000 bedrijven, Saddleback College bleek dat de werkgevers de voorkeur aan de volgende groeten:

  • Geachte personeelsmanager (40%)
  • Geachte heer / mevrouw (27%)
  • Om wie het aanbelangt (17%)
  • Dear Human Resources Director (6%)
  • Laat het veld leeg (8%)

Hou er rekening mee dat termen als “Aan wie het aanbelangt” lijkt misschien gedateerd, dus de beste opties ofwel kan zijn om “Dear personeelsmanager” of niet gebruiken om een ​​begroeting bevatten at all. Gewoon beginnen met de eerste paragraaf van uw brief.

Hoe maak je een sollicitatiebrief adres voor een niet-seksespecifieke Naam

Als je wel een naam, maar niet zeker bent van het geslacht van de persoon, een optie is om zowel de voornaam en de achternaam in uw aanhef omvatten, zonder enige vorm van titel die geslacht onthult:

  • Dear Sydney Doe
  • Dear Taylor Smith

Met deze vormen van gender-onduidelijke namen, kan LinkedIn een nuttig hulpmiddel zijn. Aangezien veel mensen zijn voorzien van een foto met hun profiel, kan een eenvoudige zoekopdracht van de naam van de persoon en onderneming binnen LinkedIn potentieel zet de foto van de contactpersoon.

Ook hier kunt u ook de website van het bedrijf of bel het bedrijf administratief medewerker om meer informatie te krijgen ook.

Wat titel te gebruiken

Zelfs als je de naam en het geslacht van de persoon aan wie u schrijft weet, denk goed na over welke functie u wilt gebruiken in uw aanhef. Bijvoorbeeld, als de persoon een arts of heeft een Ph.D., wilt u misschien uw brief aan “Dr. pakken Achternaam”in plaats van“Ms. Achternaam”of“Mr. Achternaam “. Andere titels zou kunnen worden‘prof’,‘Rev.,’of‘Sgt.,’Onder anderen.

Tip : Als u een brief aan een vrouwelijke werkgever aan te pakken, gebruik maken van de titel “mevrouw”, tenzij je zeker weet dat ze een andere titel (zoals “juffrouw” of “mevrouw”) geeft de voorkeur aan.

“Mevrouw” is een algemene titel die geen burgerlijke staat aanduidt, dus het werkt voor elke vrouwelijke werkgever.

Hoe de Aanhef formatteren

Zodra u een begroeting hebt gekozen, volg deze met een dubbele punt of komma, een spatie en daarna start de eerste paragraaf van uw brief. Bijvoorbeeld:

Geachte personeelsmanager:

Eerste paragraaf van de brief.

Hoe kan ik een e-mail Cover Letter Adres

Het inhuren van managers krijgen veel e-mails per dag. Maak het makkelijk voor hen om uw e-mail scannen en follow-up door het opnemen van een duidelijke onderwerpregel en een handtekening met uw contactgegevens. Het is belangrijk om de e-mail begeleidende brief correct aan te pakken, inclusief de naam van de verhuurder voor de functie als u een contact, om ervoor te zorgen dat uw brief opvalt.

Onderwerpregel van e-mailbericht

Laat de onderwerpregel leeg. Er is een goede kans dat als een personeelsmanager een e-mail ontvangt met geen onderwerp lijn, zullen ze het te verwijderen zonder ook maar de moeite om het te openen. In plaats daarvan, schrijf een helder onderwerp met vermelding van uw bedoelingen.

Een lijst van de job waarvoor je solliciteert in de onderwerpregel van uw e-mailbericht, zodat de werkgever weet welke baan je geïnteresseerd in ook zijn. Ze kunnen verhuren voor meerdere posities, en wil je ze naar de positie die u geïnteresseerd bent in gemakkelijk zijn te identificeren.

Het aanpakken van de Contactpersoon

Er zijn een verscheidenheid van sollicitatiebrief begroetingen die u kunt gebruiken om uw e-mailbericht aan te pakken. Als je een contactpersoon hebben bij het bedrijf, het adres van de brief aan mevrouw of meneer Achternaam. Als u geen contactpersoon worden gegeven, controleer dan of u de naam van de e-mail ontvanger kan bepalen.

Als je een contactpersoon bij het bedrijf niet kunt vinden, kunt u ofwel laat je de aanhef van je sollicitatiebrief en beginnen met de eerste paragraaf van uw brief of gebruik een algemene aanhef.

Lichaam van e-mail sollicitatiebrief

Het lichaam van je sollicitatiebrief laat de werkgever weten welke positie je solliciteert, en waarom de werkgever moet u voor een interview te selecteren. Dit is waar je jezelf kunt verkopen als een kandidaat. Bekijk de vacature en omvatten voorbeelden van je attributen die nauw aansluiten bij degenen die ze op zoek zijn.

Belangrijk : Wanneer u een e-mail begeleidende brief verstuurt, is het belangrijk om de instructies van de werkgever over hoe u uw sollicitatiebrief en CV in te dienen te volgen.

Zorg ervoor dat uw e-mail sollicitatiebrieven zijn zo goed geschreven als alle andere documenten die u verzendt.

Conclusie

Als je je cv hebt aangesloten, vermeld dit als onderdeel van uw conclusie. eindigen dan je sollicitatiebrief met het bedanken van de werkgever voor de behandeling van u voor de functie. Geef informatie over hoe je zal follow-up. Neem een ​​afsluiting, dan is een lijst van uw naam en uw e-mail handtekening.

Handtekening

Uw e-mail handtekening moet uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en LinkedIn Profiel URL (als je die hebt) zodat het gemakkelijk is voor het huren van managers in contact te komen.

voorbeeld:

Voornaam Achternaam
Straat Adres
Stad, Staat Postcode
E-mail
Telefoon
LinkedIn

Meer tips Sollicitatiebrief

Geef je mening over Sollicitatiebrief Monsters: Het is moeilijk om sollicitatiebrieven te schrijven vanuit het niets. Om het leven gemakkelijker te maken – en om ervoor te zorgen dat u niet een van die vervelende opmaak regels te vergeten – te beginnen door de herziening van begeleidende brief monsters. Het verzenden van een e-versie in plaats daarvan? Kijk eens naar een paar voorbeelden van e-mail sollicitatiebrieven om te beginnen.

Pas Uw sollicitatiebrief: Waarom elke keer dat u een aanvraag voor een baan je sollicitatiebrief personaliseren? Omdat zelfs vergelijkbaar functiebenamingen hebben verschillende eisen. Het doel van een sollicitatiebrief is om de personeelsmanager te tonen dat u de beste kandidaat voor deze specifieke job. Je sollicitatiebrief aanpassen zal u helpen uw vaardigheden en ervaring, en hoe ze passen bij de functie-eisen te benadrukken.

Spellingcontrole Namen: Tot slot, voordat het verzenden van uw sollicitatiebrief, er absoluut zeker van zijn dat u de naam van de personeelsmanager correct hebt gespeld. Dat is het soort van kleine fout die je kan kosten een sollicitatiegesprek.

Proeflees zorgvuldig Uw Brief: Of u nu een e-mail of uploaden verzenden of het aanbrengen van een bedrukbare begeleidende brief, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je sollicitatiebrief en CV zo goed geschreven als elke andere zakelijke correspondentie. Als je kunt, heb een vriend nagelezen voordat u op te sturen, op te halen typefouten of grammaticale fouten.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *