Tech Werk: Werk in Information Technology (IT)

Posted on

Tech Werk: Werk in Information Technology (IT)

De explosieve groei van de werkgelegenheid van de informatie-technologie-industrie begon zowat twee decennia geleden, en het heeft nauwelijks vertraging opgelopen aangezien. Terwijl de ” dot bom tijdperk ” van de late jaren 1990 door de vroege jaren 2000 deed haar eerlijk deel van de schade, de meer recente recessie die begon in december 2007 en eindigde in juni 2009 amper vertraagd het naar beneden.

Zo interessant als het is om te kijken naar het verleden, echter, het leren over de toekomstige gezondheid van deze industrie is veel belangrijker voor mensen die overwegen een IT-job.

Er is heel goed nieuws op dat front als je onder hen, of als u al het werk op dit gebied. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorspelt voortgezet bovengemiddelde groei van de werkgelegenheid voor de technologie sector in de komende jaren.

Verantwoordelijk voor deze groei zijn veranderende technologieën en de aanpassing van die organisaties. Zo zal de toegenomen aanpassing van cloud computing en cybersecurity leiden tot een toename van de werkgelegenheid en een stijging van de andere technologieën, waaronder de gezondheidszorg IT, mobiele netwerken en data management zal ook bijdragen aan een sterke vooruitzichten voor het gebied van informatietechnologie.

Basis Feiten over de IT-industrie

 • Met ingang van 2014 waren er 3,9 miljoen mensen die werkzaam zijn in de IT beroepen. Dit omvatte de werknemers in de computer systemen te ontwerpen en aanverwante dienstverlening – wat we vaak verwijzen als de IT-industrie – als individuen doen technologie-gerelateerde arbeidsplaatsen in andere gebieden.
 • Tewerkstelling van mensen die werkzaam zijn in de IT-beroepen is naar verwachting 12 procent ten opzichte van 2014 groeien door middel van 2024. 488.500 banen in deze periode zal worden toegevoegd.
 • Van oudsher is er een gebrek aan diversiteit op dit gebied. Vrouwen en minderheden zijn zwaar ondervertegenwoordigd. Een overvloed van de blanken, Aziaten, en mannen werken in deze branche, terwijl relatief weinig Afro-Amerikanen, Latino’s en vrouwen doen, in vergelijking met andere particuliere ondernemingen ( ” Diversiteit in High Tech ,” US Equal Employment Opportunity Commission).
 • Bedrijven die de IT-industrie zijn entiteiten die aanbieding op maat programmeren van computers, computersystemen ontwerp, computer facilities management, en andere computer-gerelateerde diensten. IT werk kan worden gevonden buiten deze industrie ook. Industrieën die huren tech werknemers die informatie, educatieve diensten, administratieve en ondersteunende diensten, draadgebonden telecommunicatie, overheid, financiën en verzekeringen, software publiceren, en het beheer van bedrijven en ondernemingen.
 • Hoewel er informatie-technologie banen in het hele land, de meerderheid van de mogelijkheden zijn gecentreerd rond bepaalde gebieden. De top van de Amerikaanse stad voor tech werkgelegenheid Raleigh-Durham, North Carolina. Andere plaatsen waar je kunt overwegen verhuizen naar het verbeteren van uw kansen op het vinden van een tech baan zijn Nashville, Tennessee; Austin, Texas; en Fort Collins, Colorado.

tech Careers

Wilt u de IT-industrie te sluiten, heb je veel mogelijkheden.

Laten we eerst een kijkje nemen op de computer en informatietechnologie beroepen nemen. Terwijl veel mensen in deze beroepen werken in de IT-industrie, velen ook het werk in andere sectoren. Wat maakt deze beroepen aantrekkelijk, naast hun uitstekende werk vooruitzichten, zijn de potentiële inkomsten. IT-professionals verdiende een mediaan jaarsalaris van $ 82.860 mei 2016. Vergelijk dit met de mediaan jaarsalaris van $ 37.040 voor alle beroepen.

Computer en IT-beroepen zijn technische banen die te betrekken dingen te doen zoals de uitvoering van de technologie, het ontwerpen van computernetwerken, codering, en het ontwikkelen van software en websites.

De onderstaande negen beroepen hebben uitstekende vooruitzichten.

 • Computer and Information Research Scientist
 • Computer Network Architect
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • Database Administrator
 • Information Security Analyst
 • Netwerk- en Computer Systems Administrator
 • Software ontwikkelaar
 • Webontwikkelaar

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics voorspelt groei van de werkgelegenheid, dat is ofwel sneller is dan, of veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen voor de periode die begon in 2014 en zal eindigen in 2024. Er is geen reden waarom we niet deze trend te verwachten blijven tot ver in de toekomst als de technologie blijft evolueren en deskundigen die weten hoe te maken en uit te voeren nodig zijn. Met name ontbreekt in deze lijst zijn computer programmeurs, een bezetting die een daling van 8 procent zullen ervaren door 2.024.

IT-professionals in dienst zijn in elke branche die je kunt bedenken, maar ze zijn, niet verrassend, de meeste goed vertegenwoordigd in de informatietechnologie-industrie. Zij vormen 56 procent van alle werknemers in de industrie, dat wel.

Hoe zit het met de andere 44 procent? Zij zijn de managers, accountants , administratief personeel, de groothandel en de productie van vertegenwoordigers , reclame voor de verkoop vertegenwoordigers , vertegenwoordigers van de klantendienst , en andere werknemers die bedrijven nodig hebben om te functioneren.

Als je niet in een computer-georiënteerde carrière, waarom moet u overwegen die werkzaam zijn in de IT-industrie? Het maken van deze keuze zal u toelaten om van de voordelen die komen met het succes te genieten. Non-tech werknemers, zoals die wier werk computers, ook naar een hoge mate van werkgelegenheid en loon genieten.

Top Tech Employers

Als je een carrière in de informatietechnologie-industrie willen, waarom niet je blik hoog? U kunt een betere kans op het krijgen van een baan bij een kleiner bedrijf, maar je uiteindelijke doel kan een baan bij een van de grote spelers in de industrie zijn. Hier zijn er een aantal.

Laten we eerst de bedrijven met de hoogste omzet. Dit zijn de top tech bedrijven in de Fortune 500:

 1. appel
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Amazone
 5. Microsoft
 6. Google

( ” The Top Technology Companies van de Fortune 500 .” Fortune .

2015)

Vervolgens, hier is een lijst van de snelst groeiende tech bedrijven – want als je gaat om een carrière in een snel groeiende industrie zoals IT, waarom niet streven naar een baan bij een bedrijf dat een zeer veelbelovende toekomst heeft? De snelst groeiende tech bedrijven, volgens Forbes, zijn:

 1. LinkedIn
 2. appel
 3. Qlik Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

dagen Tech medewerkers zijn meestal lang. Het hebben van een werkgever die zijn werknemers behandelt goed kan deze tijd aangenaam te maken. Volgens de beoordelingen van medewerkers, dit zijn de beste tech bedrijven om voor te werken:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide Technology
 4. Fast Enterprises
 5. LinkedIn
 6. Adobe

( ” 25 Best Tech bedrijven om voor te werken in 2016, Volgens de werknemers .” Business Insider 6 december 2016).

Hoe weet ik of een Carrière van de Informatietechnologie is voor u

Als u wilt een carrière in de informatietechnologie hebben, je keuzes zijn legio: u kunt een IT-bezetting in de IT-industrie, een IT-bezetting in een andere bedrijfstak, of een niet-tech bezetting in de IT-industrie na te streven. Er moet hier iets voor u, ongeacht wat carrière het meest geschikt is op basis van uw vaardigheden, interesses en andere persoonlijke kenmerken.

Is er iets te afkeer? Als een eenvoudige 9 tot 5 baan is wat je na, moet je een ander veld te overwegen. IT-medewerkers werken vaak lange uren. Ongeveer 20 tot 25 procent van de werknemers in de beroepen vermeld werk meer dan 40 uur per week. En afhankelijk van uw specifieke beroepsgroep, moet u wellicht tijd on-call in geval van een noodsituatie zich voordoet dat alleen uw deskundigheid kan oplossen door te brengen.

Onderwijs en training

Hoe bereid je je voor een IT-carrière speelt een grote rol in uw succes. Zoals bij elke carrière, moet u de harde vaardigheden die u zal toestaan om uw werk te doen verwerven. Voor veel beroepen, betekent dit het verdienen van een bachelor’s degree. Je moet een sterke wonen technische college-programma .

In een steeds veranderende veld zoals deze, zal je constant moet uw vaardigheden te verbeteren. Met die lange werkuren, kunt u weinig tijd om dit te doen. Het nemen van online cursussen kan u helpen uw vaardigheden up-to-date te houden.

Certificaten zijn zeer waardevol in de IT-industrie. Ze dienen als bewijs aan werkgevers dat u gekwalificeerd zijn om een bepaalde taak uit te voeren zijn. Meestal, beroepsorganisaties en softwarebedrijven toezicht op het certificeringsproces, welke kandidaten nodig heeft om te slagen voor een examen na het leren van een vaardigheid, computer taal, of het softwareprogramma. Het hebben van de juiste referenties kunt u meer concurrerend als werkzoekende of als een professionele proberen om door te gaan naar een beter betaalde en meer verantwoordelijke functie te maken.

Welke certificeringen moet je krijgen? Tijd en geld zal je dwingen om een beperking van uw opties. Het is het beste om te gaan na de degene die je het meest concurrerend zijn in de heetste technologieën zal maken. Bijvoorbeeld, als u wilt uw loopbaan in te bouwen big data , zou je na te streven deze certificeringen:

 • Cloudera Certified Administrator voor Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Data Scientist (CCP: DS)
 • Cloudera Certified Professional gegevens Engineer

Welke vaardigheden heb je nodig?

Als IT-professional, kan het nodig zijn om de kennis over development tools, programmeertalen en besturingssystemen. Het is onmogelijk om alles te weten, maar een goede plek om te beginnen is met een high-demand vaardigheden zoals de Unix-besturingssysteem, Linux Operating System en Java-programmeertaal.

Het kennen van een verscheidenheid van programmeertalen kan helpen Garner u een hoog salaris. Beginnen met de hoogste betalende talen , waaronder Ruby, Objective C, en Python.

Aan de Hired: Hoe maak ik een IT Job

Bij het zoeken naar een IT-job kunt u algemene zoeken naar een baan websites zoals gebruiken Indeed.com . Er je job aankondigingen geruimd uit verschillende bronnen, met inbegrip van andere werkaanbieding sites en websites van bedrijven te vinden. Werkgevers ook na vacatures direct naar Inderdaad. Daarnaast kunt u uw CV er te delen, zodat werkgevers op zoek naar iemand met uw kwalificaties die je kunt vinden.

U kunt ook gebruik maken van niche sites die specifiek zijn voor de werkgelegenheid in de IT-industrie. Het voordeel van het gebruik van sites zoals deze is dat het u toestaat om een beperking van je focus en uw tijd doorbrengen efficiënter.

Netwerken is van essentieel belang als het gaat om het vinden van open posities. Als u niet op LinkedIn , moet u. Het zal u toelaten om verbinding te maken met mensen in uw vakgebied of degenen die mensen die weten.

Een fijn afgestelde cv of curriculum vitae , maar het zal niet krijg je ingehuurd, zal een potentiële werkgever contact met u op te merken. Online portfolio’s zijn een must voor webdesigners en ontwikkelaars die behoefte hebben aan hun werk te pronken. Als je probeert om een freelance carrière op te bouwen, moet je getuigenissen van klanten .

Terwijl een cv of portfolio u om de aandacht van een potentiële werkgever zal brengen, uw prestaties bij een sollicitatiegesprek kunt u de taak die u wenst. Zoals bij elk beroep, moet u altijd voor te bereiden op een sollicitatiegesprek en na te denken over hoe je zal reageren op elke mogelijke vraag – met inbegrip van de illegale degenen .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *