Tech Työpaikat: Työpaikat Information Technology (IT)

Posted on

Tech Työpaikat: Työpaikat Information Technology (IT)

Räjähdysmäisen työpaikkojen kasvu tietotekniikan alalla alkoi lähes kaksi vuosikymmentä sitten, ja se on tuskin hidastunut vuodesta. Vaikka ” piste pommi aikakauden ” 1990-luvun lopun kautta 2000-luvun alussa teki osansa vaurioita, uudempia taantuma alkoi joulukuussa 2007 ja päättyi kesäkuussa 2009 tuskin edes hidastaa sitä alas.

Niin kiinnostavaa kuin se on katsoa menneisyyteen kuitenkin oppia tulevaa terveyttä tällä alalla on paljon tärkeämpää ihmiset harkitsevat tietotekninen työ.

On erittäin hyvä uutinen tällä rintamalla jos olet joukossa, tai jos jo toimivat tällä alalla. US Bureau of Labor Statistics ennustaa jatkui keskimääräistä työtä kasvun teknologia-alan tulevina useita vuosia.

Vastuussa tästä kasvun teknologian ja organisaatioiden sopeutumista niistä. Esimerkiksi lisääntynyt mukauttaminen cloud computing ja tietoverkkojen johtavat nousua työllisyyden ja nousu muita tekniikoita kuten terveydenhuollon IT, Matkaviestinverkkotyöskentelyn ja tiedonhallinta edistää myös vahva näkymät ovat tietotekniikka.

Perustietoja IT-alalla

 • Vuodesta 2014 oli 3,9 miljoonaa ihmistä työskentelee IT ammateissa. Tämä sisältyy työskentelevien tietokonejärjestelmät ja siihen liittyvät palvelut teollisuuden – mitä me yleensä kutsumme IT-alan – ja yksityishenkilöt tekevät teknologiaan liittyviä työpaikkoja muilla aloilla.
 • Ihmisten työllistämistä työskentelee IT ammateissa odotetaan kasvavan 12 prosenttia vuodesta 2014 kautta 2024. 488500 työpaikkaa lisätään tänä aikana.
 • Perinteisesti on ollut puutetta moninaisuuden tällä alalla. Naisten ja vähemmistöjen ankarasti aliedustettuina. Runsaasti valkoiset, aasialaiset ja miesten työtä tällä alalla, kun taas suhteellisen vähän Afrikkalainen amerikkalaiset, latinot ja naiset tekevät, verrattuna muiden yksityisten alojen ( ” Diversity in High Tech ,” US Equal Employment Opportunity komissio.)
 • Yritykset sisältää IT-alan ovat yksiköitä, jotka tarjoavat mukautettuja ohjelmointi, tietokonejärjestelmien suunnittelu, tietovälineiden hallinnointi, ja muut atk-palveluita. IT työpaikkoja löytyy muuta teollisuutta samoin. Teollisuuden että vuokraus tech työntekijät kuuluvat informaatiota sekä opetus-, hallinto- ja tukipalvelut, langallinen tietoliikenne, valtion, rahoitus ja vakuutus, ohjelmistojen kustantaminen ja hallinta yritysten ja yrityksiä.
 • Vaikka tietotekniikan työpaikoista ympäri maata, suurin osa mahdollisuudet keskittyvät tietyille alueille. Alkuun Yhdysvaltain kaupunki tech työllisyyden Raleigh-Durham, Pohjois-Carolinassa. Muita paikkoja, joihin voit harkita siirtyvät parantaa mahdollisuuksiasi löytää teknologian työpaikka ovat Nashville, Tennessee; Austin, Texas; ja Fort Collins, Colorado.

Tech Työpaikat

Jos haluat liittyä IT-alalla, sinulla on useita vaihtoehtoja.

Katsotaanpa ensin katsomaan tietokoneen ja tietotekniikan ammateissa. Vaikka monet ihmiset näissä ammateissa työskentelevät IT-alalla, monet toimivat myös muilla aloilla. Mikä tekee näistä ammateista houkutteleva, lisäksi niiden erinomaista työtä näkymät ovat mahdollisia tuloja. IT-ammattilaiset ansaitsi mediaani vuosipalkka on $ 82860 toukokuu 2016. Vertaa tätä mediaanituontiin palkka $ 37040 kaikkien ammateissa.

Tietokone- ja IT ammatit ovat teknisiä töitä, joissa tehdä asioita, kuten toteuttamisesta teknologia, suunnittelu tietoverkkojen välityksellä, koodaus, ja kehittää ohjelmistoja ja sivustoja.

Yhdeksän ammateissa Alla on erinomaiset näkymät.

 • Informaatiotekniikan tutkija
 • Computer Network Arkkitehti
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • Tietokannan ylläpitäjä
 • Tietoturva Analyst
 • Verkko ja tietokonetekniikan Ylläpitäjä
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Web-kehittäjä

US Bureau of Labor Statistics ennustaa työllisyyden kasvu, joka on joko nopeammin tai paljon nopeammin kuin, keskimäärin kaikissa ammateissa kaudeksi, joka alkoi vuonna 2014 ja päättyy vuonna 2024. Ei ole mitään syytä meidän ei pitäisi odottaa tämän suuntauksen jatkuu pitkälle tulevaisuuteen kuin kehittyessä ja asiantuntijoita, jotka osaavat luoda ja toteuttaa sitä tarvitaan. Erityisesti tästä luettelosta puuttuu ovat ohjelmoijat, ammatissa ilmestymiseen, joka johtaa 8 prosentin laskua vuoteen 2024.

IT-ammattilaiset työskentelevät joka alalla voit ajatella, mutta niitä ei ole yllättävää, useimmat hyvin edustettuina tietotekniikan alalla. Ne muodostavat 56 prosenttia kaikista työntekijöistä että teollisuus, vaikka.

Entä muut 44 prosenttia? Ne ovat johtajat, kirjanpitäjät , hallinnollisia työntekijöitä, tukku- ja valmistus myyntiedustajat , mainonta myyntiedustajat , asiakaspalvelun edustajat , ja muut työntekijät että yritykset tarvitsevat toimiakseen.

Jos et ole tietokoneella suuntautunut uraa, miksi sinun pitäisi harkita työskentelyä IT-alalla? Tehdään tämä valinta avulla voit nauttia, että tulevat sen menestys. Non-tech työntekijöitä, kuten ne, joiden työhön kuuluu tietokoneita, myös saada nauttia työllisyyttä ja palkka.

Top Tech Työnantajat

Jos haluat uran tietotekniikan alalla, miksi ei aseta korkealle? Saatat olla paremmat mahdollisuudet saada työpaikka, jossa on pienempi yritys, mutta perimmäinen tavoite voi olla työtä yksi suurista toimijoiden kanssa. Tässä on joitakin niistä.

Tarkastellaan ensin yrityksistä korkein tuloja. Nämä ovat suosituimmat teknologian yritysten Fortune 500:

 1. Omena
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Amazon
 5. Microsoft
 6. Google

( ” Huipputeknologiaa yhtiöiden Fortune 500 “. Fortune .

2015)

Seuraavaksi tässä lista nopeimmin kasvava teknologian yritykset – koska jos olet menossa on uran nopeasti kasvava teollisuudenala kuin se, miksi ei tavoitella työtä yritys, joka on erittäin lupaava tulevaisuus? Nopeimmin kasvava teknologian yrityksiä, mukaan Forbes, ovat:

 1. LinkedIn
 2. Omena
 3. QlikTech Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

Tech työntekijöiden päivät ovat yleensä pitkiä. Ottaa työnantaja, joka kohtelee työntekijöitään hyvin tehdä tällä kertaa miellyttävä. Mukaan työntekijöiden mielipiteitä, nämä ovat parhaat tech-yrityksiä toimimaan:

 1. Facebook
 2. Google
 3. Maailman Wide Teknologia
 4. nopea Enterprises
 5. LinkedIn
 6. adobe

( ” 25 Parhaat Tech työpaikat vuonna 2016, mukaan työntekijät .” Business Insider . 06 joulukuu 2016)

Mistä tietää, jos tietotekniikkasopimusta Ura sopii sinulle

Jos haluat olla uran tietotekniikan, valintasi on monia: voit harjoittaa IT ammattia IT-alalla, IT ammatti toisella alalla, tai ei-tech miehityksen IT-alalla. Olisi jotain täällä sinua varten, riippumatta siitä, mitä ura on sopivin perustuvat taidot, intressit, ja muita henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia.

Onko mitään pidä? Jos yksinkertainen 9-5 työ on mitä olet jälkeen, kannattaa harkita eri alalle. IT työntekijät työskentelevät usein pitkiä työpäiviä. Noin 20-25 prosenttia työntekijöistä mainittuja ammatteja työskentelee yli 40 tuntia viikossa. Ja riippuen tiettyyn ammattiin, saatat joutua viettämään aikaa päivystyksessä tapauksessa hätätilanteessa syntyy, että vain asiantuntemusta voi ratkaista.

Opetus ja koulutus

Miten valmistaudut IT uran on suuri merkitys menestyksesi. Kuten minkä tahansa uran, sinun on hankittava kovaa osaamista, jonka avulla voit tehdä työsi. Monille ammateissa tämä tarkoittaa ansaita kandidaatin tutkinnon. Sinun pitäisi osallistua vahva tekninen college-ohjelma .

Alati muuttuvassa kentässä kuten tämä, sinun on jatkuvasti päivittää taitojaan. Joissa niitä pitkiä työaikoja, voi olla vähän aikaa tehdä tätä. Ottaen verkkokursseja voi auttaa sinua pitämään ammattitaitonsa ajan tasalla.

Sertifioinnit ovat varsin arvokkaita IT-alalla. Ne toimivat todisteena työnantajille, että olet pätevä tiettyyn työhön. Yleensä, ammattijärjestöt ja ohjelmistoyritysten valvomaan sertifiointiprosessi, joka vaatii ehdokkaita välittää tentti opittuaan taito, tietokoneen kieli, tai ohjelma. Oikeat valtakirjojen voi lisätä kilpailukykyä työnhakijaksi tai ammattilainen yrittää edetä paremmin palkattuja ja vastuullisessa asemassa.

Jonka sertifikaatit pitäisi saada? Aikaa ja rahaa pakota kaventamaan vaihtoehtoja. On parasta mennä sen jälkeen ne, jotka saavat sinut maailman kilpailukykyisin kuumin teknologiaa. Esimerkiksi, jos haluat rakentaa oman uran suuri tietoja , saatat jatkaa näitä todistuksia:

 • Cloudera Certified Administrator Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Data Scientist (CCP: DS)
 • Cloudera Certified Professional Data Engineer

Mitä taitoja tarvitset?

Koska IT ammattilainen, sinun on ehkä olla tietoa kehitystyökaluja, ohjelmointikielet, ja käyttöjärjestelmissä. On mahdotonta tietää kaiken, mutta hyvä paikka aloittaa on korkean kysynnän taitoja kuten Unix-käyttöjärjestelmä, Linux-käyttöjärjestelmä, ja Java-ohjelmointikielellä.

Tietäen eri ohjelmointikieliä avulla Garner teille hyvän tuloksen. Aloitan eniten maksaa kieliä , kuten Ruby, Tavoite C, ja Python.

Getting Hired: Miten löytää IT Job

Etsiessäsi tietotekniikan työ, voit käyttää yleisiä työnhakuun sivustot kuten Indeed.com . Sieltä löydät työpaikkailmoituksia poimittu eri lähteistä, mukaan lukien muut työpaikkalistaus sivustoja ja yrityksen verkkosivuilla. Työnantajat myös post työmahdollisuuksia suoraan Todellakin. Lisäksi voit jakaa ansioluettelosi siellä niin työnantajat etsivät joku oman pätevyyden voi löytää.

Voit myös käyttää niche sivustoja , jotka ovat nimenomaan työllistymismahdollisuuksia IT-alalla. Hyöty käyttämällä sivustot kuten tämä on se, että voit rajata keskittyä ja viettää aikaa tehokkaammin.

Verkottuminen on olennaista, kun se tulee paikallistamiseen avoimet positiot. Jos et ole LinkedIn , sinun pitäisi olla. Sen avulla voit liittää ihmisiä omalla alalla tai ne, jotka tietävät ihmiset, jotka ovat.

Hienosäädetyn jatkaa tai ansioluettelo , vaikka se ei saa sinua palkannut, saat potentiaalinen työnantaja huomaa. Online salkut ovat on web-suunnittelijoille ja kehittäjille , jotka tarvitsevat esitellä työnsä. Jos yrität rakentaa freelance uran, sinun pitäisi saada asiakas suosittelut .

Vaikka jatkaa tai salkun vie sinut mahdollisen työnantajan tietoon, tehokkuuttasi työhaastattelussa voi saada sinut työtä haluat. Kuten minkä tahansa ammatti, sinun pitäisi aina valmistautua työhaastatteluun ja miettiä, miten voit vastata mahdollisiin kysymykseen – myös laittomat .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *