Jos Paralegal Siirry lukemaan lakia?

Posted on

Jos Paralegal Siirry lukemaan lakia?

Paralegal, sinulla sisällä näkymä oikeuskäytäntöä. Jossain vaiheessa, se on luonnollista miettiä, onko sinun olisi parempi asianajajana. Onhan sinulla paljon on-the-kentällä kokemus kuin saapuvan osakkuusyhtiöt, joista monet eivät ole koskaan asettaa jalka oikeussalissa tai nähnyt joukko M & asiakirjoja. Etkö voisi hakea mitä olet oppinut yletä juristina? Ennen kuin teet iso liikkua, tässä on muutamia asioita huomioon.

Will You todella Getting Palkka päivittää?

Paralegals, jotka haluavat tulla asianajajia ovat usein valmiita korkeammat peruspalkat lakimiehet tekevät tyypillisesti. Mutta tämä luku saattaa olla harhaanjohtavaa. Asianajotoimisto on työntekijöitä ja eivät saa maksaa enemmän, jos he ylitöitä. Sen sijaan paralegals saat maksaa enemmän mitä enemmän he työskentelevät. Kun puhut oikeudenkäynnin tilanteeseen, jossa jokainen joukkue toimii 20-tuntisia työpäiviä (ei ollenkaan epätavallista, valitettavasti), The paralegals voitaisiin tehdä enemmän tunnissa kuin monet Bützow! Ennen kuin päätät investoida $ 100,000 tai jopa enemmän oikeustieteellisessä korkeampaa palkkaa, tee matematiikka ja varmista, että se tulee johtaa korkeampaan tuntitaksa (ottaen huomioon kaikki opintolainaa maksuja saatat jäädä).

Miten elämänlaatua heikentyä?

Vaikka se ei ehkä tuntua se, jos olet in-demand avustavana, olet todennäköisesti enemmän oman työn ja muun elämän tasapaino kuin asianajaja ei. Koska saat maksaa ylityöt, Bützow antaa ainakin jonkin verran huomiota siihen, kuinka monta tuntia että sinua pyydetään työtä. Asianajajana, sinun lähinnä päivystää koko ajan, mistä monet ihmiset pitävät syvästi epämiellyttäviä.

Minkälaista työtä teet Haluatko tehdä?

Toinen ajava harkitsee siirtymistä avustavana asianajajaan on tehdä kiinnostavampi tai enemmän haastava työ. Tässä on tärkeää tarkastella huolellisesti työtä asianajajien, erityisesti nuorten lakimiesten, itse tehdä.

Elämää vanhempi kumppani saattaa näyttää lumoava kun olet luovuttamista ylös asiakirjat ristikuulustelua oikeudessa, pitää mielessä, että se kestää monta vuotta päästä tähän pisteeseen. Uutena juristi, sinulla on vielä maksaa jäsenmaksuja juoksuhaudoissa, tekee ulkoa työtä, joka voi olla vähemmän kiinnostavaa kuin järjestää kaikki asiakirjat tapauksessa paralegal.

Ennen kuin päätät mennä oikeustieteelliseen, tehdä joitakin haastattelemalla asianajajien oman yrityksen (jos olet mukava antamalla heille voisi jatkaa tällä tiellä) tai muiden asianajajien tiedät. Hanki hyvä tuntea, mitä he tekevät koko päivän, joten voit pystyttävä arvioimaan, ”asianajaja työ” on todella mitä haluat tehdä.

Minkälaista Työn te voi saada?

Paralegals, jotka menevät oikeustieteelliseen joskus odottaa he ovat pulassa otossa, mutta myös silloin, kun on siihen liittyviä työkokemusta, oikeuden alalla on hyvin hierarkkinen paikka. Jos työskentelet varten AmLaw yritykselle paralegal, on epätodennäköistä sinun vuokrata siellä asianajajan ellet päätyvät top oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Henkilökohtaiset yhteydet ovat tärkeitä, tietenkin, mutta ne vain mennä niin pitkälle. Lopulta, sukupuu vielä kantaa päivän monin paikoin.

Jos päätät mennä sitä ja soveltaa oikeustieteelliseen, harkitse tapaa pitää velka alas ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja, kun valmistut. Ellei olet tavoitteena fancy BigLaw työtä, menee oikeustieteelliseen osa-aikaisesti ja jatkaa työelämässä voisi olla hyvä vaihtoehto.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *