Lainavirkailija Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Lainavirkailija Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Laina virkamiehet työskentelevät pankkien ja muiden rahoituslaitosten, auttamalla ihmisiä ja yrityksiä saada varoja näiltä lainanantajat. Ne tutkia luottokelpoisuutensa, sitten sallia tai suositella hyväksynnän lainoja. He voivat myös kieltää lainan tai varoittaa tarjoamalla rahoitusta, ja niiden on joskus seurata viivästys- vanhojen lainojen.

Lainat virkamiehet voivat erikoistua kaupallisten, kuluttaja tai asuntolainojen. Noin 318600 ihmistä työskenteli tämän ammatin 2016.

Loan Officer Tehtävät ja vastuut

Laina virkamiehet velvollisuudet voivat riippua niiden erikoisala, mutta joitakin yhteisiä tehtäviä ovat:

 • Löytää potentiaalisia asiakkaita, yksityishenkilöt tai yritykset, jotka tarvitsevat lainojen ja viljellä niiden liiketoimintaan.
 • Tapaa laina ehdokkaiden selittää vaihtoehtoja ja vastata kysymyksiin.
 • Toimii myyjänä, suostutella asiakkaat voivat saada lainaa instituutioitaan mieluummin kuin missään muualla.
 • Auttaa asiakkaita prosessin läpi hakivat lainaa.
 • Analysoida ja tarkistaa lainahakemus selvittää asiakkaiden luottokelpoisuutta.
 • Varmistaa, että lainat täyttävät liittovaltion ja osavaltioiden standardien ja vaatimusten.

Loan Officer Palkka

Laina virkamiehet palkat voivat riippua niiden työnantajien ja laajuus vastuunsa. Pisimmälle maksettu laina virkamiehet työskentelevät auto autoliikkeiden.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 63040 ($ +30,31 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: Yli $ 132080 ($ 63,50 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: Alle $ 31870 ($ 15,32 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Vihje : Jotkut laina virkamiehet saavat palkkaa, kun taas toiset saattavat saada palkkaa ja palkkiota lainojen ne laittaa paikoilleen. Toisinaan, mutta harvoin, vain saisivat provisiota. Bonukset ovat yhteisiä.

Koulutus, Koulutus ja sertifiointi

Tämä ammatti vaatii hieman koulutusta, kokemusta ja koulutusta.

 • Koulutus: Sinulla on yleensä kandidaatin tutkinto rahoituksen, talouden tai liittyvältä alalta työskennellä lainavirkailija.
 • Lisenssiä: Tällä hetkellä ei erityisiä lupavaatimuksia lainata jotka työskentelevät pankkien tai luotto-osuuskunnat, mutta lisensointi vaatimukset laina virkamiehet, jotka työskentelevät hypoteekkipankeilla tai pankkiiriliikkeet voivat vaihdella valtion. Niiden on yleensä asuntolaina antajaa (MLO) lisenssin kuitenkin joka edellyttää vähintään 20 tuntia työselostus ja kulkee tentti sekä taustan tarkistus ja luotto tarkistaa.
 • Koulutus: koulutus on usein, mutta ei aina työssä. Jotkut yritykset ovat omistettu koulutusohjelmia uusien työntekijöiden ja useat pankkiyhdistystä tarjota koulutusohjelmia samoin.

Loan Officer Taidot ja kompetenssit

Sinun pitäisi olla useita olennaisia ​​ominaisuuksia onnistua tulossa lainavirkailija.

 • Tietotekniikassa: työnhakija lainata virkailijatoimet tulisi tuntea tietokoneita ja sovelluksia, jotka liittyvät pankki.
 • Analyyttisiä taitoja ja käsitys: Sinulta vaaditaan tarkasti arvioida asiakkaan tilinpäätökseen varmistaa niiden luottokelpoisuuden.
 • Huomiota yksityiskohtiin: Onnistunut laina liittyy monia lukituksesta ja joskus mitätön yksityiskohtia, ja et voi unohtaa niitä.
 • Myyntityö: Tärkeintä on, että olet myy tuotetta. Saatat olla suostutella asiakkaita, sekä ylivoimainen taloushenkilöt mennä yhdessä teidän suosituksia.

Job Outlook

Työllistäminen laina virkamiehet ennakoidaan kasvavan hieman nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa vuodesta 2016 kautta 2026, noin 11%. Tämä kenttä on voimakkaasti riippuvainen nykyisen talouden tila, kuitenkin, ja kasvu voi siirtyä kentästä toiseen. Esimerkiksi laina virkamiehet työskentelevät kaupallista rahoitusta voi vain odottaa työllisyyden kasvu on noin 3% samana vuosikymmenen, mikä on keskimääräistä hitaampaa.

Kykenevät laina virkamiehet voivat siirtyä suurempiin oksat niiden yrityksiin tai johtotehtävissä. Jotkut saattavat lopulta valvo laina virkamiehet ja toimihenkilöitä.

Työympäristö

Kyseessä on ensisijaisesti toimistotyötä, mutta se voi myös riippua lainavirkailija erikoisuus. Työllisistä asuntolainoittajista voivat odottaa joskus matkustaa tapaamaan asiakkaita heidän kotonaan, ja työllisistä kaupalliset lainanantajat voisi olettaa käymällä yrityksissä.

Työjärjestys

Tämä on päätoiminen ja siihen voi sisältyä laaja lisätuntia yli 40 viikossa. Palkka jotka maksetaan komission perusteella voidaan suoraan korreloi tuntimäärän he ovat valmiita omistautua työhön.

Miten saada työnsä

Älkää unohtako ARVO asteen

Silloinkin kun korkeakoulututkinnon ei ole teknisesti tarvita, ne, jotka ovat niitä tai on laaja kokemus, vaikka toimintaan liittyvältä alalta, on parhaat mahdollisuudet.

SE ON kenet tunnet

Jotkut yritykset ja instituutiot odottavat laina virkamiehet rakentaa omaa asiakaspohjaltaan, joten hakevat yhteyshenkilöille ja verkko lähetteitä voi asettaa teitä lukuun ottamatta muita, vähemmän valmis ehdokkaita.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *