Miten luoda tietokaavio Jatka

Posted on

Korkeassa kilpailuympäristössä, jotkut työnhakijat ovat siirtymässä työkaluja kuten infographic jatkuu erottua joukosta. Jos sinulla on infographic jatkaa? Paras vastaus on: se riippuu.

Yleisesti ottaen sinun pitäisi vain luoda infographic jatkaa, jos sinulla on resursseja (joko taitoja ja asiantuntemusta tai kykyä palkata suunnittelija) vetämään pois poikkeuksellinen lopputuotteen. Mitään sub-par vain vahingoittaa työnhakuun, erityisesti siksi, että suurimmassa osassa tapauksia, infographic jatkuu ei tarvita. Tässä lisää tietoa siitä, milloin käyttää infographic jatkaa ja miten luoda yksi.

Mikä on tietokaavio Jatka?

Miten luoda tietokaavio Jatka


Infographic jatkaa poikkeaa perinteisestä jatkaa tyylejä, että se käyttää graafisen suunnittelun elementtejä. Kun taas perinteinen jatkaa yksinkertaisesti käyttää perustekstiä luetella tietoa ylhäältä alas etenevää, An infographic jatkaa käyttää asettelua, väri, kuvakkeet, ja fontin tyyli järjestää sisältöä.

Kun käyttää sellaista

Yleisesti ottaen, ellei pyydetty, vuokraamalla johtajat suosivat perinteisiä jatkuu yli infographic jatkuu. Ellet ole suunnittelun ammattilainen, se voi olla todella vaikea vetää pois suuri infographic jatkaa, ja lähettämisen ei-niin-hieno todennäköisesti tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Toinen suuri epäkohta, joka infographic uudelleen on, että ne voivat jäädä huomaamatta, että työnhakuprosessissa, koska yhtiön hakemusten seurantajärjestelmän, joka automaattisesti skannaa jatkuu avainsanoja, ei ehkä pysty tunnistamaan lähettää tekstiviestin infographic jatkaa.

Joten, kun pitäisi käytät infographic jatkaa? Ellei sitä erityisesti pyydetä, pitävät sitä täydentää lähettää LinkedIn-profiiliisi tai liittää jos sähköpostitse suoraan palkata tai vuokraamalla johtaja (mutta aina muista lisätä perinteinen, alkuperäinen versio).

Miten luodaan yksi


Jälleen kerran suuri infographic jatkuu on vaikea vetää pois. Sen lisäksi, joilla on kyky toteuttaa korkeatasoinen suunnittelu, sinun on myös ymmärrystä yhteisten kuvaajia ja visualisointeja käytetään ilmaisemaan dataa. Kun kaikki, määritelmän infograph on ”visuaalinen kuva, kuten kaavion tai kaavio, jota käytetään edustamaan informaation tai datan.”

Joten, nyt murtaa se alas. Kuinka luoda infographic jatkaa riippuu kokemusta ei vain suunnittelua, mutta infographs. Sotkevat sen pohtii huonosti teitä, ei vain siksi, että lopputuote näyttää pahalta, mutta niitä käytetään väärin kuvaaja (esimerkiksi käyttämällä pylväskaavio tai ympyrädiagrammina virheellisesti) myös välittää tiedon puute pidemmäksi. Jos tämä kuulostaa hankala alue, että koska se on.

Jos olet uusi suunnitella ja tämä on ensimmäinen kerta olet kuullut sanan ”infograph,” sinun kannattaa harkita palkata freelance-suunnittelijana (kokeile sivuston kuten Upwork.com tai jopa Fiverr, mutta muista, sinun saat mitä maksat) opastaa prosessin. Se voi olla erittäin vaikeaa (ellei mahdotonta) luoda hyvän infographic jatkaa nolla kokemusta.

Jos olet perehtynyt tai kokemusta graafisen suunnittelun, sinun on parasta aloittaa kanssa mallin. Vaikka sinulla ei ole pääsyä suunnittelun ohjelmistot, kuten Adobe Photoshop tai Illustrator, sivustoja Kangas , Easel.ly ja Visualize.me , voi olla hyviä vaihtoehtoja. Kangas on helppokäyttöinen, ilmainen ja on ton jatkaa malleja, ja vaikka kaikki niistä ovat ”true” infographs, he tekevät työllistävät osien suunnittelun, värin ja asettelu tulee piristystä ansioluettelosi. (Kuitenkin yksi varoituksen sana: jos jostain syystä, työ olet hakemassa nimenomaan pyytänyt ”infographic” jatkaa, sinun täytyy käyttää kaavioita kuvaamaan ansioluettelosi n ”tiedot”, ja siksi sinun täytyy tehdä enemmän kuin vain käyttää lonkka fonttia ja aseta teksti värillisellä taustalla.)

Infographic Jatka Vinkit kaikilla koulutustasoilla

Riippumatta kokemus, on olemassa useita ohjeita noudata aina.

Ensinnäkin minimoida värien käyttö

Paras veto on kiinni kolme neljää väriä, joko eri sävyjä tai erillisen värejä, jotka toimivat hyvin yhdessä. Siniset ja vihreät ovat hyvä lähtökohta. Ihannetapauksessa taustan pitäisi olla kiinteää vaaleat, tummempi tekstiä.

Toiseksi Muista Tämä on Professional Document

Vältä kovaa, kiva tai sarjakuva-ish grafiikkaa, joka heikentää sisällön ansioluettelosi. Olla tietoinen oman fontin käyttöä. Tee luettavuus teidän ykkösasia, ja vältä mitään omituisia tai erittäin tyylitelty fontteja. Hyvä tarkistaa käyttää voi olla, ”Näenkö tätä fonttia käytetään yleisesti ympäri Internetiä?” Tai vielä parempaa, se fontti käytetään yhtiön verkkosivuilla? Jos vastaus on raikuva no, se on luultavasti vastaus, too.

Kolmanneksi varmistat sijoittelu tekee Yhtenäinen Sense

Sinun tulisi pyrkiä seuraamaan jonkinlainen looginen tai kronologinen, tiedonkulku. Esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi ei pitäisi alareunassa asiakirjan. Jos olet uusi, tämä on, jos malli tulee kätevä.

Lopuksi tärkein

“Keep it simple . ” Sitä ei voi tarpeeksi korostaa. Vaikka on tavallista mestarillinen käyttö kaavioita ja käyttää kauniita värejä, jos se on vaikea lukea tai jos keskeiset osat ansioluettelosi ovat haastavia tulkita The infographic jatkaa aikoo työskennellä teitä vastaan. Se pysyy puhtaana, pitää se yksinkertainen, ja muista, että sinun pitää vielä lisätä olennaiseen, kuten nimesi, yhteystietosi, akateemisen ja työkokemusta.

Etenkin suunnitteluun, on niin paljon enemmän kirjoittamattomia ”sääntöjä” harkita. Paras konsti on tutkia näytteen infographs ja infographic ansioluetteloita saada tunteen siitä, mitä muut tekevät. Oltava objektiivisia työsi, ja saada toinen lausunto luotettava ystävä.

Varsinkin jos asiakirjaa ei vaadita, tärkein kysymys on kiinnitettävä huomiota: Auttaako tämä, tai satuttaa, minun työhakemus? Et saa bonuspisteitä vain tarjoamalla infographic jatkaa. Dokumentin tehdä sinulle mitään palveluksia, sen on oltava poikkeuksellinen.

Oman Infographic Resume Tool Kit

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *