Paras Font ja -tyyppi CV

Posted on

Paras Font ja -tyyppi CV

Kun kirjoitat ansioluettelosi, fontti valinta väliä. On tärkeää valita perusfontin – valitse joka sekä vuokraamalla johtajat ja hakijan hallintajärjestelmät voi helposti lukea. Ansioluettelosi ole paikka käyttää vaikeasti lukea kaunokirjoitusta, käsiala-tyyliä, tai kalligrafiaa fontteja.

Miksi Jatka Font valinta Matter?

On olemassa muutamia syitä, miksi se on tärkeää pitää fontin ansioluettelosi yksinkertainen. Ensinnäkin monet heistä luetaan hakijan seurantajärjestelmät eikä ihmisiä. Nuo järjestelmät toimivat parhaiten lukuteksti pikemmin kuin hienoja muotoiluja.

Huomaa : Se ei ole vain koneita, jotka hyötyvät helposti luettavaa tekstiä – ihmisten silmissä myös helpompaa.

Älä tee koko liian pieni

Helpottavat palkata johtajien ja potentiaalisten haastattelijat lukea läpi koko jatkaa. Valitse kirjasin kokoa, joka on välillä 10 ja 12. Näin varmistetaan, että kukaan ei karsastaa lukea läpi kaikki tiedot tästä tärkeästä asiakirjasta. Esimiehet ja rekrytoijat käyttävät tyypillisesti sekuntia vilkaisi kussakin jatkaa ennen kuin siirtämällä sitä ”kyllä” tai ”ei” pinoon. Tee ansioluettelosi vaikea lukea, ja saatat päätteeksi menettäminen mahdollisuus, joka olisi ollut täydellinen sinulle.

Best Resume-fontin käyttäminen

Basic bookprint fontteja kuten Arial, Verdana, Calibri ja Times New Roman toimivat hyvin. Kuitenkin, jos olet hakemassa kantaa graafisen suunnittelun ja mainonnan (missä jatkaa asettelu ja muotoilu voisi olla osa arviointia), työnantajat saattavat olla avoimia vaihtoehtoisia fontteja.

Voit tehdä väliotsikot hieman suurempi tai rohkeita. Äläkä unohda tyhjää tilaa, too. Pidä sivumarginaalit vakioleveys.

Tee nimi erottuvat. Nimesi (joka olisi sijoitettava yläreunassa ansioluettelosi) voi olla hieman suurempi.

Ole johdonmukainen

Älä liikakäyttöä arvo, rohkea, kursivoitu, korostaa tai muita korostaa ominaisuuksia. Jälleen perus toimii parhaiten. Älä johdonmukaisesti muotoilusta.

Jos esimerkiksi olet rohkea osion otsikkoa rohkea ne kaikki. Varmista, että kaikki bullet pistettä sisennetään saman verran, ja että yhdenmukaistaminen ja välit koko on johdonmukainen.

Miten Valitse Font

Valitse fontti luettelosta yläreunassa asiakirjaa ennen kuin kirjoitat ansioluettelosi.

TAI:

  • Kirjoita ansioluettelosi.
  • Korosta jatkaa.
  • Joko valitse fontti ponnahdusikkunan tai valitse fontti luettelosta yläosassa dokumentin.
  • Valita fonttikoon haluat käyttää samalla tavalla.

Vahvistaen kirjasimessa Choice

Esimiehet voivat lukea ansioluettelosi näytöllä, mutta se on myös hyvin todennäköistä, että he tulostaa kopion ansioluettelosi. Joten kun olet valinnut fontin kokoa, se on aina viisasta tulostaa kopion ansioluettelosi.

Vihje : Tutustu tulostettu jatkaa nähdä, jos se on helppo selata. Jos olet karsastaa lukea, tai löytää fontin näyttää ahdas, valitse toinen tai valitse suurempi koko.

Bottom line: Haluatko joku näkee ansioluettelosi pystyä helposti lukemaan sitä.

Jos voit lukea asiakirjan itse, ja et käytä uutuus fontti (esim Comic Sans, käsinkirjoituspaneelin fontti, jne), olet luultavasti tehnyt hyvän valinnan.

Enemmän Jatka Tyyli Vinkkejä

  • Ole johdonmukainen. Ansioluettelosi, saatekirje ja muiden sovellusten materiaalit pitäisi näyttää he ovat osa samaa pakettia. Valitse sama fontti koko, ja johdonmukaisesti valintoja kirjasinkokoa marginaalin leveys ja muotoilu.
  • Älä päästä fancy. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (kuten graafinen suunnittelu ja mainokset töitä, kuten edellä mainittiin) on parasta pitää ansioluettelosi yksinkertainen. Luova jatkuu voivat lykätä vuokraamalla johtaja … tai juuttua hakijan seurantajärjestelmä ja koskaan tehdä siitä ihmisen HR henkilö. Muista: tavoitteena on tehdä vaikutus lukijan kanssa taitoja ja kokemusta, eikä ansioluettelosi tyyli valintoja.
  • Tavoitteena yhden sivun? Älä nipistää fontin kokoa vastaamaan tavoite. Kirjoittaminen jatkaa ei ole kuin esseen koulussa. Et voi kitistä alle langan tekemällä fontti suurempi tai pienempi. Plus, jatkaa pituus on vähemmän tärkeää kuin jatkaa sisältöä. Voit aina kehittää yhden sivun versio ojentaa klo verkostoitumistapahtumia ja työpaikkamessuilla, ja pitää pidemmän version muihin työnhaussa tarkoituksiin.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *