Helppo työ-from-Home Tietokone Työpaikat

Posted on

Helppo työ-from-Home Tietokone Työpaikat

Määrä työ-from-kotikoneelta työpaikkoja on kasvanut viime vuosina, ja enemmän yrityksiä tulossa tuttu käsite ja etätyön tekniikka muuttuu yhä yleistä.

Vaikka monet näistä työpaikoista-esim, ohjelmistokehittäjiä, web-suunnittelijat, data insinöörit-vaativat yleensä kehittyneitä taitoja, on paljon helppoa, lähtötason, työ-from-kotikoneelta työpaikkoja siellä. Sinun tarvitsee vain tietää mistä etsiä ja mitä etsiä.

virtuaalinen avustaja

Virtuaalinen avustaja mahdollistaa langattoman hallinnollista tukea yrityksen, tiimin tai Executive. Tämä sisältää erilaisia hallinnollisia tehtäviä, kuten kokousten aikataulujen, matkavarauksen, vastata sähköposteihin, puheluita tai viestejä sosiaalisen median, tietojen syöttämistä tai ylläpitää kirjaa, ja paljon muuta.

Kuten monet kauko työpaikkoja, virtuaalinen avustaja kannat tarjotaan sekä freelance ja kokopäiväistä perusteella. Voit hakea kaukosäätimen ja keikka työkohteet peleistä kuten ”VA”, ”virtuaalinen avustaja”, ”virtuaalinen johdon assistentti,” tai ”virtuaalinen toimistopäällikkö” ja enemmän. Voit myös löytää tällaisia työpaikkoja freelance ja joustava työmailla kuten FlexJobs , oDesk , Guru ja Fiverr , esimerkiksi.

Hakiessaan kannattaa priorisoida organisaation , viestintä ja ajanhallintataitoja . Lisäksi, koska sinun on työskennellyt kokonaan verkossa, on tärkeää virtuaalisen avustajan on kokemusta viimeisintä teknologiaa.

Sinun tulisi tuntea alan standardien viestinnän ja yhteistyön alustoja, kuten online-kalenterit; tekstinkäsittely- ohjelmisto ja taulukoita; Sähköposti ja viestit työkaluja kuten Gmailin ja Slack; audio-videoneuvottelut alustoilla kuten Skype, löysällä, ja Google Hangouts ja näytön jakamisen työkaluja. Mukaan PayScale keskimäärin virtuaalinen avustajien tehdä $ 15 per tunti .

Kauko Asiakaspalvelu Associate

Kaukaisimmat asiakastuki osakkuusyritykset toimivat ”etulinjan” kaikille asiakasviestintään. Näitä ovat ratkaisemisen, vastaamalla kysymyksiin, tarjoamalla tietoa, ja enemmän, ja se voi tapahtua sähköpostitse, chatteja tai puheluita.

Pienemmät organisaatiot voivat niputtaa kaikki nämä kanavat yhdeksi, kun taas keskisuurissa ja suurissa yrityksissä, olet todennäköisesti nähdä työn hajosi; esim, joka on ”help desk yhdistävät” tulee vastata kaikkiin kyselyihin tulossa sähköpostitse tai chatteja ja ”call center yhdistävät” hoitaa asiakas puheluita.

(On tärkeää huomata, että saapuvan call center työpaikkoja taipumus olla asiakastukea rooleja, missä olet ottaen saapuviin puheluihin asiakkailta. Toisaalta, lähtevän call center työpaikat ovat missä olet huuteli johtaa tai mahdollisille asiakkaille ja ovat yleensä keskittynyt myyntiin.)

Sinulla on pari vaihtoehtoa, kun se tulee löytää kauko asiakastuen osakkuusyrityksen työtä. Voit etsiä etäispaikka asiakastuen kantoja, mikä voi ilmestyy pelejä, kuten ”asiakaspalveluun”, ”asiakas menestystä manager”, ”asiakaspalvelun asiantuntija” tai ”asiakaspalveluun”, esimerkiksi.

Voit myös laajentaa hakua säännölliseen työmailla . Aivan varmasti lisätä ”Remote”, ”virtuaalinen” tai ”työtä kotoa” edessä otsikon. (Kuitenkin, kun se tulee löytää laillisesta työstä-from-home työpaikkoja, listattu sivustoja FlexJobs , Remote.co , Jobspresso ja WeWorkRemotely , voi olla luotettavampi kuin kauko listattu perinteisiin työnhaun moottoreita.)

Haettaessa kauko asiakaspalvelutehtävissä, yritä korostaa kaikki aiemmat asiakaspalveluun tai vieraanvaraisuutta työpaikkoja sekä erinomaisen viestintää ja konfliktien ratkaisemisen taitoja . Mukaan Glassdoor keskimääräinen asiakas tukipalvelu tekee noin $ 35000 vuodessa .

Remote Data Entry Clerk

Kauko tietojen syöttö virkailija syöttää käsin, päivitykset tai manipuloi numeerinen tai alfanumeerinen tieto (esim, numeroita tai kirjaimia ja numeroita) tietokantaan kautta oman tietokoneen.

Samanlainen työpaikkojen yllä, kauko tiedontallennustöitä ovat saatavilla sekä kokopäiväisesti ja freelance. Voit etsiä termejä kuten ”kauko tietojen syöttö”, ”kauko tietojen syöttö virkailija,” ”dataan toimija” tai ”virtuaalinen tietojen syöttö”, esim.

Kun olet haettaessa kauko tiedontallennustöitä, työnantaja todennäköisesti pyytää kirjoittamista mittarit – esimerkiksi ”Kph” tai näppäimistön tunnissa, ja ”WPM” tai sanaa minuutissa. Sinun pitäisi pystyä kirjoittamaan vähintään 8000 kilometriä tunnissa (vaikka 10000 on edullinen) sekä vähintään 50 WPM.

Mukaan ZipRecruiter, joka on keskitason tietojen syöttö virkailija palkka vaihtelee välillä $ 27000 ja $ 56000, kun keskimäärin palkka on $ 37000 vuodessa. Lähtötason apulaiset, kuitenkin yleensä aloittaa pienemmällä nopeudella, ja tuntipalkka voi sukeltaa niinkin alhainen kuin $ on 9 – $ 10 prosenttia tunnissa.

Online ”Odd-Job” Työntekijä

Vaikka se voi kuulostaa oudolta, on monia kauko ”hanttihommia” löydät verkossa. Vaikka sinun ei pitäisi odottaa ansaita elantonsa vain yksi näistä, voit käyttää yhtä kuin puoli touhu tai yhdistää ne suuremman tuloja. Luonne termi ”outoa työtä”, se väistämättä vaihtelee. Tärkeintä on tietää, mistä etsiä tällaisia työpaikkoja ja mitä etsiä.

Löydät laajin työpaikkoja freelance sivustoja oDesk ja voit hakea töitä, jotka sopivat kiinnostusta tai kokemusta. Ehkä, voit poimia 2-päivän tallennusta hanke tällä viikolla ja audio puhtaaksi hankkeen seuraavassa.

Craigslist on toinen hyvä voimavara kuulla. Tarkista ”tietokone” osan ”Keikat” ja joko skannaa listauksia tai etsiä kyseiseen luokkaan termejä kuten ”kauko”, ”työskennellä kotona” tai ”virtuaalinen”. Se voi olla syytä etsitään tärkein ”Keikat” -luokkaan näiden ehtojen kanssa.

Muut online hanttihommia kuuluvat ottaen tutkimuksia, jotka osallistuvat paneeliin tutkimusryhmää, ja suorittamalla mikro-tehtäviä Amazonin Mechanical Turk alustalla (tai vastaavia sivustoja , kuten SwagBucks tai Clickworker). Myös rahaa tehdä sovelluksia voit rekisteröityä nopeasti keikoille tai tarjota asiantuntijapalvelut.

On tärkeää pysyä ahkera ja tutkimuksen oikeutusta tahansa alustalla, ennen kuin rekisteröidyt; tämä on varmistaa se ei ole huijaus.

Voit etsiä arvosteluja verkossa, tai onko yhtiöllä on listaus Better Business Bureau. Lopuksi, jos haluat pyytää työtä kuin etsiä sitä, voit myös rekisteröityä ja myydä palveluja Fiverr.

Maksaa väistämättä vaihdella tässä tapauksessa ja se riippuu täysin oman tuotannon ja aikaa omistautua työskentelemään tällaisia töitä. Amazon Mechanical Turk, keskimääräinen palkka vaihtelee $ 6-12 per tunti. Saatat löytää keikat, jotka maksavat enemmän freelance sivustoja tai Craigslist. Huomaa, että mikä tahansa työ tai alustalla, joka asettuu kuin ”rikastu nopeasti” mahdollisuus on hyvin todennäköistä huijaus ; jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *