Helppo online työpaikkoja jotka vaativat vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta

Posted on

Helppo online työpaikkoja jotka vaativat vain vähän tai ei ollenkaan kokemusta

Ei jokainen, joka haluaa työskennellä kotona etsii pitkäaikaista uravaihtoehtona. Joskus haluat jotain suhteellisen helppoa, jossa voit tehdä ylimääräistä rahaa nopeasti. Jos se on teidän tavoite, seuraavat online työpaikkoja saattavat kiinnostaa.

Online-sovellus on yksinkertainen ja suoraviivainen hyvin vähän tarvitaan ehdokkaita. Joitakin mahdollisuuksia voidaan aloittaa samana päivänä, että haet niitä. Ne vaativat myös hyvin vähän sitoutumista ja voidaan tyypillisesti tehdä oman aikataulun.

Huomaa, että nämä työpaikat eivät maksa paljon, ja he eivät aio antaa viittaus ansioluettelosi. Voit siis tarvitse olla enemmän kuin yksi online työpaikkojen tehdä haluamasi tuloja. Myös, kun lajitella muita mahdollisuuksia, osaavat tunnistaa ja välttää työ-at-home huijauksia.

Micro Job

Mikro työ on yleensä pieni online tehtäviä, joita saat yhtä pientä maksua, yleensä muutaman sentin tai dollaria. Niitä kutsutaan joskus lyhyitä tehtäviä.

Nämä työpaikat ovat tehneet kirjautumalla yhtiön verkkosivuilla ja tehtäviä valitsemalla joskus yksinkertaisesti klikkaamalla linkkiä. Amazonin Mechanical Turk Clickworker ja ySense tarjoavat tämäntyyppisiä tehtäviä.

Työpaikat voivat löytyä myös verkkopalvelussa markkinapaikkoja. Täällä työntekijät tarjota pieniä palveluja, yleensä vahvistettua maksua, ja ostajat selata markkinapaikka löytää ihmisiä tarjoamalla heidän tarvitsemiaan palveluita.

Työmahdollisuudet sisältävät crowdsourcing projektit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin tietojen syöttö, joissa yritykset harjoittavat armeijan virtuaalisen työntekijät voivat suorittaa pieni osa suurempaa projektia. Työntekijät voivat myös hyödyntää palkita ohjelmia ja tutkimuksia, jotka ovat ehkä alkuperäisen teoksen-at-home mikro-töitä.

Koska maksu on niin pieni ja tehtävä vie niin vähän aikaa, tavoitteena on tehdä niin paljon tehtäviä kuin mahdollista. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää palkkapolitiikka, koska monet näistä yrityksistä on Minimimaksu, mikä tarkoittaa, että jos ansaitset $ 8,55 tekemässä 20 mikro töitä, voit joutua odottamaan, kunnes olet ansainnut jopa $ 50 todellisuudessa saavat rahaa.

Online Juror

Asianajotoimisto valmistautuu oikeudenkäyntiin usein luoda pilkata tuomaristo saada palautetta yksilöt muistuttavat niitä, jotka voivat lopulta istua tuomaristo. Koska se voi olla kallista saada henkilökohtaista pilkata tuomaristo, halvempaa verkossa valamiesten ovat looginen vaihtoehto. He saattavat toistaa ääntä ja katsella videoesityksiä tai lue materiaali ja vastaavat kysymyksiin.

Koska lakimiehet etsivät ihmiset, jotka sopivat profiilia mahdollisten tosielämän valamiesten, online-raati yritykset kysyä yksityiskohtaisia kysymyksiä hakijoiden. Huomaa, että sinun pitäisi koskaan paljasta sosiaaliturvatunnuksesi tai luottokortilla tai pankkisiirrolla tiedot. Yritykset yleensä maksaa $ 10 $ 60 verkossa valamiesten. Kuten useimmat online tuomaristo yritykset eivät tarvitse paljon valamiesten, rekisteröitymisestä useille yrityksille antaa sinulle paremmat mahdollisuudet saada poimitaan ”tuomaristo velvollisuus.”

Tulla verkossa lautamiehenä, sinun tulee kirjautua sisään useita tuomariston yrityksiä, joka sisältää täyttämällä laajan kyselyn. Joudut myös täytettävä tietyt tutkinnot, jotka vaihtelevat maakunnat.

Tietojen syöttö

Online tietojen syöttö on kasvava työ-at-home kentällä. Uusi teknologia helpottaa yritysten palkata riippumattomia urakoitsijoilta tietojen syöttämisessä projekteja.

Tietojen syöttäminen operaattorit voivat käyttää yrityksen infrastruktuuria etänä tai käytä crowdsourcing teknologioita. Tietojen syöttäminen voi sisältää kentät, kuten perus- yleisesti transkription; Kuitenkin useimmat transkriptio tehtävät vaativat lisää kokemusta.

Yritykset, vuokraus tietojen syöttö työntekijöille kuuluu Axion Data Services, Sigtrack, ja tuki Ninja.

Verkkosivuilla tai Sovellustestaus

Jos sinulla on mielipiteitä, mikä toimii ja mikä ei Webissä, saatat soveltuu työtä syrjäisillä käytettävyystestaus. Käyttäjä testaajat voivat myös poimia lisätyötä Sivustojen arvioinnissa tai mobiilisovelluksia vielä mahdollisesti kehitteillä. Sinun ei tarvitse olla hyvin perillä Internetissä, koska jotkut kehittäjät haluavat aloittelijan näkökulmasta.

Käytettävyys testaajat pyydetään suorittamaan testejä perustuu niiden väestörakenteen profiileja, kuten koulutus, verkkotietokannan, ikä, ja sosiaalisen median käyttöä. Sitten ne annetaan kysymyksiä osoitteeseen tai tehtäviä, kuten rekisteröitymällä sivuston ja sitten antaa palautetta verkossa. Tarkastelu kestää yleensä noin 15-20 minuuttia ja ansaitsee tyypillisesti noin 10 $. Suoritettuaan tarkastelun, testaajat maksetaan vasta kun asiakas on hyväksynyt palautetta. Työ voidaan hylätä ja maksamatta teknisiä ongelmia, yksityiskohtien puute, tai muita ongelmia asiakas määrittelee.

Nämä kannat ovat pääasiassa löydy mistään yhtiö, verkkokaupan, johtamiseen liiketoimien sähköisesti verkossa. Esimerkkejä ovat Amazon, eBay, ja Paypal.

haku Evaluator

Hakukone arvioijat tutkimaan internetin hakutuloksissa ja antaa palautetta siitä, ovatko ne ovat oikeita, asianmukaisia ​​ja roskapostin ilmaiseksi. Voit tehdä tämän, arvioijan tulee olla perillä nykyisestä kulttuurista ja internetin ja hyvät viestintätaidot. Joskus korkeakoulututkinnon tarvitaan tai parempana, mutta suora kokemus ei ole pakollista. Tämä erityisesti työ-at-home mahdollisuuksia vaatii jonkin verran kokemusta, mutta maksaa korkeampaa palkkaa.

Nämä työpaikat ovat usein kaksikielisiä yksilöitä, vaikka on olemassa joitakin Englanti vain kantoja. Työ etsintä arviointi menee monilla nimillä, kuten haku arvioijan, internet arvioija, mainosten laatua rater tai internet tuomarina.

Yritykset, jotka tarjoavat tällaista työtä muun muassa Googlen, Appen Lionbridge ja Työvoima LogIQ.

korjauslukija

Jos sinulla on silmää tiputtelua kirjoitusvirheitä tai kirjoitusvirheitä, saatat olla hyvin sopiva kuin oikolukija. Kuitenkin tämä työ voi vaatia ottaen oikoluku kurssin tai lajia aikaisemmin, tai ehkä tehdä testi ennen saada vuokrata.

virtuaalinen avustaja

Virtuaalisena avustaja, sinun tehtäväksi tulee työtä, joka on samanlainen kuin toimistoapulainen. Vaikka sinun tulee työskentelemään kotoa, sinun pitäisi hyvin organisoitu, tehokas ja luotettava. Tehtävät ovat tyypillisesti arkistointi ja ajan tasalla pitäminen, Tapaamisten ja tapahtumia sekä vastaamalla puhelimet.

Monet yritykset palkkaavat virtuaalinen avustajien. Esimerkiksi Servcorp, joka perustettiin vuonna 1978 Australian Sydneyssä, tarjoaa virtuaalisen toimistoja ja palveluja maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa työasemat, ryhmille, työtovereille, teknologia, ja mitään muuta tarvitaan tukemaan liiketoimintaa. Timeetc on toinen yritys, joka tarjoaa virtuaalisen avustajien auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Yhtiö tarjoaa ilmaisen oikeudenkäyntiä ottaa virtuaalinen avustaja hoitaa yksi alkuperäinen tehtävä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *