5 sosiaalisia taitoja työpaikan menestys

Posted on

5 sosiaalisia taitoja työpaikan menestys

Mitä sosiaaliset taidot, ja miksi ne ovat välttämättömiä työpaikan menestys? Sosiaaliset taidot, jota kutsutaan myös ”ihmissuhdetaidot,” ovat niitä käytämme vuorovaikutuksessa ja kommunikoida muiden ihmisten kanssa. Näitä taitoja ovat molemmat Puhuminen (niin kuin puhua muille ihmisille) ja sanallinen taidot (kehon kieli, eleet, ja silmät).

Miksi Työnantajat Arvo sosiaaliset taidot

Sosiaaliset taidot ovat tärkeitä pehmeitä taitoja – henkilökohtaiset ominaisuudet (toisin kuin ammatti kovaa hankittuja taitoja koulutuksen, tai työkokemuksen), jotka ovat keskeisiä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Lähes jokainen työ edellyttää sosiaalisia taitoja. Jos työskentelet joukkue, sinun täytyy pystyä tulemaan toimeen toisten kanssa. Jos työskentelet asiakkaiden, sinun on kuunneltava tarkkaavaisesti heidän kysymyksiä ja huolenaiheita. Jos olet johtaja, sinua pyydetään motivoida työntekijöitä.

Huomautus : Vaikka työ ei liity vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kovasti, sinun pitää vielä hallussaan muutamia sosiaalisia taitoja vuorovaikutuksessa työnantajan ja työtovereiden.

Koska sosiaaliset taidot ovat niin tärkeitä, lähes jokainen työnantaja etsii työnhakija näiden osaamista. Siksi on tärkeää, että osoittaa, että sinulla on vahvat sosiaaliset taidot ansioluettelosi, saatekirje ja haastattelu.

Tässä on luettelo viiden suurimman sosiaalisia taitoja, että työnantajat etsivät ehdokkaita työllisyyttä. Myös vilkaista myöhemmin vinkkejä osoittaa, että teillä on sosiaalisia taitoja koko työnhakuun.

Top 5 Sosiaaliset taidot

1. Empatia

Empatia on erittäin tärkeä taito. Vuorovaikutuksessa muiden kanssa, sinun on voitava ymmärtää, miten he tuntevat. Empatia on erityisen kriittinen, kun asiakkaiden kanssa, jotka tulevat sinua kysymyksiä tai ongelmia. Sinun täytyy ilmaista aitoa huolta niiden kysymysten sekä auttaa niiden ratkaisemiseksi.

2. Yhteistyö

Yhteistyö on erityisen tärkeää, kun työtä tiiminä, jossa vaaditaan kumppanin muiden kanssa saavuttamaan yhteisen päämäärän. Vaikka et toimi tiiminä, yhteistyö on edelleen tarpeen näissä tilaisuuksissa kun pyydetään työskentelemään yhdessä kollegoiden auttaa saavuttamaan tavoitteet organisaation.

3. Suullinen ja kirjallinen viestintä

Sanallinen viestintä on kyky ilmaista itseään käyttämällä selkeää kieltä, että muut voivat ymmärtää. Tarvitset vankka Kommunikoi aina puhua muille henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Kirjallinen viestintä tulee pelata aina, kun kirjoittaa sähköpostia, teksti, kirje, raportti tai esitys – täällä, asianmukaista kielioppi, oikeinkirjoitus, ja muoto ovat välttämättömiä.

4. kuuntelu

Toinen tärkeä viestintä taito, joka auttaa vuorovaikutuksessa muiden kanssa kuuntelee. Sinun täytyy pystyä kuuntelemaan tarkasti, mitä työnantaja käskee tekemään, mitä teidän työtovereiden sanoa kokouksessa, ja mitä työntekijät teiltä. Sinun täytyy kuunnella asiakkaiden huolenaiheet, ja ilmaista heille, että olet ymmärtänyt ne. Ihmiset reagoivat hyvin muille, kun he tuntevat, käydään.

5. Sanaton viestintä

Vaikka sanallinen viestintä on tärkeä taito, joten on sanallinen viestintä. Kautta kehon kieli, katsekontakti, ja ilmeet, voit ilmaista, että olet empaattinen henkilö huolellisesti kuuntelee muita.

Miten näyttää Sosiaalinen Sills aikana Työnhaku

Yrittävät osoittaa, että sinulla on kaikki nämä sosiaaliset taidot koko työnhakuprosessissa. Ensinnäkin, muista sisällyttää sosiaaliseen taito sanat keskusteltu täällä ( ”empatia”, ”yhteistyö”, ”suullinen ja kirjallinen viestintä”, ”kuuntelu”, ”ei-sanallinen viestintä”) osaksi ansioluettelosi. Hyviä paikkoja käyttää näitä avainsanoja ovat työhistoria tai ansioluettelosi yhteenveto (jos sellainen on).

Toiseksi, voit käyttää näitä sanoja saatekirje. Kehossa kirjeen, mainita yhden tai kaksi näistä taidoista, jotka tarjoavat erityisiä esimerkkejä aikaa kun osoittanut niitä työssään.

Kolmanneksi, voit käyttää näitä taitoja sanoja haastattelussa. Varmista, että olet ainakin yhden esimerkin tällaisesta kun hyödynnetään kunkin viiden parhaan osaamisen lueteltu tässä. Tietenkin jokainen työ edellyttää erilaisia ​​taitoja ja kokemuksia, joten muista lukea työnkuva huolellisesti ja keskittyä -taitojen työnantaja.

Vihje : Haastattelut ovat ihanteellinen foorumi osoittaa oman ihmissuhde kykyjä.

Muista käyttää sanattoman viestinnän, joka välittää kiinnostuksesi haastattelussa, työnantaja, ja työ. Puhu selkeästi ja kuuntele tarkasti kysymykset. Näkyville ihmissuhdetaidot henkilökohtaisesti on paras tapa vakuuttaa työnantaja että olet se mitä kunnostautua asemassa he tarjoavat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *