Miten Kirjoita työnkuvat ansioluettelosi

Posted on

 Miten Kirjoita työnkuvat ansioluettelosi


Kun ajattelee toimenkuvia, luultavasti ajatella työpaikkailmoituksia lähettänyt työnantajia. Mutta tärkein työnkuvat voivat olla niitä luot itsellesi, kun olet kuvaava Aiempia ansioluettelosi.

Toimenkuvat näyttää mahdollisille työnantajille, mitä olet saavuttanut asennoissa olet hallussa. Ne tarjoavat myös yhteenvedon teidän kokemusta ja taitoja.

Hyvin kirjoitettu kuvaus kustakin työstä olet pidetty auttaa pääsemään ansioluettelosi huomasin ja valittu haastatteluihin. Mikä on paras tapa kirjoittaa huomiota herättäviä toimenkuvia?

Ennen kuin aloittaa lisäämällä toimenkuvat ansioluettelosi, voit tehdä lista saavutuksia kussakin työsi. Tämä auttaa valmistautumaan kirjoittamista ansioluettelosi.

Keskittyä taitoja ja saavutuksia

Kun olet kirjoittanut työnkuva, etsiä tapoja tehdä selityksen tiiviimmäksi. Pyrittävä luomaan tehokkaita vaikutusten selvittämiseen. Korosta taitoja ja saavutuksia, jotka tarjoavat vain tarpeeksi yksityiskohtaisesti tukea asiakkaan tiloissa. Yritä leikata pois pronomineja ja artikkeleita. Begin lauseita tai lauseita verbeillä. Valitse voimakkaita sanoja, jatkaa toimia sanoja kuten ”aloitettu” ja ”valvoo” ovat voimakkaita ja osoittaa, että olet tehnyt vaikutusta tiimisi.

Jos aikoo esittää jatkuu järjestöille skannata ne hakuja tietokantoihin, mukaan niin monta alan ja työhön liittyviä “avainsanat” kuin mahdollista. Kun etsitään tietokannat mahdollisia ehdokkaita, työnantajat pyrkivät jatkuu kanssa eniten “osumat” avainsanoja.

Avainsanat ovat useimmiten substantiiveja, esimerkiksi ”asiakaspalveluun” tai ”atk-taitoja.” Hakusana tehokkaimmin, on erityistä, käytä mahdollisimman monta, ja ripottele niitä koko ansioluettelosi.

Olla valikoiva siitä, mitä sisällyttää

Ansioluettelosi ei koko työhistoria, ja sinun ei tarvitse sisällyttää kaikkia tullin määrä kunkin roolin. Määrittääkseen olennaisimmat tiedot laittamalla itse potentiaaliset työnantajan asema: Onko tämä tieto auttaa vakuuttaa työnantajalle, että olet kannattava ehdokas haastatella?

Sinun ei tarvitse sisällyttää kaikkia vastuuta koskaan ollut. Ryhmitellä samankaltaisiin tehtäviin. Esimerkiksi sen sijaan, että listaus “vastasi puhelimet” ja “Vastasi asiakkaan sähköpostit” kahteen pisteitä, voit yhdistää ja sanoa, “ratkaistuksi asiakkaiden ongelmien kautta puhelimitse, sähköpostitse ja keskustelut.”

Priorisointi Työn Kuvaus Tietoa

Seuraavaksi ajattele priorisointia tietoja annat kuhunkin kuvauksessa. Läsnä yksityiskohtia, jotka ovat suurimpia kiinnostuksen potentiaalisille työnantajille ensin. Otetaan esimerkiksi ehdokasta etsivät työtä sisustus.

Jatkamistoimintoa saattaa heijastaa vähittäiskaupan kokemus, jossa 75 prosenttia ehdokkaan aikaa kului myynnin kerroksessa, ja 25 prosenttia kului suunnitteluun ikkuna ja kerrososoittimia. Prioriteetti, määräytyy merkitystä työnantajan, sanelee, että suunnittelu ikkunan ja lattian Näytöt on listattu ennen myyntiä.

NÄYTE

myynnin

Myynnin , Retail USA, New York, NY lokakuuta 20XX – Present

  • Suunniteltu kaikki suuret ikkunat värien ensisijaisena painopiste.
  • Luotu harjoittaa point-of-osto näyttöjä hitaasti liikkuva pikkutavaroille; lisääntynyt myynti näistä kohteista 30 prosenttia.
  • Järjestäytynyt kerrososoittimia säästetty tilaa ja kiinnittää huomiota uusin kauppatavaraa.
  • Hyödynnetään vahvat ja viestintätaitoja palvella asiakkaita; sai työntekijä kuukauden palkinnon kahdesti.

Bottom line: Korosta tärkeimmät pätevyys tehtävään luettelemalla ne ensin työnkuvaan.

Määrällisesti saavutuksia

Määrällisesti niin paljon tietoa kuin voit (numeroita, dollarin merkkejä, prosentit voivat kaikki auttaa tekemään tapaus). Luoti kohta, jossa lukee “Kasvoin liikenteestä 35 prosenttia vuoden yli vuoden” on vaikuttavampi-ja informatiivisia-kuin yksi, joka lukee yksinkertaisesti “Parempi liikennettä.”

Lähes mikä tahansa kuvaus, mihin tahansa työhön, voidaan parantaa käyttämällä numeroita. Tarjoilija voisi aloittaa kanssa kuvauksen “Otti asiakastilausten ja toimittaa ruokaa.” Mutta kuvaus määrällisesti sanomalla: “palvellut asiakkaita hyväpalkkainen 100-paikkainen ravintola” tarjoaa paljon enemmän tietoa.

NÄYTE

Tarjoilija

Tarjoilija, Maxill ravintolassa, New York, NY
tammikuu 20XX – Present

  • Edellyttäen -ruokailupalvelua suojelijoita on hyväpalkkainen 100-paikkainen fine dining laitoksessa.
  • Palveli ateriat selvittänyt pöydät, seurataan viisi taulukoita, ja edellyttäen asiakaspalveluun jopa 30 asiakasta.
  • Koulutettu uusia waitstaff on kassajärjestelmän, vieras palvelut, ja ravintola ja menettelyihin.

Bottom line: Työnantajat samoilla numeroilla. On paljon helpompi tarkastella merkkejä ja symboleja kuin se on lukea sanoja.

Korostavat Saavutukset Yli velvollisuudet

On tärkeää, että työntekijät tietävät teillä tarvittava kokemus tehdä työtä tarvitaan asennossa. Silti monet ehdokkaat saavat tämän relevanttia kokemusta. Erottua, korostaa kuinka lisäarvoa. Keskity saavutuksista, eikä vastuuta.

Kuten edellä todettiin, numeroista voi olla ystäväsi, kun se tulee esiin saavutuksistasi ansioluettelosi. Samoin, antaa yhteydessä. Esimerkiksi voisi sanoa, “kasvattivat liikevaihtoa 5 prosentilla, kun usean vuoden myynnin laskua.” Tai pikemminkin kuin sanomalla “vastasi puheluita ja käsiteltävä asiakkaiden huolia”, voit sanoa, “ratkaistu asiakkaan huolenaiheita, vastaamalla noin 10 puhelua tunnissa. Tuli go-to henkilö joukkueen käsitellä tiukin puheluita ja haastavimmista valituksia.”

Vaikka on tärkeää pitää kuvausten lyhyitä, lisäämällä yksityiskohtia ja konteksti auttaa näyttää työnantajia miksi olisit hyvä ottelu asemaa.

NÄYTE

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelija, ABD Company, maaliskuu 20XX – August 20XX

  • Ratkaistu asiakkaan huolenaiheita nopean ja tehokkaan vastaamalla noin 300 puheluja viikossa.
  • Saavutti 100 prosenttia puhelun tulostavoitteet tarkkuutta, nopeutta, tilavuutta, päätöksiä kysymyksistä, ja asiakastyytyväisyys.
  • Ehdolla työntekijä-of-the-kuukauden neljästi erinomainen asenne ja esimerkillinen asiakaspalvelu taitoja.

Bottom line: Työnantajat haluavat tietää mitä aikaan. Helpottavat heitä näkemään, mitä olet tehnyt käyttämällä numeroita ja prosentteja.

Tee työsi Sound Better

On helppoa tapaa piristää ansioluettelosi toimenkuvat tehdä töitä kuulostaa erittäin vaikuttava. Muutama yksinkertainen parannuksia siellä täällä voi tehdä ansioluettelosi paljon paremmin.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *