Miten Listaa Työharjoittelu on Resume

Posted on

Miten Listaa Työharjoittelu on Resume

Nykyisillä kilpailluilla työmarkkinoilla, asiaan työharjoittelu voi asettaa teitä lukuun ottamatta muita työnhakijoita. Tämä pätee erityisesti, jos olet opiskelija tai vastavalmistunut vähän työkokemusta, tai jos olet Uranvaihto.

Älä piilottaa harjoittelun kokemuksia alareunassa ansioluettelosi. Sen sijaan, esittelemiseen työharjoittelu kokemuksia, ja yksityiskohtaisesti, miten he ovat valmiita teitä työtä haluat.

Kun Sisällytä Harjoittelu ansioluettelosi

Sinun pitäisi sisällyttää työharjoittelun ansioluettelosi kun työharjoittelu on merkitystä työn haet. Tämä pätee erityisesti silloin, kun olet opiskelija tai vastavalmistunut rajoitetusti työkokemusta. Harjoittelujaksoja antaa sinulle kriittinen kokemusta teollisuuden, joten muista lisätä ne näyttämään taitojaan ja kykyjään.

Sinun tulisi myös harjoittelupaikkoja, kun olet aloittamassa uutta uraa. Vaikka saatat olla monen vuoden työkokemus, nämä työt ehkä koske oman uuden uran. Korosta harjoittelupaikkoja, jotka ovat valmiita teitä työtä uudessa teollisuudessa.

Kun jättää pois Harjoittelu

Saatat alkaa poistaa harjoittelupaikkoja ansioluettelosi kun alkaa kehittää riittävästi työkokemusta omalla alalla. Noin viiden tai niin vuotta (tai kaksi tai kolme työpaikkaa) oman teollisuuden, voit keskittyä ensisijaisesti tämän työhistoria eikä aikaisempia harjoittelun kokemus.

Jos kuitenkin pidetään erityisen arvostetun harjoittelun omalla alalla, ehkä pitää se ansioluettelosi hieman pidempään. Esimerkiksi, jos sinulla on ollut työharjoittelun Googlen tai Facebookin tai toinen tärkeä harjoittelun oman teollisuuden, pitää se ansioluettelosi.

Kun laittaa Harjoittelu

Koska harjoittelupaikkoja antavat tärkeää työkokemusta, sinun tulisi sisältää harjoitteluja ” työkokemus ” tai ”Työ History” -osiossa ansioluettelosi sekä muita töitä olet pidetty.

Jos olet todennut useita harjoittelupaikkoja, voit lisätä erillisen ”Harjoittelu” -osiossa ansioluettelosi. Laita tämä osio yläosaa kohti ansioluettelosi. Laita ”Harjoittelu” osiossa yläpuolella ”Työ History” -osiossa, jos työharjoittelu ovat erityisen merkityksellisiä työtä haet.

Mitä tahansa teetkin, älä laita harjoittelupaikkoja alareunassa CV tai ” Education ” -osiossa. Harjoittelu on reaalimaailman kokemuksia, ja niihin olisi kiinnitettävä yhtä paljon painoa kuin työpaikka.

Miten sisällyttää Harjoittelu

Kun lisäät harjoittelupaikkaa ansioluettelosi, sisältää samat tiedot kuin mitä tahansa muuta työtä. Ensinnäkin, kuuluu harjoittelun otsikko. Jos mahdollista, älä sano ”Sisäinen” – esimieheltä jos sinulla on tarkempia otsikko, kuten ”markkinointi Sisäinen” tai ”Välittäjäksi Intern.”

Luetaan myös yhtiön nimi, sijainti, ja päivämäärät harjoittelun. Voit luetella päivämääriä kuukausi ja vuosi, tai vuodenajan (kuten ”Summer 20xx” tai ”Spring 20XX”).

Alla nämä tiedot, sisältävät 2-4 bullet pistettä että Listaa vastuut ja saavutuksia harjoittelun aikana. Keskity vastuut, jotka liittyvät työtä olet hakemassa. Jos esimerkiksi haet kirjallisesti työtä, mainita, miten te kirjoitti ja julkaisi viisi artikkelia aikana työharjoittelu. Sinun ei tarvitse sisällyttää vähemmän merkitystä tehtäviä, kuten vastata puhelimiin tai kopiokone.

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, miten vastuut ja saavutuksia sisällyttää, aloita tekemällä pitkä lista mitä olet tehnyt jokaisessa työharjoittelu. Sitten katsoa työpaikkalistaus tehtävään olet hakemassa. Ympyrä mitään luettelosta, joka vastaa taitoja tai kykyjä tarvitaan työtä. Korostaa näitä erityisesti kokemuksia.

Myös kysyä harjoittelija ohjaaja apua lukien työharjoitteluusi ansioluettelosi. Hän voi auttaa korostaa tärkeimpiä taitoja ja kokemuksia teollisuuden, ja voi kertoa mitä avain termejä teollisuuden kuuluu.

Varmista myös, että olet muotoilla harjoittelujaksoja tavalla, joka on sopusoinnussa niin kuin muotoilla muita työkokemusta. Jälleen harjoittelupaikkoja ovat aivan yhtä tärkeitä urasi työtä, joten sinun ei pitäisi muotoilla niitä eri tavalla. Tämä koskee etenkin jos kuuluu harjoittelupaikkoja alle ”Työ History.” Esimerkiksi jos rohkea oman titteleitä tehdä saman työharjoittelu otsikot.

Esimerkki Harjoittelu on Jatka

Tämä on esimerkki ”Work Experience” osa jatkaa joka sisältää kaksi harjoittelua.

TYÖKOKEMUS

New York museo
New York, NY
opetusohjelmia Sisäinen
tammikuu 20XX – toukokuu 20XX

  • Kehitti ja juoksi toimintaa museokävijöille ikäisille 5-15 helmi- ja huhtikuussa koulu tauko ohjelmat
  • Kirjoitti viisi artikkelia kuukausittain uutiskirjeen 5000 lukijoita
  • Tutkinut uusimpia opetussuunnitelman standardeihin ja ilmoitetaan havainnot esitys opetusvirasto

Albany Seura
Albany, NY
koulutus harjoittelija
Summer 20XX

  • Kehitetty ja toteutettu toimintaa museokävijöille ikäisille 4-10 liittyvät uuden museon näyttely historiasta kuljetuksen
  • Yhteistyötä opetusviraston kehittää ja ajaa koko päivän historiassa työpaja alkeis opiskelijoille
  • Vastaanotti palkinnon maksamatta Sisäinen Summer presidentiltä Society
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *