Mistä tietää, jos Työharjoittelu legit

Posted on

Mistä tietää, jos Työharjoittelu legit

Internet on hämmästyttävä resurssi varsinkin kun se tulee löytää harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja. On niin paljon mahdollisuuksia, että kaikki sinun tarvitsee vain tunnistaa ohjelmia tai etsiä harjoittelupaikkoja tietyllä alalla tai teollisuudessa. Niin monia tuloksiin ja anonymiteetti internetin-joskus se voi olla vaikea määrittää, jos mainostettu Työharjoittelu on oikeastaan ​​todellinen tai huijaus haluavat varastaa tietoja.

Arvo Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoja voi olla erittäin arvokasta, kun se tulee hankkia kokemusta ja saada vuokrata. Koska useimmat yritykset hakevat ehdokkaat Asianmukainen aiempi kokemus alalla, harjoittelupaikkoja ovat ratkaisevia college eläkeläiset, jotka hakevat ensimmäistä reaaliaikainen työtä valmistumisen jälkeen.

Sillä ei ole väliä, jos harjoittelu on maksettu tai jos saat luottoa loppuun työharjoittelu kokemus, ainoa asia työnantajan keskittyy on minkälainen tietoja ja taitoja sait kun interning yhtiölle.

Opiskelija voi olla joko skeptinen tai kokonaan luottavainen, kun se tulee löytää harjoittelupaikkaa. Jos kuitenkin työharjoitteluun kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, haluat tehdä hieman enemmän kaivamaan. Puhuessaan ihmiset organisaatioissa tai opiskelijat, jotka ovat aiemmin tehneet harjoittelujakson yrityksen auttaa selventämään kuvan.

Haluat harjoittelun kokemus on yksi, joka antaa sinulle todellinen, käytännön kokemusta.

Harjoittelupaikkoja Myynti

Yksi asia olla tietoinen ovat harjoittelupaikkoja, jotka näyttävät olevan täysin myyntitehtävissä ja jotka maksetaan tiukasti komission myynnistä. Ongelmana on, että et tiedä tarpeeksi yrityksen tai tuotteen ymmärtää, jos komission on todella mahdollista.

Jos työnantaja luetteloista hyvin avoin pätevyyttä ja ei tiedustella etuja tai kokemusta, on erittäin todennäköistä, että löydät itsesi kylmä-kutsuvan asemassa tai joka tarjoaa altistuminen vain yleisiä hallinnollisia tehtäviä.

Vältä Kyseenalainen Harjoittelu

Harjoittelupaikkoja, jotka ovat kyseenalaisia ​​ovat yleensä niitä haluatte välttää. Pahamaineisiin tai harjoitteluja henkilön kotona eivät ole koskaan hyvä idea. Jos työnantaja ei pyydä teitä täyttämään hakemuksen tai pyytää uudelleen, se ei myöskään ole hyvä idea.

Jos saat huono fiilis kun se tulee harjoittelun listalle, vaatimukset, tai ihmisille se on yleensä hyvä idea menettää tilaisuutta ja alkaa etsimään toista.

Tee tutkimusta

On huijauksia kaikkialla Internetissä. Due diligence on tehtävä aina kun tekee merkittäviä päätöksiä sen perusteella, mitä se sanoo internetissä. Tutkiminen yhtiö on yksi asia, voit tehdä sen varmistamiseksi yritys on oikeutettu. Puhu neuvonsa ohjaajien ohjelmassa olet täyttänyt. Ne voivat olla luettelon kokeiltu ja totta yritysten koulussa jo työharjoittelun suhde.

Tutkivat Google on toinen tapa oppia lisää yritys. Syöttäminen yrityksen nimen ja huijaus on tapa nähdä, jos on ollut mitään raportteja tästä sulautuvan yhtiön laiton. Tarkkailun Better Business Bureau (BBB) ​​ja sivustoja “Glassdoor.com” auttaa myös tunnistamaan yrityksiä, jossa on ollut oikeutetut valitukset.

Älä maksa

Jos työnantaja pyytää sinua maksamaan rahaa lisätietoja ohjelmasta tai tehdä todellinen työharjoittelu heille, muista juosta niin kovaa kuin pystyt. Hyvämaineiset yritykset laittaa tietoa siellä eivätkä vaadi rahaa lisätietoja ohjelmasta ennen kuin edes tiedä, mitä ohjelmaa on kyse. Koskaan hakea harjoittelupaikkaa jos rahaa vaaditaan etukäteen.

Voit myös kysyä yritys antaa sinulle listan viittauksia tai yhteystietoja harjoittelijoita, jotka ovat aiemmin työskennelleet yrityksessä. Viittaukset ihmisiä he ovat tehneet yritysten kanssa antaa perustiedot perustan tunnistamiseksi, jos työnantaja on luettava.

Tietenkin on olemassa joitakin ohjelmia, jotka eivät edellytä rahaa, joka sisältää suurimman osan työharjoitteluohjelmia ulkomailla. Näissä tapauksissa tee due diligence tutkimustyössä. Tietävät etukäteen, mitä ohjelmaan sisältyy ja mitä maksetaan opiskelijan harjoittelija.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *