Ero interning klo pieni yritys vs. suuryritys

Posted on

 Ero interning klo pieni yritys vs. suuryritys

Kun kesäharjoittelusta kaudella osumia, monet nuoret ehdokkaat on päätettävä, mitä koko yritys he haluavat työskennellä-käynnistys, keskikokoinen yritys tai suuryritys. Vaikka harjoittelupaikkoja yleensä tiettyjä yhtäläisyyksiä riippumatta yrityksen koosta, roolisi, kokemuksia, ja mahdollisuudet voivat vaihdella, kun siirrytään suurempi yritys on pienempi. Ei tiedä ero voi olla stressaavaa, kun olet yrittää päättää, mitä työharjoitteluun sopii sinulle.

Kun maa työharjoittelun, riippumatta siitä, onko yritys on iso tai pieni, saat hyviä käytännön kokemusta, jatkaa rakentaja, verkottumisen, ja mahdollisuus todella päättää, haluatko jatkaa, että kentän valmistumisen jälkeen.

Brandin tunnettuus

Jotkut ihmiset saavat harjoittelun kokemus suurten yritysten, kuten Fox tai NBC , esimerkiksi. Suuri, tuotenimeä yritys työharjoittelu ansioluettelosi avulla maa työpaikan peer yhtiö valmistumisen jälkeen.

Suuret nimet asiaa vieläkin sellaisilla aloilla kuin laki, ja kun henkilöstöosaston työntekijät skannata jatkuu, näkyvä yritysten nimet erottuvat. Jos olet opiskelu markkinointi, voit lisätä paljon enemmän painoarvoa ansioluettelosi jos harjoittelija Disney sijaan putiikki yritys.

Keskisuurten pr-yritys voi tarjota paljon kokemusta eri tavoin ja niillä voi olla tunnettuus paikallisesti, mikä voi auttaa jälkeiseen college näkymiä. Pienet yritykset on omat etunsa, mutta et saa nimen tunnustamatta etuja. Saatat myös olla vaikeampi löytää nimekäs mentoreita pienemmissä yrityksissä ja käyttävät vähemmän konkareita, jotka ovat käyneet läpi jauhaa ja elänyt kertomaan siitä.

Täydellisessä maailmassa, sinun olisi hyötyä kokea useita erikokoisia yrityksiä ja etuisuuksia, jotka menevät yhdessä kunkin tietyntyyppisiä työharjoittelun.

Tällä suuremmat yritykset, itse asiassa turvaaminen työharjoittelu voi olla paljon syvällisempää prosessissa. Olisit todennäköisesti tavata henkilöstöosasto ensin selvittää tiettyjä hakuajoista, aloituspäivän ja lopetuspäivämäärät. Saatat myös annettava yritysimagotuotteita kauppatavaraa, kuten salkut, kynät, ja muita herkkuja, jotka kantavat yhtiön logon.

Riippuen yrityksen koosta ja miten vakiinnuttaneet työharjoitteluohjelma on, yritykselle voidaan hoitaa työharjoittelijoita ilmaisia ​​lounaita, Executive lounas-sarjan kaiuttimet, harjoittelija sekoittumista tapahtumia, ja paljon muuta. Tällä suuremmat yritykset, oli enemmän ihmisiä ympärillä, mutta et välttämättä olla mahdollisuus tavata heidät.

Työkokemuksen

Kun intern kanssa pienempi- ja keskisuurille yrityksille, luultavasti pystyä tiivistämään suhteita ihmisiä työskentelemään, koska on vähemmän niitä ja vähemmän harjoittelijoita.

Sinulla voi olla myös enemmän todellisia mahdollisuuksia auttaa muita eri projekteissa. Tyypillinen tehtävät voit suorittaa harjoittelijana-hallinnollista työtä, tutkimus, muistiinpanoja, ja havainnoimalla tapaamiset, eivät välttämättä poikkea työstä tekisit suuryrityksille. Ainoa ero on, että sinulla on enemmän mahdollisuuksia ottaa enemmän vastuuta ja monipuolisempia tehtäviä.

Jos harkitset harjoittelujakson yritys, joka tekee mielenkiintoisia asioita, mutta kukaan ei ole kuullut niistä, se ei haittaa. Tehdä työharjoittelu, tehdä lähtemättömän vaikutuksen, tee parasta olla mukana mielekästä työtä, verkko, ja auttaa niin paljon erilaisia ​​tehtäviä kuin mahdollista. Klo suurempi yritys, voit silti saada hieno kokemus, mutta voit myös päätyä pelaa tietokonepelejä on tyhjä työpöytä koko päivän.

Ympäristö

Saatat huomata, että interning suurempi yritys tuntuu yleinen, persoonaton kokemus jollain tapaa. Pienemmät yritykset ovat paljon helpompaa aikaa luoda henkilökohtainen tunne, ja koska henkilökunta ei ole niin suuri, voit todella side ja saada tietää työtovereiden.

Pienemmissä yrityksissä saat todennäköisesti saada työntekijöitä, jotka ovat melko korkealla yritys, joka voi altistaa sinut lisää mielenkiintoista työtä ja vaikutusvaltaisempi kontakteja. Kääntäen, harjoittelijat suuremmilla yritykset eivät välttämättä kopiointia ja tarttumalla kahvin alemman tason työntekijöille.

Nykyään useimmat opiskelija intern useiden yritysten aikana heidän college uran. Kun olet suorittanut harjoittelujakson pienempi yritys, jatkaa harjoittelujakson tunnistettava tuotenimeä yritys.

Aiempiin harjoittelija kokemuksen pitäisi auttaa tulet aika iso nimi. Jolla on molemmat nämä mahdollisuudet tasapainottaa ansioluettelosi ja antaa sinulle hyödyllistä kokemusta kaksi erikokoista yritystä. Toivottavasti loppuun mennessä oman harjoittelupaikkoja, sinun on paremman tuntuman kokoa ja yhtiömuodosta haluat työskennellä yliopiston jälkeen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *