Kuinka paljon se maksaa tulla malli?

Posted on

Kuinka paljon se maksaa tulla malli?

Yksi alueista, joka luo eniten hämmennystä uusia malleja on alue palkkiot, kulut ja käynnistämiskuluista. On paljon hype ja väärää ympäröivän mallinnus kuluja ja mikä malli pitäisi ja ei maksa niin he alkavat pois. Tämä väärää on erityisen yleistä mallinnus foorumit ja muita online resursseja. Uusia malleja voi saada ymmällään pisteen luopumassa eikä koskaan jatkaa unelmansa. Älä anna tämän tapahtua sinulle.

Kun ensin alkaa matkasi malliksi, sinun todella tarvitsee vain kaksi yksinkertaista asiaa: valokuviin ja altistumista. Hankkiminen niitä asioita ei tarvitse olla kallista, ja hieman osaamista, se voi jopa olla halpaa.

Basic Snapshots

Ensimmäinen askel mallinnus matka pitäisi ottaa joitakin perusasioita otoksia. Nämä kuvat voivat olla erittäin yksinkertaisia, ja ne voidaan ottaa ystävän tai perheenjäsenen. Sinun kannattaa käyttää yksinkertaisia ​​vaatteita ja hyvin vähän meikkiä näihin valokuviin.

Get Altistuminen Mallinnus Agents ja partiolaiset

Kun sinulla on tilannekuvia, sinun täytyy saada niitä valokuviin nähnyt niin monta aineita ja partiolaisia ​​kuin mahdollista. Että altistuminen auttaa sinut allekirjoitettu mallitoimistossa-ensimmäinen suuri tavoite jokaisen pyrkivä malli. On olemassa useita strategioita puuttua tässä vaiheessa, ja kummallakin on etuja ja haittoja.

Voit tulostaa kuvia ja fyysisesti mail ne kaikki virastot, mutta tämä olisi hitain ja kallein tapa lähestyä tätä vaihetta. Voit myös lähettää sähköpostia tilannekuvia kaikille virastoille. Vaikka sähköposti on ilmainen vaihtoehto maksaa postikulut, se ei ole aina yhtä tehokkaita-sähköpostia todennäköisemmin ohitetaan vahingossa jäänyt kuin fyysinen paketti, joka saa toimitetaan toimistoon. Lopuksi voit julkaista valokuvat mallin Partio sivustoja, jos oppii mitään aineiden tai partiolaiset, jotka aktiivisesti etsivät malleja.

Kun olet tilannekuvia ja strategia saada altistuminen, se on aika paljon se! Tarpeeksi työtä ja onnea, nämä kaksi asiaa saada jalka oven mallinnus maailman.

Kun virasto haluaa allekirjoittaa You

Ansaita samalla viraston huomio on syytä uudet mallit juhlia, se vain merkitsee alussa oman mallinnus uran. Kun virasto on ilmaissut olevansa kiinnostunut edustaa teitä, olet todennäköisesti annetaan kokonaan uusia tehtäviä, joista monet maksavat rahaa. Saatat kuulla, että sinun täytyy palkata valokuvaaja, meikkitaiteilija tai stylisti. Sinua saatetaan pyytää tekemään tulostaa valokuvia, luoda komposiitti-kortit, lähettää kuvia viraston verkkosivuilla, ja niin edelleen. Jotkut virastot saattavat jopa kertoa, että sinun täytyy ottaa mallinnus luokat kouluissa että opettaa niitä taitoja.

Tämä on aika voit vetää henkeä ja selvittää paras teille polku.

Monet uudet mallit ovat kuulleet “jos joudut maksamaan mitään, se on huijaus” tai “Jos virasto pitää sinusta, ne maksaa kaiken.” Näin ei kuitenkaan aina ole, ja kysymys kuluista ei ole koskaan niin leikattu ja kuiva kuin ihmiset haluaisi ajatella. Sinun ei pitäisi luopua itsellesi tai toimiston kun aihe kuluista nousee, mutta sinun täytyy miettiä tarkasti, mitä olet pyydetään tekemään ja mitä parhaiten urasi.

Muutamia asioita pitää mielessä ovat:

  • Mikä on maine viraston? On viraston tiedossa kehittää uusia malleja ja saada ne varaukset? Onko heillä yhteyksiä suurempiin virastoille isompi mallinnus markkinoilla? Mikä on heidän suunnitelma miten markkinoiden sinulle?
  • Jos tarvitset uusia kuvia, pyydä kemikaaliviraston listan eri valokuvaajat he suosittelevat. Jos he vaativat, että käytät heidän omassa valokuvaaja, varokaa. Se voisi olla merkki, että he ansaitsevat enemmän myymällä photoshoots kuin he saavat sinut varauksia. Virasto saisi ansaita tuloja Photoshoots.
  • On viraston osa mallinnus koulu? Mallinnus luokkia voi hyödyttää joitakin malleja, mutta ne eivät saisi olla vaatimus voit saada allekirjoitettuna virasto.
  • Oletko suurilla markkinoilla, kuten New York, Los Angeles, Milanossa tai Pariisissa? Vai oletko pienemmässä, paikalliset markkinat? Useimmat mallit eivät aloita huipulla isoissa New Yorkissa tai Pariisin virastot. Pikemminkin he oppivat yrityksen, kehittää niiden ulkoasua, ja rakentaa heidän kirjojaan pienemmissä markkinoilla toimivien. Vaikka iso toimisto New Yorkissa voi tarjota etukäteen kuluja, virastot pienillä markkinoilla ovat vähemmän todennäköisesti ole resursseja rahoittaa uusia malleja. Silti, jos sinulla on mahdollisuus yhteistyöhön toimiston kanssa pienemmässä markkinoilla, eivät läpäise sitä. Pienet markkinat virastot voi olla arvokas voimavara urasi.

Virastot voi edetä kulut, mutta ei koskaan Finance

Kun olet kirjautunut jotta virasto, sinua pidetään itsenäinen yrittäjä. Et ole työntekijä viraston. Palveluita mallina on sopimus virasto. Pohjimmiltaan olet ainoa omistaja oman yrityksen. Siksi kaikki kulut ovat asiakkaan vastuulla. Ottaa sanoi, että on olemassa tapauksia, joissa virasto voi olla halukas edistämään joitakin näistä kuluista, joilla pääset alkuun. Kun aloitat varaus työpaikkojen virasto vähentää mitä on velkaa heille tililtäsi.

Senkin jälkeen työskentelyn aloittamista ja varata paljon töitä, sinun on käynnissä kulut uudenveroinen photoshoots, tulosteita teoksesta, kuriirit, virasto verkkosivuilla palkkiot, asiamiespalkkioita, matkakulut, pitkän matkan puhelinkulut jne Nämä kulut eivät ole ainutlaatuinen uusia malleja, jopa perustettu huippumalleja on vastaavat kulut ajoittain. Kuitenkin nämä (toivottavasti) olla pieniä kuluja verrattuna tuloja ansaitset. Muista myös, että kaikki yrityksen kulut ovat verovähennyskelpoisia.

Jokainen malli ja jokainen viraston on erilainen

Kun se tulee mallintamiseen käynnistyksen palkkiot ja kulut, on tärkeää pitää mielessä, että jokainen malli ja jokainen virasto on erilainen. Jos kysyi 100 onnistuneita malleja, miten he aloittivat, sinun todennäköisesti saada 100 erilaista tarinaa. Jotkut voivat olla tiettyjä etuja, että et voi itse lisääntymään, mutta useimmat heistä luultavasti ei. Useimmissa malleissa työskennelleet kovasti saada missä he ovat, ja sovittamalla heidän työmoraali, voit saada siellä samoin.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *