Mitä hyviä ja haitat freelancerina?

Posted on

Mitä hyviä ja haitat freelancerina?

Jos olet tehnyt päätöksen, että haluat työskennellä kotoa, seuraava kysymys on monille:  Pitäisikö Työskentelen itse tai löytää etätyöhön työllisyystilannetta?

Rehellisesti, olosuhteet usein tehdä tämä päätös meille. Kuitenkin, jos olet tarpeeksi onnekas punnitus ansiot itsenäisen ammatinharjoittamisen (tai freelancerina) vastaan ​​perinteiset työllisyys-, pitävät näitä etuja ja haittoja itsenäisen ammatinharjoittamisen.

Plussat

Vapaammin Ajoitus ja työskenneltäessä

Vapaus valita oman aikataulun on yksi houkuttelevin hyötyä freelancerina. Koska IRS määrittelee itsenäinen yrittäjä kuin joku, että yritys ei suuntaa “keinoja ja menetelmiä”, joilla ne toimivat, ne luonnollisesti enemmän vapautta niiden aikataulu. Riippumattomien urakoitsijoiden annetaan usein töitä hankekohtaisesti ja maksetaan työn päättymisestä.

Helpompi löytää työtä

Kun yritykset palkkaavat freelancereita, he eivät tee niin paljon sitoutumista, koska ne ovat, kun ne palkata työntekijä, joten ne voivat olla valmiita palkkaamaan joku kertaluonteisen työtä vähemmän vaikuttava jatkaa. Joten freelancerina voi olla tapa murtautua uuteen linjan työtä. Mutta työ on todistettava kykynsä, jos haluat saada enemmän.

Työ-at-home positiot todennäköisempää

Vaikka riippumaton urakoitsijat voivat työskennellä toimistossa, koska ne eivät ole niin tarkasti valvonut työntekijöiksi ne ovat todennäköisesti perustuu kotona. Tämä voi olla hyötyä yritykselle palkata urakoitsijoiden koska sen ei tarvitse antaa toimistotilaa heille.

Verovähennyskelpoisia liiketoiminnan kuluja

Itsenäiset voi kirjoittaa pois useita eri liiketoiminta kulut tuloistaan ​​verot. Niistä itsenäisen ammatinharjoittamisen verovähennykset työ-at-home urakoitsijoiden nauttia on kotitoimiston vähennys.

Ei verot otetaan pois Maksut

Tarkastuksissa että riippumattomat urakoitsijat saavat asiakkaat ovat tyypillisesti suurempia kuin mitä ne olisivat työntekijöinä koska ei verot otetaan pois. Tämä ei tarkoita, että ne eivät ole velkaa veroja, mutta he saavat enemmän rahaa etukäteen.

Korvaus voi olla suurempi

Koska palkata urakoitsija voi olla halvempaa yritykselle, se saattaa pystyä tarjoamaan korkeampaa korvausta. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä aina tapahdu.

Haittoja

Viimeisen Pro edellisestä luettelosta näyttäisi olevan vastoin ensimmäiseen con tällä listalla. Muista, että yritykset ovat aina etsii tulostaan, joten korvaukset voivat vaihdella villisti riippuen taitoja halutaan, ja markkinapaikka näitä taitoja.

Ei vastaanottaminen edellyttää vähimmäispalkkaa

Koska itsenäinen yrittäjä tehdään usein hankekohtaisesti, mikään ei takaa, mitä tuntitaksa voi olla vai onko se suurempi kuin minimipalkka.

korkeammat verot

Työnantajat maksavat puolet kustannuksista työntekijän sosiaaliturvan ja terveydenhuollon verot. Urakoitsijat maksaa kaikki nämä verot kautta itsenäisen ammatinharjoittamisen veroa.

veromaksujen

Työnantajat kerätä tuloverot kautta vähennyksillä ja lähettää ne hallitukselle. Riippumaton urakoitsijan on otettava lähettämisestä näihin maksuihin, ja neljännesvuosittain arvioidut veronmaksun voidaan tarvita.

Kustannukset yrityksen johtaminen

Vaikka se on mukavaa, että kustannukset yrityksen johtaminen ovat verovähennyskelpoisia, se on vielä mukavampaa, kun joku muu maksaa Internet-yhteyden, toimistotarvikkeet ja muut liiketoiminnan tarpeisiin. Tyypillisesti työnantajat maksavat tällaisia ​​kuluja.

ei Hyödyt

Etuja, kuten sairausvakuutus, loma, eläkejärjestelyt, jne tarjotaan vain työntekijöille,

Työsuhdeturva

Yritykset palkkaavat riippumattomien urakoitsijoiden usein, koska ne ovat lyhytaikaisia ​​projekteja tai epäsäännöllistä työnkulun. Tehtävät työt voivat tulla juhlaa tai nälänhätää stints.

Maksut tulevat usein epäsäännöllisesti

Aivan kuten työ voi olla epäsäännöllinen, niin voi maksut. Se voi tehdä henkilökohtaisen budjetoinnin vaikeaksi.

Laskutus ja perintä kuuluu toimeksisaajan

Toisin palkka, joka tulee aikataulussa toiminta ei työntekijän, urakoitsijan on yleensä lähettää laskun maksettavaksi. Ja jos laskua ei ole maksettu ajoissa, se on urakoitsija, joka on seurattava maksamisen varmistamiseksi. Ja muutamissa tapauksissa asiakkaat ehkä koskaan maksa lainkaan, mikä tarkoittaa, että se osuu urakoitsijan ryhtyä oikeustoimiin tai hyväksyä parhaillaan stiffed.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *