Top 10 Work-At-Home Jobs opettajille

Posted on

Top 10 Work-At-Home Jobs opettajille

Kun olet saada ylös kello 5 ja kulkevat töihin jälkeen pysyä puoli yötä tekee luokkahuoneessa prep työtä, jolla voit työskennellä omalla pyjama kuulostaa tosi hyvältä. Se voisi myös kuulostaa epätodennäköiseltä-ilmeisesti, et voi opettaa mukavasti omassa kotona, eikö? Etätyöhön työpaikkoja houkuttelevat työntekijöitä kaikenlaisissa ammateissa, mutta opettajille erityisesti mahdollisuuksia rakentaa uraa digitaalisen opetus vahvistuvat ja monipuolisempia vuosittain.

Kiitos tekniikka, se on täysin mahdollista yhdistää rakkautesi koulutuksen kanssa kokopäivätyöhön-at-home elämäntapa. Tämä pätee erityisesti, jos olet valmis sekoitus rooleja rakentaa uutta uraa esimerkiksi sekoittamalla koulutus konsultointi joidenkin verkko-opetusta, jne

Jos olet ajatellut tehdä suuri muutos; olet entinen opettaja tai eläkkeellä tai etsit työtä ulkopuolella perinteiseen opetukseen, yksi tai useampi näistä 10 työ-at-home työpaikkaa opettajat saattavat sovi laskun.

Online Opettaja

Opettajille, jotka yhä rakastavat työtä, mutta haluavat työskennellä kotona, online-opetus tarjoaa mahdollisuuksia jokaiselle keskittyä. Jotkut virtuaalinen opettajat keskittyvät koti-koulun oppilaat, esimerkiksi, kun taas toiset saattavat keskittyä aikuisopiskelijoiden tai yritysten koulutusohjelmiin.

Tiedot virtuaaliopetuksessa palkkoihin versus-lähiopetuksena palkkoja on vaikea saada, mutta päätellen työpaikkailmoituksia ja empiirisiä raportteja, K-12 opettajien tulisi olla valmis ottamaan maksaa leikata opettaa kotoa. Kuitenkin, jos olet harkitsee siirtymistä paikkaan, jossa alemman elinkustannusten tai aiot täydentää opetusta palkka toisen painopiste tai kaksi, tämä keikka voisi olla sinua varten.

Online Tutor

Olipa erikoisuus on ESL, tietojenkäsittelytiede tai SAT prep, online-ohjaus voi olla tuottoisa tapa ansaita elantonsa kotoa tai pehmuste palkasta teidän päivä työtä. Teknologiat, kuten Skype ja muut videoneuvottelut ohjelmistot ovat helpottaneet kuin koskaan jäljitellä in-henkilön ohjausta istuntoon ja leikkaa lieventää.

Online Dosentti / Ohjaaja

Vakinaisten keikat ovat vaikea saada näinä päivinä, mutta yksi ylösalaisin jälkeisen kasvattajien on, että virtuaalinen professori / opettaja työpaikkoja todennäköisesti jatkaa kasvuaan. Suhteellisen alhainen palkka dosenttia on paljon helpompaa vatsaan kun voit opettaa mukavasti omassa kotona.

kirjoittaminen valmentaja

Vuonna 2016 PayScale raportin, 44 prosenttia johtajista ilmoitti, että kirjoitustaito olivat kovaa osaamista eniten puuttuu uusia grads. Voit auttaa kääntää työskentelemällä opiskelijoiden ja yritysasiakkaille verestää näitä olennaisia ​​taitoja. Samanlainen ohjaus, kirjoittaminen valmennus keikat ovat hyötyneet teknologioita, kuten videoneuvottelut, mikä on helpompaa kuin koskaan kommunikoida opiskelijoiden etänä.

opetussuunnitelma Kehittäjä

Chegg kuvailee opetussuunnitelman kehittäjille näin: ”Jos luokassa oli teatterin, Opetussuunnitelma Developer olisi näytelmäkirjailija, joka luo tarinan ja kirjoittaa vuoropuhelua.” Jos olet käyttänyt paljon aikaa luokkahuoneessa opettaa omia materiaaleja, tiedätkö mitä toimii ja mikä ei. Esittää, että osaaminen hyvään käyttöön, ja rakentaa toisen uran opetussuunnitelman kehittäjänä. Suuret tauluissa aina listat opetussuunnitelman kehittäjille. Jotkut, kuten todellakin avulla voit suodattaa kotipalvelu mahdollisuuksia.

Opetusmateriaalia Provider

Jos sinulla on jo opetusmateriaalin, hiottu vuosia ja erehdyksen luokkahuoneessa, miksi ei jaa tätä runsaasti tietoa ja tehdä kova työ maksaa pois uudelleen ja uudelleen, samaan aikaan? Opettajat Pay opettajat voit jakaa tuntisuunnitelmia, toimintaa, luokkahuone sisustus ja-ja ansaita rahaa.

Luultavasti ei rikastua sivustosta, mutta voit tehdä pari ylimääräistä sata kuukaudessa, joka on kätevä, kun käynnistetään jälkeinen luokkahuoneessa ura – jotkut myyjät näyttävät tekevän melko hyvin.

”Olen tällä hetkellä on paljon myyntiä opetusresursseja kuin olisin, jos olisin jatkanut opetus”, kirjoittaa Rachel Lynette klo Edutopia . ”Mukaan TpT, alkuun myyjä on tehnyt yli $ 2 miljoonaa 164 opettajaa ovat ansainneet yli $ 50,000 ja tuhansia enemmän tuoda muutama sata dollaria kuukaudessa, joka voi olla suuri ero, kun olet elävät opettajan palkan.”

Koulutus Writer / Editor

Oppimateriaaliliiketoiminta on luontevasti opettajille, jotka lähtevät luokkahuoneessa. Kirjailijaksi / toimittajat yleensä komento tuntipalkan $ 15-75, riippuen intensiteetti keskittyä, syvyys tutkimusta tarvitaan, ja taso kirjoittamisen / raportointi tehtävää.

Mutta jos freelance elämä ei miellytä, ei lasketa pois mahdollisuutta työskentelee yrityksessä. Yhä useampi yritys kaikilla toimialoilla ovat ottaneet joustavat aikataulut, kuten kokopäiväinen etätyö roolit ja sopimuksen tehtäviä. Jos olet valmis tekemään joitakin varovaisia ​​työnhaussa, saatat löytää täydellinen koulutus kirjailija / editor työ jolloin voit työskennellä kotoa.

testi maalintekijä

Educational Testing Service (ETS) etsii aina verkossa ja paikan päällä testi maalintekijät TOEFL, GRE, ja muita kokeita. Tämä on tyypillisesti osa-aikatyötä ja syklinen, koska tarve vaihtelee ajan kuluessa vuoden.

Blogger / Writer

Kuten aiemmin mainittiin, kiinteät kirjoitustaitoa arvostetaan. Jos olet valmis jotain aivan uutta, saatat laittaa kykyjä käyttää kuin bloggaaja tai kirjailija, joka keskittyy koulutusalaa-tai minkä tahansa aiheen läheltä ja rakas sydämesi josta sinulla on paljon tietoa. Päästä alkuun tämän alan valmistautua aloittamaan pitching ennen kääntää kytkintä ja jätä luokkahuoneessa hyvää. Päätoiminen kirjallisesti uran rakennetaan yhteyksiä, ja sinun täytyy rakentaa oman verkon ennen kuin sitoutua.

Koulutusneuvoja

Se on likainen pikku salaisuus työelämän konsulttitoimistojen usein ansaita enemmän kuin työntekijöitä tarjoamalla samankaltaisia ​​asiantuntemusta. Jos sinulla on yrittäjähenkeä, voit rakentaa liiketoimintaa valmennus opettajien ja hallintohenkilöstön.

Huomaa, että tämä työ ei ole täysin kotipalvelu, kun täytyy luultavasti kuulla asiakkaiden suoraan. Kuitenkin, että oma pomo mukana suurta joustavuutta (sekä vastuuta). Jos tämä kuulostaa jotain kiinnostavaa, Angela Watson tarjoaa hyvän pohjustuksen pyrkivä opetus konsulttien hänen sivuston, kulmakivi opettajille .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *