Mitä sisällyttää eroaminen kirjeen sulkeutumaan Job

Posted on

Mitä sisällyttää eroaminen kirjeen sulkeutumaan Job

Kun olet päättänyt lopettaa työsi, ammatillinen asia tehdä on jättää eronpyyntönsä. Sinun eroaminen kirjeen helpottaa siirtymistä kahden seuraavan viikon ajan työtä, ja auttaa myös säilyttämään hyvät suhteet työnantajan vaikka et ole enää yhtiön kanssa. Mitä pitäisi pitäisi sisällyttää kirjeen?

Pidä Letter Lyhyt

Kun kirjoitat eroaminen kirjeen, on tärkeää pitää se niin yksinkertaista, lyhyt ja keskittynyt kuin mahdollista. Kirjeessä tulee olla myös positiivinen. Jos olet tehnyt päätöksen siirtyä, ei ole mitään järkeä kritisoi työnantajasi tai työsi. Saatat tarvita viittaus kyseiseltä yhtiöltä joskus.

Mitä sisällyttää oman eroaminen kirjeen

Oman Erokirje tulisi tieto siitä, kun olet lähdössä. Voit myös antaa työnantajalle tietävät arvostat aikaasi yritys. Jos et ole varma mitä kirjoittaa, tarkistaa eroaminen kirjeen näytteitä saada ideoita miten rakenne ja sanan kirjeen.

  • Se, että olet lähdössä ja päivämäärän, kun eroaminen on tehokas.
  • Kiitoksena oman työnantajan mahdollisuudet sinulla on ollut aikana työllisyyttä.

Se on yleensä parempi eroamaan henkilökohtaisesti, ja sitten seurata kanssa virallisen eronpyynnön kirjeen. Kuitenkin, jos haluat lähettää eroaminen sähköpostin, kirjoita se ammattimaisesti kuin mitä eroaminen kirjeen paperilla. Näin voit lähettää sähköpostia eroamisen viestin.

Riippumatta siitä, miksi olet eroavan tai miten sinusta tuntuu, jos mainitset syystä olet lähdössä, varmista, että et lisää mitään negatiivista tai vähättelevästi yhtiöstä, esimiehesi, työtoverisi tai alaistensa.

Vihje : Sinun eroaminen kirjeen sisällytetään työsuhteen tiedostoon ja voidaan jakaa mahdollisten tulevien työnantajien; Siksi sen pitäisi olla ammattitaitoinen ja kohtelias.

Eroaminen kirjeen kirjoittaminen Vinkkejä

Vaikka joissakin olosuhteissa, kuten maastojuoksu liikkua, muutto ulkomaille, tai päätös keskittyä vanhemmuuden, voi olla järkevää paljastaa syy oman erottua, monissa tapauksissa jakavat tietoja miksi olet eroamista ei ole välttämätöntä .

Yleensä pitää eroaminen kirjeen lyhyt ja ytimekäs on edullinen. Vaikka sitä ei tarvita, tarjoutuu auttamaan siirtymäkauden aikana ja viikon ajan arvostetaan yleisesti.

Voit varmistaa, että eroaminen kirje sisältää kaikki oikeat tiedot, eikä yksikään väärää tietoa, tarkistaa näitä eroaminen kirjeen kirjoittaminen Vinkkejä ennen kuin teet erottua.

Suuntaviivat kirjoittaminen ja muotoileminen Letter

Eroaminen kirjeen Pituus: Pidä eronpyyntönsä tiivis; et halua kirjoittaa sivukaupalla uudesta työstäsi tai miksi et pidä nykyisestäsi. Useimmat eroaminen kirjaimet ovat enintään yksi kirjoitettujen sivulle.

Fontti ja koko: Käytä perinteinen fonttia kuten Times New Roman, Arial tai Calibri. Kirjasinkokona tulisi olla 10 ja 12 pistettä.

Formaatti: eroaminen kirjeen pitäisi olla yhden rivivälillä välissä on välilyönti jokaisen kappaleen. Käytä noin 1″ marginaalit ja kohdista tekstin vasemmalle (linjaus useimpien liiketoiminta-asiakirjoja).

Tarkkuus: Muista muokata eroaminen kirjeen ennen postitusta sitä. Esitä eroaminen kirjeen uraneuvojan tai pyytää ystävä tarkistaa sen, jos haluat toisen tarkistaa sen ohi sinulle.

Sähköpostitse tai postitse ?: On aina parasta eroamaan henkilökohtaisesti, ja sitten seurata lähettämällä eroilmoituksen. Kuitenkin, jos olosuhteet eivät salli puhua esimiehellesi henkilökohtaisesti ja sinun täytyy kertoa heille heti, voit lähettää eroaminen sähköpostitse. Tämä sähköposti tulisi noudattaa samoja ohjeita kuin virallisen eroaminen kirjeen.

Miten Osoite ja järjestä eroaminen kirjeen

Header: eroaminen kirjeen pitäisi alkaa sekä teitä ja työnantajan yhteystiedot (nimi, nimi, yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja päiväysmerkintä. Jos tämä on sähköpostia eikä varsinainen kirje, liitä mukaan yhteystietosi lopussa kirjeen jälkeen allekirjoitus.

Tervehdys: Osoite eroaminen kirjeen esimiehellesi. Käytä hänen muodollista otsikko ( “Rakas Mr./Mrs./Dr. XYZ)

Edellä 1: Valtion, että olet eroamista ja sisältää päivämäärä, johon eroamista tehokkaita. Tarkista sopimus, kuinka paljon huomiota olet velvollinen antamaan esimiehellesi.

Kohta 2: (Valinnainen) Jos haluat, voit sanoa miksi olet lähdössä (eli olet alkaa toinen työ, olet menossa takaisin kouluun, käytät aikaa pois), mutta tämä ei ole välttämätöntä. Jos päätät sanoa miksi olet lähdössä, olla positiivinen – keskitytään missä olet menossa seuraavaksi, eikä siitä, mitä ei pitänyt siitä nykyinen työ.

Kohta 3: (Valinnainen) Jos tiedät on täysin käytettävissä, sanovat, että olet valmis auttamaan siirtymistä että lähtevä aiheuttaa.

Kohta 5: (Valinnainen) Jos haluat kirjeen viite hallinnoijan, voit pyytää sen täältä.

Kohta 4: (Valinnainen) Kiitä johtaja mahdollisuuden työskennellä yrityksessä. Jos sinulla olisi erityisen hyvä kokemus, voit mennä hieman tarkemmin siitä, mitä arvostavat työn (ihmiset olet työskennellyt sen kanssa projekteja työskennellyt jne).

Close: Käytä eräänlainen mutta muodollinen signoff, kuten “vilpittömästi” tai “Kunnioittavasti.”
Allekirjoitus: Lopetus allekirjoitus, käsinkirjoitettu, jonka jälkeen kirjoittamasi nimi. Jos tämä on sähköpostia, yksinkertaisesti liitä mukaan kirjoitettu nimi, jota seuraa yhteystietosi.

Eroaminen Letter Esimerkki

Kevin Taw
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
kevin.tau@email.com

01 syyskuu 2018

Inkivääri Lee
johtaja
Watson ja Smith
123 Business Road.
Business City, NY 54321

Dear Ms Lee:

Kirjoitan tänään ilmoittaa, että aion eroamassa kantani vastaanottovirkailija tehokas kahden viikon tänään. Olen nauttinut ajastani täällä Watson ja Smith, ja kiitän teitä mahdollisuudesta ja koulutusta olet antanut viiden viime vuoden aikana.

Ota yhteyttä minuun kysyttävää, ja mielelläni auttaa kaikkia valmisteluja sinun täytyy tuoda uuden vastaanottovirkailija. Minun email on steve.lau@email.com, ja minun matkapuhelin on 555-555-5555.

Ystävällisin terveisin,

Kevin Taw (allekirjoitus paperituloste kirjain)

Kevin Taw

Mitä ei sisällyttää Letter

Jos disliked työtä, ei tarvitse sanoa niin kirjeen. Et halua tehdä mitään vihollisia – onhan ehkä kysyä johtaja suositukseksi.

Tärkeää : Jos aiot tehdä minkäänlaista laillisista vaatimuksista työnantajasi luvatonta käsittelyä jne, se voi olla paras etu jättää tästä osasta.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *