Miten Mainitse viittauksena saatekirjeesi

Posted on

Miten Mainitse viittauksena saatekirjeesi

Jos tiedät jonkun yrityksen tai joku jolla on vahva yhteys yritys, se voi olla hyödyllistä mainita ne teidän saatekirjeen kun hakea töitä. Ottaa asian voi auttaa sinua erottumaan joukosta, kun olet työnhaussa.

Mainita, että olet viittasi joku on kuin saamaan työtä viittaus etukäteen. Vuokraamalla johtajat ja rekrytoijat menee todennäköisesti tarkemmin ehdokkaat, joiden kanssa he jakavat keskinäiseen kosketukseen, ja hyvästä syystä: tutkimukset ovat osoittaneet, että vuokraamalla työntekijöiltä lähetteet tuloksia nopeammin, halvemmalla, tehokkaampi palkata kuin luottaa työmailla.

Lähete vuokraa myös taipumus saada vauhtiin nopeammin, sopii paremmin, ja pysyä yhtiön pidempään.

Vihje: mainiten lähete ja jaettu yhteys oman saatekirjeen voi tehdä ero auttaa hakemuksesi tulla huomatuksi mahdollisille työnantajille.

Se antaa myös vuokraamalla johtaja joitakin yhteydessä oman työn taustan ja näyttää lisätietoja sinusta.

Mikä on lähete saatekirje?

Lähete saatekirje mainitsee keskinäisen yhteyden hakiessaan työtä. Saatat olla lähete kollega, ystävä, työntekijä yhtiön olet kiinnostunut, asiakkaan tai myyjän tai jopa college uran toimistoon.

Edut saatettiin

Viittasi ehdokkaat ovat johtava lähde uudet työntekijät, ja monet työnantajat pyrkivät aktiivisesti lähetteitä palkattaessa avautuviin tehtäviin. 3 Vaikka yritys ei ole virallista itse henkilölle ohjelma, lähetteet tyypillisesti tervetulleita keinona nopeuttaa otossa ja turvallinen vahvaa ehdokasta oleviin työpaikkoihin.

Ottaa asian nimeä mainitsematta saatekirjeen auttaa vuokraamalla johtaja ymmärtää jaettu yhteys teillä on niitä tai työnantajaansa. Lähete auttaa myös liittyä kokemuksenne avoimeen asentoon ja sen mukaan, miten tiedät viitaten osapuoli, voi antaa jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka hyvin voit sovi yhtiön.

Saatekirje tarjoaa myös mahdollisuuden lyhyesti esittelemiseen koulutusta, taitoja ja pätevyyttä tehtävään. Lisäksi mainiten asian, sinulla on mahdollisuus lisätä joitakin erityisiä esimerkkejä siitä, miksi olet paras ehdokas asemaa ja jakaa muita yksityiskohtia ei sisälly ansioluettelosi.

Joka pyytää lähete

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja kutsua työtä. Yhteys on yhtiö voi tutkia, onko olet kiinnostunut tutkimaan uusia mahdollisuuksia. Saatat huomata, että olet liittyvät työntekijän LinkedIn. Ennen kuin hakea työtä, katsomaan, kuka tiedät, että organisaatiossa.

Huom Lausuntopyyntöön ei tarvitse olla liiketoiminnan yhteys. Voit kysyä joku tiedät yhtiön tai jolla on kontakti yhtiössä, jos he suosittelevat teitä työtä.

Muista tarkistaa yksittäisten etukäteen ja kysyä, jos he ovat valmiita antamaan sinulle lähetteen . Vaikka olet varma he taata sinulle, jolloin potentiaalinen lähete heads-up varmistaa, että he ovat valmiita ja kykeneviä tarjoamaan parasta mahdollista suositusta, koska työn vaatimukset.

Voit lähettää kirjeen tai sähköpostiviestin, jossa pyydetään asian , joka antaa henkilölle aikaa ja mahdollisuus miettiä, mitä he voivat tehdä sinulle, ja miten edetä. Kysyminen kirjallisesti antaa myös yhteyden out, jos ne eivät ole mukavia viitaten teitä.

Miten Mainitse lähete

  • Mainitse kuka viittaa teitä. Kun käytät  asian omassa saatekirje , mainitsen ne ensimmäisessä kohdassa. Kuuluu yksilön nimen ja kuvaile niiden yhteydessä samoin.
  • Selittäkää, kuinka tunne henkilöä. Kerro lyhyesti selvitys siitä, miten tiedät henkilön, ja miten he tulivat tuntea työsi pätevyyden ja taitoja.
  • Miksi he suosittelevat teitä. Jos henkilö kannattaa hakea tässä asennossa, tilaisuutta mainita, miksi he myönteisen teitä. Mitä erityisiä ominaisuuksia sinun heidät ajattelemaan, että sinulla olisi hyvä sovi yhtiön ja työhön? Mitä sinulla on tarjota yhtiölle?

Tässä esimerkki johdantokappaleessa mainita, että ehdokas on saatettu työtoveri:

Näytteen: Kollegani Amy Smith suosittelivat, että kontakti teille suoraan myyntiedustaja kannan ABC, Inc: Amy ja olen tehnyt tiivistä alalla monta vuotta, ja hän ajatteli yhtiö olisi hyvä sovi minun tyyliä ja kokemusta myynnin. Hän huomautti, että onnistunut, palkittu myyjä, en olisi erinomainen lisä joukkueen ABC, Inc.

Vinkkejä kirjoittaminen lähete Saatekirje

Name-pudottamalla ei tule helposti joillekin ihmisille, varsinkin jos olet jo painii miten kirjoittaa saavutuksia ja myydä itse vuokraamalla manager. Vaikka se voi olla haaste, ohjataan työtä voi antaa sinulle vauhtia yli kilpailua. Ainakin sen pitäisi auttaa sinua pääsemään harkita haastatteluun. Parhaimmillaan se voi antaa sinulle jalka oven, jotka saattaisivat johtaa työtarjouksen.

Review esimerkkejä. Jos et ole varma mitä kirjoittaa, se auttaa katsomaan esimerkkejä työhakemukset, vaikka sinun kannattaa räätälöidä kirjeen juuri sinun henkilökohtaisen ja ammatillisen olosuhteista.

Mainita asian etukäteen. Muista liittää lyhyt maininta viittauspainikkeesi ja suositus heti oman saatekirjeen. Strategialla asian edessä lukijan mieleen, heille konteksti tietoa, joka seuraa.

Tehdä paras ensivaikutelma. Laajenna vahvuuksiin ja miksi olet paras ehdokas tähän tehtävään. Saatekirje tarjoaa mahdollisuuden tehdä vahva ensimmäinen vaikutelma, koska se on todennäköisesti ensimmäinen asia vuokraamalla johtaja näkee, mahdollisesti jopa ennen ansioluettelosi.

Jaa saavutuksia. Maininta lyhyt esimerkkejä onnistumisista työpaikalla todistaa, että olet pätevin henkilö tehtävään.

Huolellisesti oikolukea kirjeen. Kuten kaikki liikekirjeenvaihto, varmista, että olet oikolukea saatekirje oikea kieliasun, ja tarkista, että tiedot täsmäävät kaikkien asiakirjojen lähetä.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *