Myynti Ura: rakentaminen ansioluettelon Myyntityöt

Posted on

Myynti Ura: rakentaminen ansioluettelon Myyntityöt

Useimmilla ihmisillä on ajan tasalla jatkaa joka luetteloita niiden tavoitteet, kokemus, koulutus ja näennäisesti pakollinen “viittaukset kalustettu pyynnöstä” tagline. Niin monia työ metsästäjät käyttävät yhteistä jatkaa muodossa, vuokraamalla johtajat joutuvat joko suodattimen läpi tulva toimitti jatkuu tai etsiä joka erottuu.

Yksi tai useampia?

Työnhakijat , jotka etsivät aktiivisesti myyntitehtävissä ja jotka aikovat lähettää useita kopioita heidän jatkaa todennäköisesti käyttää yhtä jatkaa. Tämä kiillotettu ja ammatillinen jatkaa on annettava yleisiä tietoja, joka korostaa työnhakijoiden taidot, kokemus ja koulutus, jotka miellyttävät yleiseen vuokraamalla johtaja. Toisin sanoen, alkaa jälleen lähetettiin useille yrityksille ovat vanilja. Ne eivät pysty tiettyyn asemaan tai tiettyyn yritykseen.

Yleinen jatkuu jätetään tarkoituksenaan saada niin monta haastatteluja kuin mahdollista niin monet yritykset kuin mahdollista.

Työnhakijoille, jotka ottavat enemmän kohdennettua lähestymistapaa hyötyvät suuresti ottaa boilerplate jatkaa joka on räätälöity kunkin yrityksen Resume toimitetaan. Kukin jatkaa annetaan oma “maku”, ja se on suunniteltu siten, ettei muutosta yleisen vuokraamalla johtaja vaan tiettyyn vuokraamalla johtaja.

Tämä kohdennettu lähestymistapa on usein tekee ihmisestä jatkaa erottuu joukosta.

Mukauttaminen Resume

Ellei aiot lähettää kopion ansioluettelosi jokainen yritys, joka voi olla tai ei ole aukkoja myynnin ammattilaisia, tulokset paranevat merkittävästi, jos lähettää räätälöityjä jatkaa yksittäisille työnantajille. Tehdä niin, sinun täytyy aloittaa ansioluettelosi kirjallisesti tutkimusta. Esimerkiksi jos oppii, että ABC Sales Enterprises on aukko ryhmään Executive, ja  tutkimusta osoittaa, että ABC on yhtiömuodosta joille haluat nauttia työskentelystä, ensimmäinen tutkimus askel olisi selvittää, mitä tilin edustaja ABC olisi myydä, kenelle ne myyvät ja missä he myyvät.

Kun sinulla on vankka käsitys siitä, mitä tilin Executive työskentely ABC tekee, on aika veneet ansioluettelosi. Oma tavoite tulisi kohdistaa kaikki sisältö ansioluettelosi kohti mitä vuokraamalla johtaja ABC olisi etsimässä jatkaa.

Esimerkiksi jos koulutus sopii hyvin siihen, mitä ABC myyntiedustaja todennäköisesti olisi, muista korostaa oman koulutuksen. Jos kuitenkin myynti kokemusta ei täsmää hyvin, sinun täytyy saada luovia ja korostaa, miten taitoja oppinut aikana myynnin kokemus sovittaa hyvin myynti kannan ABC.

Kaiken, mitä laittaa ansioluettelosi tarvitsee järkeä ja liittyä asentoon, johon haet. Rakentaa myynti jatkaa tällä tavalla tekee lopputulos, ansioluettelosi, tehokas myynnin työkalu. Anna  työnhaku kilpailua esittämään täytetekstiä jatkuu ja sinut erottumaan joukosta.

Lähettämällä räätälöidyt Resume

Kun ansioluettelosi on räätälöity, varmaan varmistaa, että se joutuu oikeissa käsissä. Vaikka et voisi yksinkertaisesti noudata mitään uudelleen lähettämällä ohjeita, yritys antaa sinulle, näin vain maa ansioluettelosi kasa muita vastaanotettujen jatkuu. Parempi tapa on käsi toimittaa ansioluettelosi vuokraamalla johtaja. Jos tämä ei ole mahdollista, soita yritykseen ja selvittää nimi vuokraamalla johtaja, paras tapa ottaa yhteyttä häneen ja hänen postiosoite.

Seuraavaksi tehdä tutkimusta käyttämällä verkkoa ja sivustoja LinkedIN lisätietoja vuokraamalla johtaja. Seurauksena voi antaa lisätietoja, jotka innostaa muuttaa ansioluettelosi jälleen tai se voi antaa sinulle ideoita siitä, miten veneen saatekirjeen kaapata vuokraamalla johtaja huomion. Mitä enemmän räätälöityjä voit tehdä koko prosessin, sen parempi.

Kun tiedät kuka olla käsittelyssä ansioluettelosi, miten parhaiten saada ansioluettelosi heidän käsiinsä ja tietää niin paljon kuin voit noin päätöksentekijä, lähettää räätälöityjä CV suoraan kyseiselle henkilölle. Valmistuttuaan siirtyä seuraavaan työtilaisuuteen ja toistaa koko prosessi uudestaan.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *