Lyhyellä varoitusajalla eroaminen kirjeen Esimerkkejä

Posted on

Lyhyellä varoitusajalla eroaminen kirjeen Esimerkkejä

Mitä pitäisi tehdä, kun sinun täytyy jättää työtä lyhyellä varoitusajalla? Kun erota työtä, katsotaan standardi antaa työnantajalle kaksi viikkoa etukäteen, ennen kuin lähtee sijaintisi. Vähempään kuin, onko se yhden viikon varoitusajalla, parin päivän varoitusajalla, tai lähtevät heti, katsotaan lyhyellä varoitusajalla.

Riittävä ilmoitus antaa esimiehellesi aikaa suunnitella lähtöä, aloita otossa, ja varmista, että vastuut on katettu. Se mahdollistaa myös voit kääriä nykyiset hankkeet tai tehdä järjestelyjä siirtää vastuunsa kollegalle tai korvaavan.

Kun tarvitset eroamaan lyhyellä varoitusajalla

Valitettavasti joskus se vain ei ole mahdollista antaa standardin kahden viikon irtisanomisajalla. Ehkä sinulla henkilökohtainen hätä tai työolosuhteita ovat sietämättömiä ja sinun pitää lähteä heti. Voit myös saanut työtarjouksen ja uusi yhtiö haluaa aloittaa oikealla tavalla.

Tärkeää : Muista harkita etuja ja haittoja erostaan ilman kahden viikon irtisanomisajalla ennen kuin se päättää lähteä.
Työnantaja arvostavat niin paljon huomiota kuin voit antaa, joten älä anna hänelle niin pian kuin olet varma jätämme.

Jos joudut eroamaan lyhyellä varoitusajalla, tarkistaa näyte eroaminen kirjaimet alla. Yksi on muodossa liikekirjeen. Toinen on muodossa sähköpostia.

Muodollinen eroaminen kirjeen Sample – lyhyellä varoitusajalla

Nimesi
Osoitteesi
Your City, State Postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköposti

Päivämäärä

Nimitys
Nimike
Organisaatio
Osoite
Kaupunki, osavaltio Postinumero

Dear Mr./Ms. Sukunimi:

Hyväksy tätä kirjettä muodollista ilmoitusta, että olen eroamista kantani ABCD Company perjantaina 9. elokuuta 2019 ymmärrän, että kaksi viikkoa etukäteen on vakio; Kuitenkin henkilökohtaiset olosuhteet edellyttävät, että jätän kannan tähän yritykseen loppuun mennessä tällä viikolla.

Olen iloinen tarjota mitään apua voin tämän siirtymäkauden aikana.

Kiitos mahdollisuuksia ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, että annoit minulle viiden viime vuoden aikana.

Olen nauttinut toimistossa työskentelevä ja arvostaa tuki minua kaudellani yhtiön kanssa.

Ystävällisin terveisin,

Allekirjoitus  (paperituloste kirjain)

Kirjoittamasi Name

Eroaminen kirjeen kirjoittaminen Vinkkejä

Voit kertoa esimiehelle että olet lopettaa henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse. Jos mahdollista, kertoo esimiehellesi henkilökohtaisesti ensimmäinen on ihanteellinen. Kuitenkin kumpi tapa voit valita, se on hyvä idea sitten kirjoittaa virallisen eroilmoituksen, että yhtiö voi lisätä työntekijän tiedostoon.

Tässä muutamia strategioita pitää mielessä, kun olet kirjoittanut eronpyyntönsä:

Kirjoita se liikekirjeen Muoto:  Koska kyseessä on virallinen kirje, joka menee oman työntekijän tiedostoon, sinun tulisi noudattaa liikekirje muotoilusäännöt. Vuonna vasemmassa yläkulmassa kirjeen, liitä mukaan yhteystietosi, päivämäärä ja työnantajan yhteystiedot. Lopettaa kirjeen allekirjoituksestasi ja kirjoittanut nimen alla.

Valtion irtisanoutumisen:  ensimmäisessä kohdassa, mainittava päivä, että jätämme työsi. Tämä on tärkein tieto oman kirjeen, joten kannattaa sisällyttää sen mahdollisimman aikaisessa kirjeessä.

Keep It Short:  Ei huvita joudut antamaan valtava määrä yksityiskohtia. Tärkeintä on mainita viimeinen päivä toimistossa.

Selvittää miksi eroaminen – tarvittaessa:  Jos kerrot pomo miksi olet lähdössä niin nopeasti? Se riippuu syystä – jos annat lyhyellä varoitusajalla, koska olet tyytymättömiä työn tai pidä esimiehesi tai työtovereiden, eivät jaa näitä tietoja. Kuitenkin, jos on ulkoiset olosuhteet, kuten terveydenhuollon kriisi, jaat syyt voivat auttaa työnantajasi tuntuu sympaattinen. Muista, jos mahdollista, on parasta välttää polttamista siltoja työpaikalla. Tässäkään pitää kirjain lyhyt – sinun ei tarvitse mennä kaikkiin pikku yksityiskohtia.

Sanoa kiitos:  Samassa hengessä päättyy teidän suhde työnantajan hyvissä väleissä, ilmaista kiitollisuutemme tilaisuuksia olet ollut siinä asennossa. Vaikka et ole ollut eniten kokemusta yhtiön, lyhyt ”kiitos” on usein ollut suureksi avuksi.

Avuntarjouksesi siirtymäaikana (valinnainen):  Avun siirtymisen aikana ei tarvita, mutta on yleinen kohteliaisuus laajentaa. Jos henkilökohtaiset olosuhteet estävät sinua auttamassa millään tavalla, sinun ei tarvitse sisällyttää tähän.

Oikolukea ja Edit:  Muista huolellisesti lukea läpi kirjeen ennen sen lähettämistä. Etsi mitään kirjoitusvirheitä tai kielioppivirheitä. Harkitse ystävän tai perheenjäsenen lukea yli kirjeen samoin. Muista, että haluat jättää myönteisen vaikutuksen yrityksen – hyvin kirjoitettu, hyvin muokattu eroaminen kirjeen auttaa sinua tekemään niin.

Sähköposti eroaminen kirjeen Sample – lyhyellä varoitusajalla

Aihe: Eroaminen tehokas 02 elokuu 2019

Dear Bob,

Hyväksy tätä kirjettä Erostani ABC Company. Valitettavasti terveydellisistä syistä, en pysty tarjoamaan tavanomaisessa kahden viikon varoitusajalla. Viimeisenä päivänä yrityksen tulee tämän perjantai 02 elokuu 2019.

Pahoittelen lyhyellä varoitusajalla. Olen nauttinut yhdessä valtavasti, ja oppinut paljon omasta hallintaan. Kerrothan mitä voin tehdä lähipäivinä helpottaisi siirtymistä.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Ystävällisin terveisin,

Samuel

Eroaminen Sähköposti kirjoittaminen Vinkkejä

Voit myös valita lähettää erottua ilmoituksen sähköpostitse. Tämä on erityisen hyvä idea, jos olet ilmoittaa työnantajalle teidän erottua mahdollisimman pian. Vaikka et erota sähköpostitse, vaikka, voit harkita lähettää seurannan kirjeen postitse oman työntekijän tiedostoa.

Ohessa on vinkkejä siitä, miten lähettää sähköpostiviestin:

Käytä selkeää otsikoksi:  Aiherivillä on selvästi välittää tarkoitus kirjoittaa niin, että työnantaja lukee sen heti. Saatat sisältää nimesi samoin. Esimerkiksi oman otsikkokenttään voi lukea ”Etunimi Sukunimi – Ilmoitus eroaminen” tai ”Etunimi Sukunimi – eroavansa MONTHDAY, 20XX.”

Pitää se lyhyt. Aivan kuten eroaminen kirjeen, haluat pitää sähköpostin lyhyt. Vain todeta, että olet eroamista, merkitään ajankohta olet lähdössä, ja lisää lyhyt kiitos ja tarjota apua siirtymävaiheessa (jos mahdollista).

Muokata, muokata, muokata:  ihmiset unohtavat proofread sähköposteja samalla tavalla ne olisivat kirjallisen kirjeen. Aivan kuten eroaminen kirjeen, muista lukea läpi sähköpostisi mistään kirjoitusvirheitä tai kielioppivirheitä. Varmista myös, fontti on riittävän suuri ja helppolukuinen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *