Asiat eivät sanoa tai tehdä Jos saat potkut

Posted on

Asiat eivät sanoa tai tehdä Jos saat potkut

Getting potkut voi olla hyvin traumaattinen vaikka olet odottanut sitä ja vaikka se voi olla vaikeaa, yritä muistaa ei sanoa tai tehdä tiettyjä asioita, jos saat potkut. Seuraavassa on apua päästä läpi kovia urasi.

Koska anna mennä työ voi aiheuttaa useita negatiivisia tunteita kuten shokki, viha, suru, huoli ja pelko tulevaisuudesta. Toiminnot, jotka voit ottaa aikana stressiä potkut voi olla ihottumaa ja vaikuttaa kielteisesti, jos et ole kovin varovainen, mitä sanoa ja tehdä. Se koskee etenkin jos potkut ei ole sinun syysi.

Vaikka olisit irti, koska et ollut täydellinen työntekijä, se sattuu edelleen. Et voi edes antaa syy, miksi olit potkut ja ehkä ei anneta mitään ilmoitusta. Saattaa olla mahdollisuus voisivat tallentaa työ ja valittaa peruutusta, mutta se voi olla parempi yksinkertaisesti eteenpäin.

Vaikka se on tuskallista saada potkut, on olemassa joitakin asioita, joita sinun pitäisi tehdä, tai voit pahentaa tilannetta. Seuraavat ohjeet auttavat sinua tekemään parhaan huono tilanne välttämällä joitakin yleisiä virheitä potkut työntekijää tekevät.

10 asioita ei sanoa tai tehdä Jos saat potkut

  1. Älä myrsky pois tiloista ottamatta aika tallentaa kaikki asiakirjat tarvitset työsi tietokoneesta. Käyttäjän kannattaa tallentaa asiakirjoja henkilökohtaisesti tai ammatillisesti kiinnostavia työkoneeltasi koska et koskaan tiedä milloin saatat yllättäen työttömäksi. Jotkut työnantajat saattavat joka päättyy henkilöstöä työkohteesta paikassa polttamalla, ja sinun täytyy varmistaa et jätä mitään tärkeitä tietoja takana.
  2. Älä alkaa keskustella eroraha asioista ennen käyttää aikaa käsitellä ampumisen, jos mahdollista. Aika tosiaan parantua, ja voit olla rauhallisempi jos voit odottaa, joten kysy jos voisitte tavata päivän tai kaksi on, että keskustelu. Sillä välin, tutkimusyhtiö ja -käytännöt niin, että olet valmis neuvottelemaan kohtuullisen erokorvaukseen jos aiot tarjotaan yhteen. Joissakin tapauksissa yritys voi tarjota katkaissut paketti lopettamisen aikana prosessissa.
  3. Älä kieltäytyä apua siirtymävaiheessa, jotta aikaa kuluu ennen päättymispäivää. Helpottamalla sujuvan siirtymisen, sinut muistetaan paremmin työntekijän ja myyntihenkilöstö voi saada myönteisiä suosituksia ja viittauksia. Ollaan kilttejä, vaikka olet huono tilanne, auttaa pitkällä aikavälillä.
  4. Jotkut työnantajat antavat sinulle mahdollisuuden eroava lakkauttamisen sijasta. On etuja ja haittoja eroaminen sijasta potkut, mutta kannattaa tarkistaa eroa potkut ja lomautettu ennen samaa mieltä. Tarkista paikalliselta valtion Työttömyystoimisto tutkia vaikutukset työttömyysetuuksia ennen viimeistelyä päätöstä.
  5. Älä pelkää kysyä suositukseksi osana erottaminen sopimusta , tai ainakin selvittää, miten työnantaja kenttään tiedustelut hallintaoikeus. Jos sinulla on kannustava kollegoita, kysy jos he voivat toimittaa myönteisen suosituksen, kun olet vielä tiiviissä yhteydessä.
  6. Älä impulsiivisesti väheksyä esimiehesi tai syyllisyyden työtovereiden tai alaisten oman suorituskyvyn ongelmia. Tämä on kova yksi jos luulet he auttoivat maksaa sinulle työtä, mutta tulevaisuuden työnantajat suorittamaan perusteellisia taustaselvityksiä ja pyrittävä saamaan entiset kollegansa kaikilla tasoilla. Kaikki vihollisia, että olet tehnyt teidän lähtevät kommentit ovat todennäköisemmin osake vahingollinen tieto. Jakaus vaikutelmia voidaan kestävä ja voivat vaikuttaa henkilökunnan kuvailevat minua negatiivisena henkilö.
  7. Älä missaa mahdollisuutta pyytää perusteella oman työnantajan päätöksen. Jos asianmukaista mukaan yhtiön politiikan ei ole noudatettu, saatat pystyä vedota Human Resources ostaa lisäaikaa korjaamaan kaikki puutteet voi olla. Asiakkaalla voi olla myös jonkin verran suojaa henkilökohtaisella sopimus, liitto sopimuksen tai syrjinnän kieltävä laki. Keskustele työ asianajaja ennen viimeistelyä erottaminen, jos uskot olla tapaus.
  8. Älä viimeistellä erottaminen ilman tutkia muita työpaikkoja nykyisen työnantajan jos nautit työskentelevät siellä . Vaihtoehdot saattavat olla muita asemia, jos esimiehesi näkevät sinut työntekijä positiivisella asenteella ja vahva työmoraali. Työnantajasi harkita teitä muita töitä, jotka vastaavat paremmin oman ammattitaidon jos he oppivat olisitte avoin muita rooleja.
  9. Älä lähettää oman ampuma verkottumiseen kontakteja ja ystäviä heti. Ennen kuin kertoa maailmalle olet menettänyt työsi, vie aikaa miettiä viestin ja miten haluat luulla kollegojen ja muiden ammatillisia kontakteja. Kehystää tarinan teeman ympärille, kuten työ ei ole oikein sovi sinulle. Mutta älä liian kriittinen oman työnantajan tai yrityksen yleensä. Tallentaa ilmaus tunteita rajoitetun luettelon luotettavista ystävien tai perheenjäsenten.
  10. Tärkeintä on, älä menetä uskoa itseesi. Sytytyksen voi olla demoralizing mutta muista se on vain yksi työnantajan päätöstä, ja siellä on muita, sopivampia vaihtoehtoja sinulle. Ota aikaa koota ja löytää työtä, joka on parempi sovi sinulle ja etuja. Voi olla, että tämä ei ollut oikea työpaikka sinulle ja push löytää uusi on juuri sitä, mitä tarvitaan liikkua pitkin urasi.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *