Information Technology (IT) Resume vihjeitä ja esimerkkejä

Posted on

Information Technology (IT) Resume vihjeitä ja esimerkkejä

Kenellekään työnhaussa, kirjoittaa uudelleen voi olla erittäin haastava tehtävä, mutta tietotekniikkaa (IT) ammattilaiset, se voi olla erityisen vaikeaa. Erittäin tekninen teollisuus kehittyy jatkuvasti, ja jatkuu on jatkuvasti ajan tasalla.

Ymmärtää tarkkaavaisuus

Kaikilla tutkimusaloilla, työluetteloita usein saada satoja tai jopa tuhansia huomautuksia. Volyymin, vuokraamalla johtajat usein vain lukaista jatkuu. Jos ansioluettelosi on vain korttelin tekstiä, hakemus todennäköisesti hylätään ilman manageri koskaan lukea sitä.

Tämän välttämiseksi sinun täytyy hajottaa ansioluettelosi luokkiin, kuten koulutus, työhistoria ja osaaminen. Luot myös luettelomerkkiluettelot siististi yhteenveto keskeisistä tiedoista. Luetteloissa ja luokissa tehdä jatkuu houkuttelevampi ulkonäkö sekä helppo lukea.

Rajoita pituus ansioluettelosi

Esimiehet on rajallinen määrä aikaa omistautua lukeminen jatkuu, joten yritä rajoittaa ansioluettelosi yhden sivun, tai kaksi ehdoton eniten. Mitään muuta kuin että kaksi sivua todennäköisesti ohitetaan.

Käytä ansioluettelosi esittelemiseen suurin saavutuksia, mutta varmasti poistaa työkokemusta college tai lukion. Myös poista mitään kokemuksia, jotka eivät suoraan liity työn olet hakemassa. Jos sinulla on erilaisia ​​kokemuksia, voit luoda erilaisia ​​versioita jatkaa joka korostaa niitä erilaisia ​​kokemuksia. Nämä kokemukset-spesifinen jatkuu voidaan käyttää haettaessa eri asentoihin.

Korosta Saavutukset, Ei Tehtävät

Useimmat jatkuu lukea kuin kirjaa tehtävistä, kuten “päivitetyt yhtiön ohjelmistot, käytetyn ongelmanratkaisutaidot vianmääritys luotu tietokannat.” Vaikka tämä kertoo yhtiön mitä teit joka päivä, se ei asettaa teitä lukuun ottamatta kilpailusta korostamalla mitä ainutlaatuisesti tuo työ.

Sen sijaan keskittyä saavutuksia ja maininnut niitä mahdollisimman tarkasti. Jos esimerkiksi olet luonut ohjelman, joka yksinkertaistettuja prosesseja ja tallennetaan työntekijöiden aikaa, että on tärkeää mainita. Kaikki tapaukset, joissa olet tuottanut tulosta ennen määräaikaa, alle budjetin tai ylitti odotukset on syytä mainita.

Aina kun mahdollista, käytä numeroita määrittää onnistumisista. Jos esimerkiksi olet kehittänyt sovelluksen, joka tallentanut yrityksen rahaa, ilmoittaa, kuinka paljon rahaa se pelasti. Jos auttanut virtaviivaistaa prosessia, käytä prosenttiosuus osoittaa, miten paljon tehokkaampia prosessia tuli. IT rekrytoijat, erityisesti arvostavat tällaisia ​​tietoja.

Käytä avainsanoja

Sinun pitäisi räätälöidä jokainen jatkaa sopimaan työn olet hakemassa. Yksi tapa tehdä tämä on sisällyttää avainsanoja työpaikkalistaus ansioluettelosi. Jos esimerkiksi työ listaus sisältää useita vaadittavat taidot, kuuluvat ne taitoa sanoja ansioluettelosi (tosin vain jos teillä on nämä taidot). Tämä auttaa rekrytointi johtaja helposti nähdä, että olet oikeutettu tähän tehtävään.

Lisäksi monet yritykset käyttävät Hakija Tracking System (ATS) ja näytön hakijoille. Jos hakija ei ole riittävästi avainsanoja työpaikkalistaus niiden soveltamisessa, ehdokas voi eliminoida.

Poista henkilökohtaiset edut

Ellei edut liittyvät suoraan aloittamista työnantajien todellakaan välitä, jos olet intohimoisesti jalkapalloa, musiikkia tai valokuvausta. Muista ottaa edut osassa ansioluettelosi.

Ainoa poikkeus tähän on, jos ulkopuolella vapaaehtoistyössä vastaa työtäsi. Jos esimerkiksi olet luonut ohjelman paikallisen voittoa hallinnoimaan rahoittajien tietoa, joka on jotain, joka on relevantti sisällyttää ansioluettelosi.

korostavat Skills

Vaikka haluat poistaa liity etuja, sinun täytyy sisällyttää teknologian taitoja ansioluettelosi. Vuonna osiossa ”Skills” (tai jotain vastaavaa, kuten ”tekninen Competencies”) sisältävät Mitkään ohjelmat ohjelmointikielet, ja muita taitoja, jotka ovat tärkeitä työssä.

Ei ole tarpeen sisällyttää perus tech taitoja, että useimmat työnhakijoita ovat, kuten tietoa Microsoft Office.

Selventämiseksi Tekninen Kieli

Vaikka sinun täytyy käyttää teknistä kieltä ansioluettelosi (esimerkiksi luetteloon teknisiä taitoja), älä käytä liikaa ammattikieltä, erityisesti lyhenteet ja termit, että jotkut ihmiset eivät tunne.

Vältä teknistä kieltä, joka oli erityisesti omaa vanha yritys. Sen sijaan kiinni alan termejä, jotka kaikki siinä on tuttu. Muista, että rekrytoijat välttämättä ole perehtynyt teknologian ammattikieltä, joten vain käyttää niin paljon teknistä kieltä kuin haluat näyttää, mitä olet pystyy.

Review Jatka Esimerkit

Ottaa esimerkki jatkaa voi tehdä luomassa tai päivittää ansioluettelosi helpompaa. Silmäillessäni näyte jatkuu varten sellaisissa paikoissa, Front End Web Developer, Help Desk teknikko, Software Engineer, Tech urakoitsija, ja Web Developer tulee osoittautua hyödyllisiksi.

Oikolue ja Muokkaa ansioluetteloa

Vain koska olet se ei tarkoita, voit olla kirjoitusvirheitä tai kielioppivirheitä ansioluettelosi. Varmista, että olet huolellisesti proofread ansioluettelosi ennen sen lähettämistä. Pyytää ystävä tai jopa uran valmentaja lukea läpi ansioluettelosi sekä, etsii virheitä sekä epäjohdonmukaisuuksia muotoilusta.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *