Kuinka kirjoittaa yhden sivun Jatka

Posted on

Kuinka kirjoittaa yhden sivun Jatka

Jos ansioluettelosi olla pidempi kuin yksi sivu tai yritä tiivistää sitä pitää se sivulla? Ei ole oikeastaan ​​vastata kyllä ​​tai ei. Pituus ansioluettelosi riippuu ehdokas olet ja kokemustasosi.

Miten Kirjoita yhden sivun Jatka

Yleensä useimmat työnantajat haluavat tiiviin jatkaa ilman paljon ylimääräisiä tietoja. Ne vain viettää sekuntia tarkistamalla sitä, niin sitä enemmän kompakti se on, sitä helpompi olla vuokraamalla johtaja tai rekrytoija tarkistaa. Lisäksi monet työnantajat käyttävät ohjelmistoa seuloa työhakemuksen materiaaleja, joten varmista ansioluettelosi keskittyy työtä olet hakevat ohjelmiston käytön valittu haastatteluun.

Joissakin tapauksissa pidempi ansioluettelo saattaisi olla paikallaan. Esimerkiksi, graafiset suunnittelijat tai kuvataiteilijoiden voisivat hyötyä luomalla kuvitettu jatkaa, ja tutkijat, tutkijat, tai pitkäaikainen johtajat saattavat tarvita enemmän kuin yhden sivun kaapata leveys heidän kokemuksensa. Mutta yleensä se on parasta välttää liiallista kuormittamista kiireinen rekrytoijat kanssa jatkaa joka pitkittyy ja.

Kuinka kauan työnantajat haluavat Jatka Be

Tässä ovat tiedot siitä, mitä yritykset haluavat, joka perustuu Saddleback’in College Resume Kysely:

 • Yhden Page Resume – 47,7%
 • Kahden Page Resume – 11,4%
 • Riippuu tasosta aseman – 34,1%
 • Ei valintaa – 6,8%

Edut yhden sivun Jatka

Varsinkin jos olet hakemassa suuri yritys, on olemassa suuri todennäköisyys, että ansioluettelosi tulostetaan ulos tarkistaa useiden henkilöiden tai ainakin jaettuun sähköisesti. Joilla on lyhyt ja ytimekäs jatkaa helpottaa päällä vuokraamalla johtaja ja myös lisää omia mahdollisuuksiasi erottua.

Ellet nimenomaan pyydetään toimittamaan tietyn tyyppisen jatkaa, kiinni yksinkertainen, yksi sivu on varma tapa varmistaa, että se pystyy ladata – tai tulostaa – ja tarkistaa kaikille, jotka täytyy katsoa sitä . On paljon helpompi lukea yhden sivun jatkaa kuin se on tarkistaa monisivuisen dokumentin.

Milloin käyttää monisivuinen Jatka

Tutkimuksen mukaan edellä, useimmat työnantajat haluavat yhden sivun jatkaa ellei Tehtävä edellyttää kokemusta. Jos työ halutaan työntekijä on laaja kokemus, voit ja olisi sisällytettävä kaikki sovellettavat kokemuksia ansioluettelosi (vaikka useimmat työnantajat eivät halua hakijoita sisällyttää enemmän yli 10-15 vuoden kokemus).

Myös eräitä ammatteja, jotka ovat poikkeuksia yhden sivun jatkaa. Esimerkiksi korkeakoulujen, lääketieteen ja kansainväliset työt, ansioluettelo on usein paljon pidempi kuin yksi sivu. Graafiset suunnittelijat tai kuvataiteilijat saatetaan synnyttää kuvitettu tai graafisia jatkaa, mikä saattaa ylittää yhden sivun. Nämä ammatit ovat poikkeus yleisestä säännöstä, jonka yhden sivun uudelleen on paras.

Miten leikata ja leikata Resume

Varmista kaiken mitä sisällyttää ansioluettelosi on merkitystä asemaa, alas teidän sanavalinnat. Koska monet työnantajat käyttävät hakijan seurantajärjestelmä (ATS) seuloa työhakemus materiaalit, yrittää käyttää avainsanoja sovelluksen ansioluettelosi. Tämä lisää mahdollisuuksia tehdä siitä ohi ensimmäisen kierroksen jatkaa arvioita.

 • Luo luettelo . Jos olet kamppailee karsineet ansioluettelosi yhdelle sivulle, aloita luomalla luettelo saavutuksistasi ja työtehtäviin. Listaa vastuut ja saavutuksia hyvin yksityiskohtaisesti. Mainosjakaumasi dokumentti saattaa ulottua jopa kolme tai neljä sivua. Yritä sisällyttää erilaisuutta taitoja, jotka ovat johtaneet onnistumisten määrä kummassakin roolissa.
 • Sopii yhteen pätevyys tehtäviensä . Analysoi jokaisen työ, jonka olet aikeissa ja ympyrä lausunnot mahdollisimman hyvin vastaavat vaatimuksia, jotka tietyssä asennossa. Koota tärkeimmät lausunnot lyhyemmäksi, kohdennettua version ansioluettelosi.
 • Aloita pitkä ja leikata . Ensimmäinen luonnos voi olla pidempi kuin yksi sivu. Jos näin on, yritä poistaa lausuntoja, jotka tarjoavat vähemmän merkittävää näyttöä siitä, miten te toisi lisäarvoa rooliin, kunnes saat alas yhden sivun. Yritä olla mahdollisimman tarkka koskevissa tiedoissa listata ja olla niin tiivis kuin pystyt kirjoittamista.
 • Käytä luettelomerkeillä ja pitää toimenkuvat ytimekäs. Keskity saavutuksia, ei teidän päivittäistä.
 • Leikkaa pois kaikki lisävuotta . Vaikka olet kokenut ehdokas, sinun pitäisi olla enempää kuin 10 tai 15 vuoden kokemus ansioluettelosi.
 • Trim koulutuksen osiossa . Sinun ei tarvitse sisällyttää lukiokoulutuksessa tai jatkuva koulutus luokkiin, ellei se parantaa ehdokkuudesta.
 • Ohita viittauksia . Se ei ole tarpeen sanoa “viittaukset pyynnöstä” ansioluettelosi. On selvää, että annat viittauksia tarvittaessa osana työnhaku.

Antaa lisätietoja Online

Tietenkin se on aina hyvä olla enemmän tietoa saatavilla yhteyksiä tai vuokraamalla johtajat, jotka haluavat suuremman kuvan oman taustan ja pätevyys.

Voit tehostaa ansioluettelosi tarjoamalla lisätietoa verkossa. Mukaan lukien linkit LinkedIn profiilin tai henkilökohtainen verkkosivuilla voit jättää nämä tiedot pois ansioluettelosi, mikä säästää tilaa.

Sisällettävä selvitys pohjassa ansioluettelosi, kuten “Lisätietoja, suosituksia ja salkun näytteitä saatavilla www.linkedin.com/in/yourname.” Jos olet herättänyt kiinnostusta rekrytoija lyhyille jatkaa, niin hän on motivoitunut kerätä tarkempaa tietoa taustalla.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *