Ulkomaanharjoittelun Tarjoa mittaamattoman arvokkaita opiskelijoille

Posted on

Ulkomaanharjoittelun Tarjoa mittaamattoman arvokkaita opiskelijoille

Haettaessa harjoittelupaikkaa ulkomailla on tärkeää ensin tunnistaa oppimisen tavoitteet ja sitten kysy itseltäsi rehellisesti, ”Miksi olen kiinnostunut interning ulkomailla?” Just ajatellut tehdä työharjoittelu ulkomailla on jännittävää, mutta se on tapahtuvan oppimisen ja tärkeys upotettuna toiseen kulttuuriin, joka varmasti lisäarvoa ansioluettelosi ja yleistä taitoja, kun olet valmis työmarkkinoille heti lukiosta.

Miksi jotkut eivät halua Sisäinen ulkomailla

Opiskelijat ovat usein järkyttyneitä, kun he ensin oppia, että he saattavat joutua maksamaan rahaa tehdä palkaton työharjoittelu ulkomailla. Joillekin opiskelijoille, tämä voi olla tarpeeksi pelotteena tehdä päätös ei jatkaa työharjoitteluun ulkomailla. On tärkeää saada kaikki tosiasiat ennen päätöksen tämän päätöksen, koska interning ulkomailla on monia etuja, jotka voivat tehdä raha sitoutuminen vähemmän merkittävä, kun se tulee kokemus kaiken kaikkiaan.

Lisäksi mitään palkkaa, opiskelijat myös pohdittava matkakulut, aiheutuvia kustannuksia viisumin hankkimisessa, ruoka, asuminen, ja terveyshyötyjä, jotta pystyä täyttämään taloudelliset sitoumuksensa ulkomailla. Auttaa vastata joihinkin näistä kuluista, opiskelijat voivat halutessaan tehdä työharjoittelu ulkomailla yhdessä ulkomaille opiskelemaan ohjelma, he voivat säästää rahaa, jotta voidaan vastata näistä kuluista, tai ne voivat hakea apua perheen, stipendejä, apurahoja tai rahastoitujen työharjoitteluohjelmia mahdollisesti jo olemassa niiden college.

Toinen syy, joka voi pitää opiskelijoiden tekemästä työharjoitteluun ulkomailla on pelko. Making sitoutuminen liikkua ja työskennellä toisessa maassa voi luoda paljon ahdistusta useimmille, varsinkin jos he eivät ole aiemmin matkustanut paljon. Tuntemattoman pelko on suurin pelko sekä ihmettelevät, miten hyvin he pystyvät sopeutumaan toiseen maahan ja toimivat paikkaan, joka on tuhansien kilometrien päässä ystävien ja perheen kanssa. Vaikka nämä ovat kaikki hyvin päteviä syitä pelkää, opiskelijat palata interning ulkomailta sanovat usein, että se on paras kokemus, että he ikinä ollut ja ne ovat niin tyytyväisiä, että he pystyivät työskentelemään läpi kaikki esteet ja huolia heillä oli ennen tekee harjoittelun.

Edut Doing Työharjoittelu ulkomailla

Saatat kysyä itseltäsi, miksi työharjoitteluun ulkomailla on niin arvokas. On totta, että teemme harjoittelun valtioiden voi olla suunnattoman arvokkaita, interning ulkomailla asuvat toisessa kulttuurissa on jotain, joka on erittäin houkutteleva työnantajille, jotka haluavat palkata uusia ihmisiä. Paitsi että akateeminen osa tekee kansainvälisen harjoittelun tärkeä, interning ulkomailla johtaa myös henkilökohtaisen elämän rikastamiseen ja täyttymystä, jotka lopulta luonanne varten loppuelämän.

Työharjoitteluun ulkomailla on:

  • Kyky hankkia kansainvälistä kokemusta sekä tietoja ja taitoja, opit työssä.
  • Mahdollisuuden verkostoitua ammattilaisten toisessa osassa maailmaa.
  • Lisätietoja siitä, mitä se tekee menestyä Työskentely ulkomailla.
  • Kasvattaa markkinoitavuus kuin työharjoittelu ulkomailla tuo lisäarvoa päälle jatkaa.
  • Mahdollisuus saada työtarjous työskentelee toisessa maassa.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *