Saatekirje Vinkkejä: miten tehdä saatekirjeen erottumaan

Posted on

Saatekirje Vinkkejä: miten tehdä saatekirjeen erottumaan


Yksi vaikeimmista asioista kirjoittamisesta saatekirjeen työtä on, että voit viettää paljon aikaa ja vaivaa kirjallisesti täydellinen kirjeen, mutta ei tiedä, jos joku on menossa lukea sitä. Kirjoittaminen hyvä saatekirje on työtä. Sinun täytyy varmistaa, että se on hyvin kirjoitettu, osoittaa työnantajalle miksi olet pätevä, eikä sillä ole mitään räikeitä virheitä, jotka voi maksaa haastattelussa.

Mikä on paras tapa saada saatekirjeen huomannut, kun työnantaja on ton niistä katsoa läpi? On joitakin nopeita ja helppoja vaiheita, että voit ryhtyä kirjoittaa saatekirje, joka yllättää vuokraamalla johtaja.

Tutustu näitä vinkkejä ja nähdä, mitkä toimivat parhaiten. Jopa muutamia pieniä muutoksia voi olla suuri ero.

Nopea vinkkejä saada saatekirjeen huomatuksi

1. Valitse oikea tyyppi kirjeen. Ennen kuin alat kirjoittaa saatekirjeen, varmista, että olet valinnut oikean tyyppinen kirjeen. Tyyli on erilainen riippuen siitä, onko sinulla kirjoittaa kirjeen mennä jatkaa, tiedusteltiin avoimista työpaikoista tai mainita asian.

2. Etsi yhteyshenkilö. Jos löydät yhteyshenkilön oman saatekirjeen, voit muokata sitä, ja sinun on joku jatkotoimet varmistaa oman kirjeen saa tarkastella.

3. Sisällytä lähetettä. Se kannattaa ottaa muutaman minuutin nähdä, jos tiedät kuka tahansa voi ohjata sinut työtä. Tarkista LinkedIn verkon ja Facebook-kavereita löytää ketään, joka työskentelee yrityksen, joka voisi viitata teitä.

4. Valitse perusfontin.  Valitse fontti, joka on helppo lukea. Times New Roman, Arial, ja Calibri toimivat hyvin.

5. Pidä se lyhyt ja yksinkertainen. Työhakemukset ei tarvitse olla pitkä. Itse asiassa kaikki pitkä kirje tehdä, on lukijan silmissä lasite yli. Muutamia kappaleita on runsaasti, ja kirjeen pitäisi koskaan olla pidempi kuin yhdelle sivulle. Jos kirje on liian pitkä älä käytä pienemmällä fontilla, muokata ja leikata sanoja sijaan.

6. jättää runsaasti valkoista tilaa sivulla. Toinen tapa parantaa luettavuutta on sisällyttää välejä tervehdys, kohdat, ja allekirjoitus. On paljon helpompi lukea hyvin toisistaan kirjain kuin se on lukaista yksi, joka on vaikea lukea, koska siellä on liian paljon tietoa ahdetaan liian vähän tilaa.

7. Sovita saatekirjeen ansioluettelosi. Valitse sama fontti sekä ansioluettelosi ja saatekirje ja sovellus näyttää kiillotettu ja ammattimaista.

8. Tee välisessä ottelussa taitojasi ja ammattitutkintoa. Yksi tärkeimmistä tavoista saada saatekirjeen huomannut tehdä selkeä ottelua työn vaatimukset luetellut auttaa halusi mainos ja käyttäjätiedot. Älä odota työnantaja tajuta se.

9. Korosta vain tärkeimmät tiedot ansioluettelosi. Älä käytä saatekirjeen rehash ja toista mitä on ansioluettelosi. Tämä on tilaisuus keskittyä tiettyyn taidot ja ominaisuudet olet joka hyödyttää työnantaja. Tarkistaa ero jatkaa ja saatekirje lisätietoja.

10. Muokkaa kirjeen ja näyttää työnantajalle, mitä sinulla on tarjota yritykselle. Ei kannata lähettää saatekirje, joka ei ole räätälöity. Tämä on piki saada haastattelussa, joten vie aikaa muokata kirjeen, mainitse lähetettä jos sinulla on yksi, ja jakaa vahvin pätevyys. Tässä vinkkejä kirjoittamiseen mukautetun saatekirjeen.

11. Käytä T-Shape peität kirjain. T-muotoinen saatekirjeen listaa kokemusta ja työnantajan vaatimukset, tyypillisesti taulukon jälkeen johdantokappaleessa ja ennen sulkemista.

12. Käytä luoteja. Käyttämällä luettelomerkeillä on toinen vaihtoehto saada tietoa huomannut kirjeen. Kohdat ovat epäselviä yhdessä, mutta luodit kiinnittää lukijan silmissä sisältöön sivulla. Varmista, että jokainen luoti kohta on lyhyt ja alkaa kanteen sana. Review vinkkejä lukien luoteja saatekirje ja esimerkki saatekirjeen luodeilla.

13. On joitakin asioita, sinun ei pitäisi sisällyttää saatekirje . Se ei ole tarpeen sisällyttää henkilökohtaisia tietoja. Koskaan sisällä palkka vaatimuksia ellei työnantaja nimenomaisesti pyytää, että teet. Ei mainita, kuinka jätit viimeksi työtä, varsinkin jos ammuttiin. Pidä kirjeen keskittynyt työtä, johon olet soveltamalla ja pitää se tosiasioihin.

14. Sulje kirjeen miten voit seurata (jos sinulla on yhteyshenkilö) ja liitä mukaan yhteystietosi, jotta se on helppo työnantaja saada yhteyttä. Sitten lisätään sulkeminen ja nimesi, ja olet melkein valmis. Tässä on valikoima käsittelyajat, jotka toimivat hyvin työhakemukset.

15. Tarkista kirjoitusvirheet ja kielioppivirheitä. Älä klikkaa lähetä tai ladata ennen kuin olet ottanut aika tarkkaan oikolukea kirjeen. Grammarly on loistava työkalu ja varmista, että työhakemukset ovat täydellisiä. Lue se ääneen ja voit poimia joitakin enemmän virheitä. Myös tarkistaa näitä vinkkejä oikoluvun oman työhakemukset itse.

16. Liitä sähköpostin allekirjoitus, kun sähköpostitse työhakemukset. Kun lähetät saatekirjeen, muista lisätä allekirjoituksen nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoite, ja LinkedIn profiilin URL Jos yksi. Jonka avulla on helppo rekrytoija saada teihin yhteyttä.

17. Sähköposti itsellesi varmasti alustus on täydellinen. Vielä yksi asia tehdä ennen kuin lähetät kirjeen. Email kopio itseäsi lopputarkastus. Varmista, että muotoilu on kuin haluat ja oikolukea se vielä kerran.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *