Korkein palkattuja työpaikkoja valmistuneet suoraan ulos College

Posted on

Korkein palkattuja työpaikkoja valmistuneet suoraan ulos College

Jos valitse duuri joka sijoittaa voit työskennellä yksi korkeimmista palkattuja työpaikkoja valmistuneiden, voit ansaita mukavasti palkkaa suoraan ulos college. Annetaan nousu korkeakoulutuksen ja lainan velka että monet valmistuneet ovat kertyneet, opiskelijat ovat huolellisesti huomioon tulon mahdollisuudet niiden astetta.

Jos olet perustutkintoa, palkka on yksi tekijöistä, jotka katsovat, kun olet matching kiinnostuksesi uravaihtoehtona. Valitse yksi parhaista maksaa suurten ja voit sijoittaa taloudellista menestystä. On myös tärkeää tutkia työn vastuu on sovi teidän etuja ja onko pitkäaikaiset työpaikat näkymät ovat lupaavat. Myös harkita pitkän aikavälin potentiaalia, jos etsit parasta palkattuja työpaikkoja, joista osa voi vaatia lisää koulutusta.

Bureau of Labor Statistics (BLS) voi auttaa nykyisten ja tulevien opiskelijoiden perehtyä tulojen ja työpaikkojen mahdollisuudet eri suosittuja vaihtoehtoja. Monet työpaikat ovat teknologiaan liittyvät, mutta muitakin kenttiä, jotka maksavat valmistuneet hyvin, kuten terveydenhuollon, viestinnän, myynnin, rahoituksen ja lähtötason hallinta.

Ansaita tuloja on ehkä suurin syy siihen, miksi useimmat ihmiset töitä elantonsa, niin valitessaan ura perustuu tuottomahdollisuuksiasi on puolensa. Kuitenkin, voi myös olla haittapuolia tätä lähestymistapaa.

hyötyjä

 • Maksukyky alas opiskelija velkaa nopeammin
 • Mahdollisuus säästää suuria kuluja nopeammin
 • Hankkia kokemusta in-demand ammatti
 • Enemmän käyttörahaa

haittoja

 • Mahdollisuuksia täydennyskoulutuksen kuluista
 • Loukkuun epätyydyttävällä uran
 • Sallimalla yksin rahasta ajaa uran päätöksiä
 • Mahdolliset tuhlata kykyjä paremmin soveltaa muualla

Top 20 Korkein palkattuja työpaikkoja akateemisen loppututkinnon

Nämä ovat 20 eniten palkattuja työpaikkoja merkonomien kandidaatin tutkinnot, vuodesta 2018. kaavion ja listan alapuolella näyttää mediaanitulosta, arvioidaan työllisyyden kasvu, ja lyhyt kuvaus, jossa työn vaatimukset. Mediaani vuosipalkka kaikissa ammateissa on $ 38640, ja ennustettu työpaikkojen kasvua kaikissa ammateissa vuosikymmenen aikana päättyneen 2026 on 7%.

 • Ohjelmistokehittäjät ovat luovien takana tietokoneohjelmia. Jotkut kehittää sovelluksia, jotka mahdollistavat ihmisten suorittamaan tiettyjä tehtäviä tietokoneella tai toiseen laitteeseen. Muut kehittävät taustalla järjestelmiä, jotka kulkevat laitteiden tai valvontaa verkkoihin.
 • Sähkötekniikan suunnitella, kehittää, testaa ja valvoo sähkölaitteiden valmistus, kuten sähkömoottorit, tutka- ja navigointijärjestelmiä, tietoliikennejärjestelmät, ja sähköntuotantoon laitteet. Engineers suunnittelu ja kehittää sähköisiä laitteita, kuten lähetys ja viestintäjärjestelmien, kuten kannettavien musiikkisoittimien ja Global Positioning System (GPS) -laitteet.
 • Tietokonejärjestelmät analyytikot tutkia organisaatioiden nykyisen tietokoneen ja menettelyjen suunnittelu ratkaisuja, jotka auttavat toimimaan tehokkaammin. Ne tuovat liiketoiminnan ja tietotekniikan (IT) yhteen tarpeiden ymmärtäminen ja rajoitukset molempia.
 • Teollinen insinöörit löytää keinot niiden poistamiseksi tuhlausta tuotantoprosesseissa. He laativat tehokkaita järjestelmiä, jotka integroivat työntekijät, koneet, materiaalit, tietoa ja energiaa, jotta tuotteen tai palvelun tarjoamiseksi.
 • Mechanical Engineers suunnitella, kehittää, rakentaa ja testata mekaaniset ja termiset anturit ja laitteita, kuten työkaluja, moottorit ja koneet. Koneinsinöörejä suunnittelu teho tuottavat koneet-, kuten sähkögeneraattorit, polttomoottorit, ja höyry- ja kaasuturbiineissa-sekä teho-koneiden, kuten jäähdytys ja ilmastointijärjestelmät.
 • Diplomi-insinöörit , suunnitella, rakentaa, valvoa, toimivat, rakentaa ja ylläpitää infrastruktuuria ja järjestelmiä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, kuten tiet, rakennukset, lentokentät, tunneleita, padot, sillat, ja järjestelmien vesihuolto ja jäteveden käsittely.
 • Sijoitusanalyytikoille antaa ohjeita yrityksille ja yksityishenkilöille sijoituspäätöksiä tehtäessä. Hän arvioi suorituskykyä varastot, joukkovelkakirjat ja muilla sijoituksilla. He työskentelevät pankkien, eläkerahastojen, sijoitusrahastojen, sijoituspalveluyritysten, vakuutusyhtiöiden ja muiden yritysten.
 • Johdon analyytikot tai johtamiskonsultit ehdottaa keinoja parantaa järjestelmän toimivuutta. He neuvovat johtajia siitä, miten organisaatiot kannattavampaa vähentämällä kustannuksia ja lisäämällä tuloja. Organisaatiot palkata konsultteja kehittämään strategioita tulevien nykyisillä markkinoilla ja kilpailukyvylle sisällä.
 • Verkon ja tietojärjestelmien ylläpitäjät järjestää, asentaa ja tukea organisaatioiden tietokonejärjestelmät, mukaan lukien lähiverkot (LAN), laajan alueen verkot (WAN), verkon osiin, intranetit ja muut tietoliikenteen järjestelmiin. Ylläpitäjät hallita palvelimia ja pöytäkoneiden ja kannettavien laitteiden. Ne varmistavat, että sähköpostin ja tallennus verkoissa toimi kunnolla.
 • Myyntiedustajat teknisiin ja tieteellisiin tuotteita myydä tavaroita tukkuliikkeiden tai valmistajien yrityksille, valtion virastot ja muut organisaatiot. Ne antavat asiakkaille, selittää ja edistää tuotteiden käyttöominaisuuksia ne myyvät, neuvotella hinnoista, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita niiden asiakkaat voi olla noin tuotteita.
 • Kemistit tutkia aineiden atomien ja molekyylien tasot ja analysoida tapoja, joilla aineet ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. He käyttävät tietojaan kehittää uusia ja parempia tuotteita, ja testata laatua teollisuustuotteita.
 • Logistikkojen analysoida ja koordinoida organisaatioiden toimitusketjuja-järjestelmiä, jotka liikkuvat tuotteet toimittajalta kuluttajalle. He hallita koko elinkaaren tuote, joka sisältää hankinta, jakaminen ja tuotteen toimittamista.
 • Sairaanhoitajaa tarjota ja koordinoida potilaan hoitoa, kouluttaa potilaiden ja yleisölle terveydenhuollon eri olosuhteissa, ja antaa neuvoja ja henkistä tukea potilaille ja heidän perheenjäsenilleen.
 • Kirjanpitäjät ja tilintarkastajat valmistelemaan ja tarkastelemaan kirjanpitoa. Ne varmistavat, että kirjanpitoa ovat tarkkoja ja että verot maksetaan asianmukaisesti ja ajallaan. Kirjanpitäjien ja tilintarkastajien arvioida rahoitusalan toimintaa ja työtä auttaa varmistamaan, että järjestöt toimivat tehokkaasti.
 • Laina virkamiehet arvioivat, sallia tai suositella hyväksynnän lainahakemuksista ihmisille ja yrityksille. Työ lainavirkailijoiden on melkoinen asiakaspalvelun ja myynnin komponentteja. Laina virkamiehet usein vastata kysymyksiin ja opastamaan asiakkaita läpi hakuprosessin.
 • Arvopapereita, hyödykkeitä ja rahoituspalvelut myyjät yhteyden ostajat ja myyjät rahoitusmarkkinoilla. He myyvät arvopapereita yksityisille, neuvoo yrityksiä etsimään sijoittajia, ja tehdä kauppoja.
 • Markkinointi analyytikkoa tutkimuksen markkinaolosuhteissa tutkia myynnin mahdollisuuksia tuotteita tai palveluita. Ne auttavat yrityksiä ymmärtämään, mitä tuotteita ihmiset haluavat, jotka ostavat niitä, ja millä hinnalla. He keräävät tietoja käyttäen erilaisia menetelmiä, kuten haastattelujen, kyselyjen, kohderyhmät, markkina-analyysi tutkimuksia, mielipidemittaukset ja kirjallisuuskatsauksia.
 • Henkilöresurssit asiantuntijat rekrytoida, näyttö, haastattelu, ja asettaa työntekijöitä. Ne käsittelevät usein muiden henkilöstötyötä, kuten ne, jotka liittyvät työntekijöiden välisissä suhteissa, palkkiot, etuisuudet, ja koulutus.
 • Pr asiantuntijat luoda ja ylläpitää suotuisa julkisuuskuva organisaatioille ne edustavat. Ne veneet tiedotteet ja kehittää sosiaalisen median ohjelmia muokata yleistä käsitystä heidän järjestöjensä sekä lisätä tietoisuutta työnsä ja tavoitteita.
 • Alkeis-, yläasteen ja lukion opettajien oppitunteja, läsnä opetusmateriaalia opiskelijoille, arvioimaan opiskelijan edistymistä, hallita luokkahuoneessa käyttäytymistä, ja kommunikoida vanhempien opiskelijan ongelmista ja edistystä.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *