Työharjoittelu Success Guide: Miten olevan täydellinen Sisäinen

Posted on

Työharjoittelu Success Guide: Miten olevan täydellinen Sisäinen

Työnantajat tyypillisesti etsivät hakijoille, joilla on aiempaa kokemusta alalla, mutta sinun ei tarvitse odottaa, kunnes olet täysin palveluksessa saada arvokkaita taitoja. Kolme kesät ja kahdeksan college lukukautta aikana saat college uran, on täysin mahdollista tehdä kaksi tai kolme harjoittelupaikkoja ennen valmistumista. Niille, jotka on asetettu tietyn uran, täyttämällä yksi tai kaksi työharjoitteluun eri yritysten tai organisaatioiden voivat jähmettyä kutsumus. Niille, jotka eivät tiedä mihin suuntaan he haluavat mennä, altistuminen eri teollisuudenaloilla voisi auttaa päätöstä.

Koska yksi päätavoitteista loppuun työharjoittelu on turvata työtä, on tärkeää tietää, miten loistaa työpaikalla. Ensivaikutelma on ratkaiseva, mutta niin on ylläpitää korkeat ammatilliset vaatimukset johdonmukaisella kovaa työtä, vahva sitoutuminen ja välttämällä saada kiinni toimistossa juoru. Tässä muutamia vinkkejä onnistuneen harjoittelupaikkaa.

Mieti oppimisjakso

Työelämään tutustuminen on toimintaa opiskelijoiden voi harjoittaa tietää enemmän tietyistä uraa. Työharjoittelu käyttöönotto merkitsee tarkkailemalla toisen ammattilaisen työssä sekä shadowing toimeksiantoja kestää yleensä yhdestä päivästä useisiin viikkoihin.

Aloita haku Varhainen

Löytää täydellinen työharjoittelu ei ole aina helppoa. On kova kilpailu kesällä harjoittelupaikkoja. Yksi parhaista tavoista varmistaa, että saat kesäharjoittelusta omalla alalla on aloittaa etsivät aikaisin. Mahdollisuuksia rahoituksen, journalismi, ja hallitus on usein hakuajat jo lokakuussa. Valmistelemalla ansioluettelosi ja saatekirjeen etukäteen, olet valmis lähettämään hakemuksen harjoittelupaikkoja on lähetetty.

Perehdy teollisuus ja Yhtiön

Ennen haastatteluun, oppia niin paljon yrityksen kuin voit käymällä yhtiön verkkosivuilla ja sen LinkedIn sivu. Lisäksi tutkimus yrityksen työntekijät. Käyttämällä Lisäasetukset-painiketta oikeassa yläkulmassa LinkedIn sivun, saatat jopa löytää alumnit college että voit liittää ennen haastattelemalla tai aloitat harjoittelupaikkaa tai työtä.

Olla sitoutunut

Näyttämällä töihin ajallaan eikä seulomiseen ulos ovesta lopussa päivä, osoitatte sitoutumisesi tekee hyvää työtä eikä vain lävistys aika-kortti. Nauttia työsi, ja löytää parempia tapoja suorittaa tehtäviä. Tämä saa huomaat valvojien.

Koska harjoittelupaikkoja ovat erinomainen tapa kouluttaa ja arvioida mahdollisia tulevia työntekijöitä, on tärkeää, että pyydät palautetta mitata suorituskykyä. Saadut kokemukset auttavat tekemään parannuksia. Harjoittelijana, sinun odotetaan esittää kysymyksiä. Tekemällä niin osoitatte työnantajalle, että olet motivoitunut ja valmis ottamaan aloitteen ja soveltaa näitä tietoja.

Olla joukkuepelaaja

Vaikka työnantajat haluavat nähdä kovan työn ja vahva työmoraali, ne vaativat myös ihmisiä, jotka tulevat toimeen esimiehensä ja työtoverit. On lounaalla ja muita sosiaalisia kokemuksia jossa voit alkaa kehittää suhteita, jotka tekevät onnellisempia ja hauskempaa työpaikalla. Palkattaessa, johtajat etsivät henkilöitä, jotka he pitävät hyvä sovi portista ja niille, joilla on tietoja ja taitoja tehdä työtä.

Rakentaa vahva ammatillinen suhteita ja löytää itsesi Mentor

Rakentaa vahva ammatillinen verkosto on avain saada eteenpäin urallasi. Joku aiemmin työskennellyt saattaa jossain vaiheessa tarjota tukea ja tietoa potentiaaliset seuraavan työn. Etsi itse ohjaaja, joka voi tukea sinua etenevät nykyisessä tai tulevassa työssä. Löytää hyvä mentori voi tehdä ensimmäinen vuotta työssä vähemmän stressaavaa ja voit hyödyntää viisautta ja kokemusta joku jo onnistunut alalla.

Vältä Office politiikka ja Gossip

Vältä juoruilua joko tai toimiston ulkopuolella. Kohdistamalla itseäsi valitse ryhmä työtoverit valmistaa sinut mahdollisia ongelmia muiden ryhmän jäsenten. Kypsänä työntekijä, joka haluaa päästä eteenpäin, pysyvät puolueeton ja ulos politiikasta.

Pidä yhteyttä Kun työharjoittelu on ohi

Ensimmäinen asia harjoittelija pitäisi tehdä, kun heidän työharjoittelu on ohi on lähettää kiitos huomata esimiehelleen ja kaikille muille, jotka oli keskeinen rooli siinä, että heidän työharjoittelu menestys. Yhteydenpito Näiden yhteyksien palatessasi College on myös hyvä idea auttaa ylläpitämään tärkeitä kontakteja ja seurata tulevia aukkoja.

Työharjoittelu Success Opas antaa lisätietoja, mitä voi tehdä, jotta työharjoittelu on onnistunut.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *