Miten saada vuokrannut unelmiesi Company

Posted on

Miten saada vuokrannut unelmiesi Company

Jossain vaiheessa uraansa, lähes jokaisella on unelma yhtiö he rakastavat työskennellä ja työtä he olisivat innoissaan, kun on. Onko se korkeampaa palkkaa, loistava edut ja etuisuuksia, hauska tai haastava yrityskulttuuri, lyhyt työmatka (tai mahdollisuutta työskennellä kotona eikä matkustaa lainkaan), tai edes jotain niin perus kuin tunnin, jotka vastaavat oman aikataulun, siellä työ siellä, että on ottelu sinulle.

Jos sinulla on muutamia yrityksiä, jotka haluat todella haluavat työskennellä, asiakseen pitää heidät tutkalla – ja saada omaansa – jo ennen kuin aloitat työnhaku.

Jos sinulla ei ole listan yrityksistä, jotka olisi täydellinen istuvuus, kestää jonkin aikaa luoda. Mitä enemmän keskittynyt työnhakuun, sitä helpompi on saada vuokrata.

Miten löytää Yritykset haluaisivat Work For

Jos sinulla ei ole luetteloa työnantajien vielä, että haluat olla innoissaan töihin, kestää jonkin aikaa päättää, mitä ominaisuuksia ihanteellinen työnantaja olisi, olit valinnut joka työpaikkana. Sitten luoda listan tavoite työnantajien tutkimalla yrityksiä löytämään ne, jotka vastaavat oman etuja, taitoja, ja missä on sijoitettu urallaan. Tarkista myös luettelot huippuluokan työnantajia kuten  Fortune 100 parasta työpaikat  ja Glassdoor n  parhaista työpaikoista .

Kun olet luonut listan top työnantajille, jotka vastaavat työympäristö, palkkiot, etuisuudet, etuisuuksia ja etenemismahdollisuuksia että haet, on aika saada heidän tutka niin työnhakijaa.

Vihjeitä palkkasi unelmiesi Company

On useita etuja ‘seuranta’ yritys jonkin aikaa ennen kuin haet. Esimerkiksi riippuen yrityksen koosta, jos seuraa se LinkedIn, Instagram tai Twitter, ‘kuten’ heidän Facebook-sivu, tai liittyä uutiskirjeen, he saattavat jo tunnistaa nimesi, kun on aika hakea.

Oppia niin paljon kuin voit työnantajasta

Tutkiminen yritykset etukäteen on hyvä tapa oppia organisaation niin, että kun on aika haastatteluun, sinun ei tarvitse ryntäily tehdä taustatutkimusta. Myös aikaa olla varma, että tämä on yritys, joka olisi ihanteellinen sinulle.

Jos olet aidosti kiinnostunut työnantaja enemmän syistä kuin sinun tarvitsee vain työtä, se näkyy. Voit puhua kiinnostusta ja innostusta. Saat myös todennäköisesti on hyvin muodostunut mielipide ja useita painavia anekdootteja jakaa kun kysytään jotain, “Mitä tiedät tästä yrityksestä?” tai “Mitä näet itsesi tekemässä ensimmäisen 30 päivän töissä?”

Laaja soveltamisala tietoa yrityksen taustaa, voit myös pystyä yllättää haastattelijan, jos he pyytävät perspektiivisi ongelmatapauksista organisaation ohi, kuten uuden tuotteen tai heijastaa sen saattanut kaulitaan tai korkea profiililla ongelma saattaa ollut mukana. Näytetään, että olet ollut aktiivinen ja sitoutunut – myös ulkopuolisena – lupaa hyvää miten voit suorittaa organisaation sisällä.

Ja tietenkin, siellä on ilmeinen etu tietämättä avointen positioiden ennen kilpailua. Pysymällä päivitetään yhtiön työluetteloita sivulla, et ole vain ensimmäisten joukossa tietää uusia mahdollisuuksia, mutta voit seurata millaisia ​​työntekijöitä yhtiö etsii ja minkälaista työtä olet hyvä mahdollisuus saada.

Kun saat tunteen yhtiön otossa, voit paremmin tehdä harkittuja päätöksiä, kuten silloin, kun olisi sovellettava tai miten paljon asema kannattaa hakea.

Ota aikaa tarkistaa oman ammatillisen brändin ja rebrand itse tarvittaessa varmistaa käyttäjätietoja vertoja mitä yritys pyrkii, kun se palkkaa ehdokkaita.

Seurata Yritykset haluaisit Work For

Tässä muutamia vinkkejä seurata omia unelma yritys auttaa itseäsi saada palkkasi:

Seuraa yhtiön sosiaalisen median. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest – on niin paljon sosiaalisen median kanavia ja on todennäköistä, että yritys tai yritykset olet jälkeen todennäköisesti tilejä ainakin muutamia niistä. Yhdistä ne kaikki ja kiinnittää huomiota niiden päivityksiä.

Yhteyden yrityksen LinkedIn. Seuraa yrityksen LinkedIn, näkymä kuka olet liittyvät yhtiön ja kuka sen voi liittää, ja tarkista yrityksen LinkedIn sivun uusimmat työpaikkailmoituksia.

Etsiä tiettyjä palkkaamiseen liittyviä tilejä.  Muutamat suuret yritykset ovat yksittäisiä tilejä palkkaamiseen tarkoituksiin; Esimerkiksi UPS tweets avoimia työpaikkoja maasta @upsjobs. Vierittämällä syötteen, näet paljon virtaa avoimia työpaikkoja. Twitter voi olla hyvä tapa saada yhteyttä yrityksen henkilöstöosasto muuten olisi ehkä vaikea päästä. Lue lisää työnhakua Twitter.

Siisti tapasi.  Jos aiot olla vuorovaikutuksessa erään yrityksen  sosiaalisen median , sinun täytyy varmistaa online läsnäolo on ammattilainen. Tarkista sosiaalisen median profiileja varmista, että ei ole mitään sopimatonta tai sopimatonta, ja tarkista  tietosuoja-asetukset  , kuka voi nähdä, mitä sivulla.

Kirjanmerkki työpaikkailmoituksia sivulle. Useimmat yritykset ovat ‘uraa’ osiossa verkkosivuillaan varattu lähettämistä avoimia työpaikkoja. Kirjanmerkki näille sivuille ja tavaksi tarkistaa ne määräajoin.

Tee aikataulu määräajat ja asettaa kalenterin ilmoitukset itse. Jos tavoitteena on hakea vuosiohjelmalle kuin apurahan tai yrityksen kesätöissä aukot, pitää Excel-asiakirjan, jossa luetellaan kaikki tärkeät päivämäärät ja määräajat, ja asettaa ilmoitusten käyttämällä online kalenteri älypuhelimeen tai tietokoneeseen.

Etsi tilaisuus tavata rekrytoija. Monet yritykset osallistuvat työpaikkamessuja ja uran verkottumista tapahtumia. Tarkista työnantajan verkkosivuilla nähdä onko pystyt osallistumaan. Jos näin on, sinun on mahdollisuus jakaa uudelleen ja liitä henkilökohtaista. Muista ottaa aikaa seurata heti jokaisen tapahtuman kaikki rekrytoijat tapaat.

Älä pelkää tavoittaa yhtiölle.  Jos sinulla on kysymys – kuten onko työ olet katsellut on täyttynyt, onko yhtiö etsii täyttämään tietynlainen asema, tai kuinka nopeasti voit hakea kauden työpaikkaa – varmista, että saat yhteyden yritys. Lähetä vain kohtelias ja ammattitaitoinen sähköpostin kysymällä kysymyksen. Ei vain se tekee organisaation henkilöstöosasto tuntevat nimesi, mutta se on hyvä esimerkki intoa ja kiinnostusta.

Lisää tapoja tulla huomatuksi unelmiesi Company

Täällä ovat vieläkin tapoja tulla huomatuksi yritys haluaisit työskennellä, johon sisältyy tarkistuslista kuusi tapoja voit erottua joukosta työnhakijoiden ja tehdä paras vaikutelman.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *