6 aiheutuvia haittoja Työskentelee kotona

Posted on

6 aiheutuvia haittoja Työskentelee kotona

OK, nyt kun olet lukenut 8 Syitä olla toimiva kotona Parent olet kaikki valmis luopumaan oravanpyörässä (tai ehkä liittyä, jos olet ollut stay-at-home vanhempi). Mutta tässä on muutamia muita asioita miettiä.

Ei jokainen löytää kaikki nämä todella olla ongelmia; se riippuu uran, persoonallisuus, ja perhe. Mutta tunnustaa mahdollisia ongelmia voit käsitellä niitä helpommin. Ja suurin osa näistä voidaan ratkaista perustamalla pelisäännöt perheellesi.

Epämiellyttävä sekoitus työn ja kodin

Kyllä, joidenkin mielestä tämä on koko asian ydin, mutta kaikki eivät voi samanaikaisesti neuvotella liiketoiminnan vaatimuksia ja lapsia. Jos on vaikea sanoa ”ei” joko (tai molemmat), voit löytää itsesi venytetty ohut. Et halua jäädä jälkeen työssä, koska vastuuta perheestä tunkeutua työaikaa tai kääntöpuoli, jotta tuntuu et pitäisi toimia koko ajan.

häiriötekijöitä

Vaikka sinulla on kokopäiväistä lastenhoitoa kotona, jossa käsitellään häiriötekijöitä on keskeinen taito työ-at-home vanhemmat. Vaikka säännöllinen toimistot osansa häiriötekijöitä, ne ovat harvoin henkilökohtaisia ​​kuin ne törmäät kotona. Vaikka toimiston oven kiinni, kuulet nyyhkyttäen lapsi. Sinun äidillinen vaistot saattaa kehottaa käyttäjää antamaan mukavuutta, vaikka tiedät lastenhoidon tarjoaja voi ja sen pitäisi käsitellä sitä.

Mahdollinen haitallinen vaikutus uralla etenemiseen

Poissa silmistä, poissa mielestä. Telecommuters vaarassa joutua ohitetaan edistämiseen. Tämä voi tapahtua takia unsupportive asenne ylimmän johdon taholta, jotka voivat havaita mahdollisuus työskennellä kotoa puutteena uran sitoutumista. Mutta on myös totta, että kaikki työpaikat, etenkin ylempänä yritysten tikkaita mennään, voidaan menestyksellisesti telecommuted (vaikka mitä töitä voidaan tehokkaasti telecommuted on joskus makuasia). Jotta se voisi tulla alas valita kotona työskentely ja edistäminen.

Määrä vs. laatuaikaa perheen

Jos sinä ja lapsi ovat tottuneet ajasta yhdessä ovat pelin keskeytymättä, kotona työskentely on oikaisu molemmille. Se, että olet noin, ei välttämättä tarkoita, että olet käytettävissä. Kun poikasi innoissaan tuo hänen uusin taiteellisen luomisen, se on hienoa olla siellä jakamaan hänen innostusta. Kuitenkin, kun hänen taiteellista tuotantoa alkaa muistuttaa Picasson, et välttämättä pysty antamaan kullekin mestariteos huomiota sinä tai hän haluaisi.

Eristäminen

Tämä on mahdollinen haittapuoli kaikille koti-pohjainen työntekijöiden. Ja vaikka et ole yksin kotona, joskus tarvitaan joidenkin aikuisten yrityksen omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Lisäksi vaarana joutua eristetty ammatillisesti, jota vaille välttämättömiä kosketuksissa työtovereille.

Huonot ruokailutottumukset

Täysi jääkaappi takana oven kotitoimiston kutsuu. Asettamalla oman aikataulun voi tarkoittaa enemmän taukoja välipaloja. Ja koska monet lapset syövät koko päivän, kestää tietoista pyrkimystä säilyttää terveellisiä ruokailutottumuksia.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *