Kuinka kirjoittaa kiitoskirjeen haastattelun jälkeen

Posted on

Kuinka kirjoittaa kiitoskirjeen haastattelun jälkeen

Ennen huokaista helpotuksesta, kun työhaastatteluun, vielä yksi asia tehdä: kirjoittaa kiitos kirjeen. Tämä yksinkertainen askel voi laittaa sinut edellä muita työnhakijoita ja mitä pikemmin teet sen, sitä parempi. Tämä viimeinen vaihe on pidettävä osana rutiinityöltä hakuprosessin jokaisessa haastattelussa, jossa voit osallistua.

Päätteeksi haastattelu, kiinnitä yhteystiedot kaikki ihmiset, jotka haastateltiin teitä. Jos ne eivät tarjoa sinulle käyntikortin, pyydä heidän yhteystietonsa päätteeksi kokoukselta.

Syitä Lähetä kiitos huomata haastattelun jälkeen

Lähettämällä kiitos kirjeen potentiaalinen työnantaja varmasti ei takaa työtarjouksen, mutta se antaa sinulle reuna, kun kilpailu on kireää. Vaikka vuokraamalla johtaja ei voi olla loukkaantunut, jos et lähettää merkinnän, he huomaavat, kun teet. Varmista aina lähettää yhden osa työnhakuun strategiaa.

Ainakin, lähettää merkinnän ilmaista kiitollisuutta on kohteliasta. Aivan kuten ei käydä jonkun kotiin ja jättää ilmaisematta kiitollisuutta, älä jätä haastattelussa sanomatta kiitos haastattelija. Koska ystävällinen ja ammattitaitoinen on tärkeää vuorovaikutuksessa mahdollisille työnantajille.

Sen lisäksi etiketti, toinen merkittävä syy lähettää kiitoskirjeen on, että se on mahdollisuus, kenties vain yhden seurata jälkeen haastattelun. Käytä sitä antaa mahdollinen työnantaja Haluat työtä. Se voi tuntua hankala sanoa nuo sanat ääneen haastattelun aikana, mutta se on paljon helpompi kirjoittaa niitä.

Ei ole väliä kuinka valmistetut olet, stressiä haastattelu saattaa aiheuttaa lyhyen ajanjakson muistia. Oman kiitos huomata on erinomainen mahdollisuus olla yhteydessä pisteeseen unohdit keskustella. Sen avulla voidaan myös toistaa jotain haluat haastattelija pitää mielessä, koska ne tekevät palkkaamisen päätös.

Mitä Harkitse ennen kirjoittaminen kiitoskirjeen

Aivan kuten on tärkeää huolellisesti säveltää ansioluettelosi ja työhakemukset, ja valmistautua vastaamaan haastattelukysymykset, on yhtä tärkeää antaa miettinyt miten veneen oman kiitoskirjeen. Näkökohdat, kuten ajoitus, kirjain vastaanottajia, ja sisältö ovat tärkeitä edistää mahdollisuuksia saada työtä.

Ajoitus

Lähetä kiitos huomata heti sen jälkeen, kun haastattelu kuin mahdollista. Muutamaa tuntia myöhemmin on paras, mutta älä odota enempää kuin yksi pankkipäivä lähettää sen. On tärkeää, että työnantaja lukea sitä, kun haastattelu on vielä tuoreessa mieltään.

Paperi- tai Sähköposti

Kuten ajantasaisuus on kaiken, sähköposti on paras vaihtoehto saada kirjeen osaksi potentiaalinen työnantaja kädet mahdollisimman nopeasti. Se on myös mitä todennäköisimmin tapa olet ollut yhteydessä työnantajan vievät haastattelussa. Kokouksen ehkä olleet jopa virtuaalista, tapahtuu kautta video chat tai puhelimitse.

Kiitoskirjeen vastaanottajat

Jos useampi kuin yksi henkilö organisaatiossa oli läsnä haastattelu, kiitos jokainen kirjallisesti. Varmista muokata nuotin kullekin vastaanottajalle, ehkä viittaamalla kysymys he pyysivät.

kirjetyyliin

Sähköpostiviesti ei saisi olla enempää kuin kolme kappaletta. Käytä muodollinen otsikko kuten Ms tai Mr puuttua vastaanottajan ellei haastattelija sanoi käyttämään etunimi. Aloita kiittää haastattelija ottaa aikaa tavata ja ilmoitettava päivämäärä tapasitte.

Jos oli jotain halusi sanoa haastattelussa, mutta ei, tuo se nyt. Käytä myös tässä yhteydessä toistaa pisteeseen haluat haastattelijan muistaa, kun he tekevät vuokraamalla päätöstä.

Muista sanoa, että olet mielellään vastaan ​​työtarjouksen. Älä välitä tästä kuulostavan liian eteenpäin. Vastaanottaja ihailen suoruus ja luottamusta.

Fast Vinkkejä kirjoittamista kiitosviesti

Tässä muutamia vinkkejä säveltämiseen kiitoskirjeen:

  • Käytä muodollisen tervehdyksen, joka sisältää vastaanottajan nimi (Mr. Ms. tai tohtori) ja sukunimi, elleivät he määrännyt toisin.
  • Mainittava päivä, jona haastattelu ja tehtävänimike jolle olet ehdokkaana.
  • Toistaa jotain itsestäsi, että korkeasti oikeuttaa sinut tähän tehtävään.
  • Osoita mielenkiintosi työtä.
  • Käytä virallisen sulkemisen kuten “Ystävällisin terveisin”, “vilpittömästi” tai “Kiitos.”

Kiitosviesti Näyte

Dear Ms Diaz,

Kiitos tapaamisesta minua maanantaina 4. kesäkuuta arvostan tilaisuus keskustella minun pätevyys avustavana kannan Diaz, Klein, ja Brown. Nautin oppia työn ja rooli voisin pelata oman yrityksen.

Oma kokemus työskentelystä Rikosasioiden klo nykyisessä työssäni, samoin kuin minun avustavana koulutusta, tekevät minulle erinomaisen istuvuuden tähän tehtävään. Kun olin haastattelussa, olen laiminlyönyt mainita, että olen myös työskennellyt useissa vuokranantaja / vuokralainen riitoja. Ymmärrän Smith, Klein, ja Brown laajennamme kyseiselle alueelle ja uskon kokemukseni on korvaamaton.

Odotan tulee osa tiimisi.

 

Sinun,

Barry Allen

Ennen lähettää kirjeen

Huolellisesti oikolukea kiitos huomata. Tarkista kirjoitusvirheitä, kirjoitusvirheitä ja kielioppivirheitä. Kirjoita mukautetun kirjain jokaisen työnantajan käyttävät omaansa ja yrityksensä nimi. Ole varovainen leikkaamalla ja liittämällä osia kirjeitä olet lähettänyt muille työnantajille, kuten jotkut työnhakijat haluavat tehdä. Tehdä tarvittavat muutokset, kuten poistaa nimen muuta organisaatiota tai johtaja.

Kirjoitusvirheistä kiitoskirjeen tekee Näytät huolimaton. Tallenna sähköpostin luonnoksena ja palata katsomaan sitä jonkin ajan kuluttua. Anna sille lopullisen kerran päälle ennen sen lähettämistä. Jos mahdollista, on joku muu tarkistaa sitä.

Bottom Line

On välttämätöntä kirjoittaa kiitos huomata kun työhaastattelu. Lähetä se kaikki henkilöt, jotka osallistuivat. Toistaa oman pätevyyden tehtävään ja ilmaista kiinnostuksensa asentoon. Sisällyttää tämä askel työnhakuun lisää mahdollisuuksiasi saada työpaikka, koska se erottaa sinut muista ehdokkaista kilpailluilla työmarkkinoilla.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *