Kuinka Kirjoita Cover Letter 5 helppoa vaihetta

Posted on

 Kuinka Kirjoita Cover Letter 5 helppoa vaihetta

Tarvitsetko kirjoittaa saatekirje työtä? Noudattamalla näitä viisi helppoa vaihetta, löydät polun onnistuneen saatekirje on yksinkertainen. Ottamalla se yksi askel kerrallaan, voit varmistaa, että saatekirjeen laaditaan, kirjoitettu ja lähetetään pois ilman paljon stressiä – ja hyvät mahdollisuudet menestyä.

Tässä on viisi vaihetta voit seurata kirjoittaa voittavan saatekirje.

Analysoi työpaikkalistaus

Antavat työpaikkalistaus huolellista lukea ja nähdä, missä oma kokemus vastaa parhaiten esille. Syrjivänä josta yhtiön vaatimukset haluat korostaa, niin aiot käyttää näitä valintoja tehdä taulukon saatekirjeesi.

Muista, että kun kaikki on sanottu ja tehty, saatekirjeen pitäisi olla vain yksi sivu. Pisteitä valitset pitäisi olla ne, jotka ovat merkittävimmät asemaan, mutta myös niitä, jotka tarjoavat erityisiä esimerkkejä ja pakottavia tarinoita kokemuksestasi.

Tähtää puolet yhtiön vaatimuksia, mutta pitää sen alle viisi tai kuusi yhteensä. Varmista, että osaat vastaamaan pätevyyden työpaikan listalle.

Mitä pitää mielessä

Kun leikkaus ja liimaus työpaikkojen listalle tekstinkäsittely- prosessori, oikolukea kirjoitusvirheitä, jotka saattavat olla listalle. Henkilö, joka antaa hakemuksesi ensimmäinen luku luultavasti tiedä (tai hoitoa), että virhe ei ollut sinun vikasi.

Etsi Tietyn Työntekijän nimi

Facebookin kautta, LinkedIn, Twitter ja jopa Instagram, saatat löytää nimen asiaan työntekijällä, johon voit puhutella saatekirje.

Esimerkiksi, voit käyttää Twitter tarkennetun haun löytää nimiä, ja jos yhtiö on profiilin LinkedIn, voit katsella sen työntekijöitä sieltä.

Älä vain valita sattumanvaraisesti yksittäisiä, mutta jos voit, löytää joku Human Resources – mieluiten johtohenkilö – tai korkeamman sisällä osastolla olet hakemassa.

Tämä on keskeinen tapa Kickstart hakemuksesi ja varmista, että se menee sinne missä sitä on mentävä.

Mitä pitää mielessä

  • Jos olet menossa merkittävä vaanii Spree LinkedIn, muokata tietosuoja-asetuksia niin, että muut ihmiset eivät näe olet katsonut profiiliaan. Kun muodostetaan yhteyttä yrityksen LinkedIn voi olla hyvä tapa lisätä näkyvyyttä, et todennäköisesti tarvitse niitä nähdä, että olet klikannut kautta koko henkilökunnalle LinkedIn.
  • Jos tiedät jonkun yhtiön, joka voi viitata tähän tehtävään, mainitsen ne ensimmäisessä kappaleessa saatekirjeen.
  • Jos et löydä henkilön nimi, osaavat käsitellä saatekirjeen asianmukaisesti.

Luo taulukko tai kappaleissa korostamalla Pätevyys

Seuraavaksi tee kahden sarakkeen taulukon yhtiön vaatimukset vasemmalla puolella, ja vastaavia ominaisuuksia oikealla puolella.

Kun teet taulukosta, sinun täytyy tehdä kaksi saraketta. Ota sitten useita vaatimuksia olet valinnut ja lisätä yksi otsikko. Joten, tässä esimerkissä, mikä on keskittynyt viiteen kohtaan, pöytä on kaksi saraketta ja kuusi riviä.

Mitä pitää mielessä

  • Jos tarvitset jotain virkistää muistia oikealla puolella pöydän, katso jos voit löytää kopion työnkuva nykyisestä tai aiemmasta asentoon, joka antaa sinulle mukava ohje miten lause menneisyyden vastuut ja ammatilliset ja henkilökohtaiset ominaisuudet.
  • Jos sinulla on vaikeuksia luoda taulukon, voit sisällyttää oman pätevyyden kohdassa muodossa.

Muotoilla saatekirje

Nyt kun olet tehnyt taulukon, kopioi ja liitä se elin saatekirjeen. Tätä kutsutaan usein “T” muoto saatekirje muodossa. Taulukon pitäisi mennä välillä johdanto-, ja ennen sulkemista.

Se on mukava katsoa alustaa pöytään näkymätön rajojen, mutta se ei ole aivan välttämätöntä. Tämän saavuttamiseksi Microsoft Word, klikkaa hiiren oikealla pöydällä, valitse Reunat ja sävytys , ja sitten Ei mitään  vasemmalla puolella pienten avautuvassa ikkunassa.

Mitä pitää mielessä

Tallenna saatekirje PDF-tiedostona, jotta asiakirja säilyttää oikea muotoilu kun se avataan ja katseli.

Viimeistele seurantaryhmä

Valmiiksi vahvoja ja sulje saatekirje lupaus “seuraava askel.” Näin vaikka hakemus katoaa alareunassa kasa, kun tavoittaa potentiaalinen työnantaja he muistutetaan mennä hakemaan saatekirjeen ja jatkaa katsomaan uudelleen.

Lopuksi Oikolukekaa saatekirjeen niin se on virheetöntä.

Mitä pitää mielessä

Ojenna kun sanot et osoittaa oman täsmällisyyttä ja kykyä seurata läpi lupauksiin. Jos olet lähettänyt moniin eri käyttötarkoituksiin ja on vaikeuksia pitää kirjaa päivämääristä, pysy ajan tasalla excel tai asettaa muistutuksia puhelimella.

Miten Lähetä tai lataa Saatekirje

Miten saat saatekirjeen ja CV työnantajalle riippuu laitoksen vaatimuksia. Sinua saatetaan pyytää ladata hakemusasiakirjat yhtiön verkkosivuilla tai työpaikan aluksella. Tai voit pyytää sähköpostitse ansioluettelosi tai saatekirjeen tai jopa postittaa sen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *