Ero Job Board ja Search Engine

Posted on

 Ero Job Board ja Search Engine


Se voi olla hämmentävää kertoa eroa Työpaikkoja ja työpaikka hakukone, mutta on viisasta tietää missä työluetteloita löydät internetistä lähtöisin. Tyypillisesti saatekirje, voit mainita, miten löysitte työpaikkaa. Yksinkertaistetusti; Työpaikkoja on sivusto, joka virkaa työpaikkoja työnantajien toimittamien, kun taas työpaikan hakukoneet pestä netissä ja yhteenlaskettu työluetteloita alkaen työpaikkojen boards ja työnantajan verkkosivuilla.

Työnhakuilmoitustaulu

Työpaikkojen levyt, yritykset ovat nimenomaisesti mainittu niiden avoimet työpaikat ja usein vastaan ​​työhakemuksia suoraan Työpaikkoja. Työnantajat tyypillisesti maksu on Työpaikkoja luetella työnsä sivuilla – lähinnä, sivusto -varastot jatkuu ja myy työnantajia niille pääsyä.

Hirviö, suurin ja tunnetuin työ aluksella, on yleinen kartonkia lähettämisen useilla eri teollisuudenaloilla. Todellakin  tarjoaa laajemman valikoiman työpaikkoja myös sopimuksen kantoja, työ-at-home mahdollisuuksia, kesätöitä, ja vapaaehtoistyö. CareerBuilder  on keskittynyt enemmän ihmisiä, joilla on kandidaatin tutkinto.

Muut erikoistuneempia levyt keskittyä erityisesti teollisuudessa. Dice , esimerkiksi, on johtava sivusto teknologian työpaikkoja. Ura Bank  ja  eFinancial Työpaikat  keskittyvät rahoitukseen ja pankki. Lajike Ura  viestiä median työpaikkoja televisio, radio, ja tuotanto. TalentZoo  kattaa mainonta ja markkinointi.

Hyvin kapealla suuntautunut työ keskittyy hyvin spesifisiä uraa: lauttojen insinööri voisi etsiä työtä  Rigzone.com ; jos olet asiantuntija luonnollisen kielen käsittely,  NLPPeople.com  on työmaalla sinulle.

Muut kapealla levyt ruokaa segmentti työmarkkinoilla kuin lähtötason työpaikkoja, kesätöitä, eikä harjoittelua.

Hakukoneet

Todellakin ja  SimplyHired  ovat kaksi suosituinta työnhaun moottoreita, ja ne keräävät miljoonia listattu niiden alustoille. (Itse asiassa on sekä työpaikka hakukoneen ja Työpaikkoja.)  LinkUp  etsii läpi sivustot pienten, keskisuurten ja suurten työnantajien ilman lukien panosta työpaikkojen boards.

Niche työpaikka hakukoneet, kuten  Green Job Bank  tai  JobsOnTheMenu , kerätä työt eri teollisuuden tai ura-tiettyjä sivustoja.

Laudat vs. Hakukoneet

Löydät monipuolisempia työpaikkailmoituksia työpaikkojen hakukoneita, koska ne sisältävät listat useista lähteistä. Voit kuitenkin myös käydä läpi päällekkäisiä luetteloita ja varmista, että avoimia työpaikkoja on edelleen käytettävissä.

Myös kohdistaminen laaja työnhaun voi olla vaikeaa. Jos haet iso yritys, saatat saada satoja tai jopa tuhansia tuloksia. Lisäämällä parametreja, kuten sijainti voi auttaa rajaa tuloksia.

Jos löytää mahdollisuuden kautta Työpaikkoja, voit joutua rekisteröityä kyseiseen sivustoon, ja jotkut jopa vaativat maksua liittyä. Voit myös käsitellä paljon roskapostia ja mainoksia.

Kattava strategia

Pidä myös mielessä, että vain harvat työntekijät tapahtua tauluissa. Eräässä artikkelissa PBS , työnantajat raportoitu että vain 1,3 prosenttia niiden työntekijät tulivat Monster ja 1,2 prosenttia kautta CareerBuilder.

Maksimoida työnhakuun, käyttää sekä työpaikkojen boards ja työpaikkojen hakukoneita sekä erilaisia ​​sivustoja, koska yksikään sivustohakujen kaikki työluetteloita.

Pidemmälle, älä rajoittaa työnhaun online lähteistä. Valtaosa palkkaa tulevat verkottumisen avulla. Vähintään 60 prosenttia kaikista työpaikoista löytyy tällä tavalla, ja jotkut lähteet mainitsevat jopa korkeampi tilastoja.

Maksimoida mahdollisuudet löytää työpaikka, ihastut ja saada palkkasi tehtävään, luoda monivaiheista strategiaamme lukien kapealla ja yleinen työn hakukoneita ja tauluissa ja verkottuminen.

Ennen kaikkea, älä pidä työnhakuun alla hat (vaikka nykyinen työllisyystilanne tarkoittaa, että sinun täytyy olla erillisiä sosiaalisen median ja työssä). Kerro kaikki tiedätte, että etsit. Aikataulu kahvi päivämäärät yhteystietoja et ole nähnyt vähään aikaan, ja kuljettaa käyntikortteja, jos olet joutunut yhteyden sosiaalisesti, joilla saattaa olla lyijyä.

Perustettu haastattelemalla ihmisiä, jotka ovat työpaikkojen haluat, ja kysyä heiltä, ​​miten he saivat missä ne ovat tänään.

Muista: tavoitteena ei ole vain saada vuokrata. Se löytää työtä, joka on tyydyttävä, on työnantaja, joka on hyvä kulttuurinen istuvuus, ja joka maksaa asianmukaisesti roolin ja oman ammattitaidon ja kokemuksen. Jotta tämä tapahtuisi, sinun täytyy hyödyntää jokainen resurssi käytettävissä – ei vain tauluissa ja hakukoneita.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *