Tyypit työhakemukset

Posted on

Tyypit työhakemukset

Kun olet työnhakua, on tärkeää valita sopiva saatekirje kirjain tavoite. On olemassa erilaisia ​​työhakemukset, mukaan lukien viisi yleisintä tyyppiä: sovellus kirjaimet, lähete työhakemukset, kirjeitä kohteisiin, verkostoituminen ja arvolupauksen kirjaimia.

Saatekirje käytät päätetään siitä, haetaanko suoraan työ- tai etsivien työnhakuun apua yksilöiden oman ammatillisen verkoston.

Make Your Letter Erityinen

Muista valita tyyppi saatekirje, joka kuvastaa kuinka haet työn tai tyypin työnhakuneuvonnan pyydätte.

Saatekirje olisi suunniteltu nimenomaan, että tiettyyn tarkoitukseen. Jos se on saatekirje liitetty ansioluettelon työhakemuksen olisi räätälöity kullekin paikalle etsit. Vuokraamalla johtajat voivat tunnistaa, kun hakijan saatekirje on yleinen yksi, että hän on käyttänyt hakea useita kantoja. Tällaiset työhakemukset, jotka osoittavat hoidon puute tai erittäin kiinnostunut yritys, voi johtaa ansioluettelosi on ohi ilman silmäyksellä.

Tyypit työhakemukset

  • Sovellus Kirje:  hakukirjeen kirjoitetaan hakemaan tiettyä työtä aukko. Tämä on perinteinen saatekirje lähettäneen ansioluettelon hakea työtä.
  • Lausuntopyyntö Saatekirje:  Lähete saatekirje mainitsee henkilön nimen, joka on viitannut sinun työtä. Tämä voi olla hyvä tapa saada työnantajan edun, varsinkin jos yksittäiset tarjoaa lähete yhtiön tiedossa olet kiinnostunut työskentelemään.
  • Kirje kiinnostavat:  Kirje kiinnostavat, tunnetaan myös etsinnässä kirje, kyselee mahdollisimman avoimia työpaikkoja erityisesti yritys.
  • Verkottuminen Kirje:  verkostoituminen kirjaimet pyytää työnhaun neuvoja ja apua. Näitä voidaan käsitellä kollegoille, yksityisille olet vastassa konferensseihin tai muihin alan tapahtumissa, tai henkilöt, joille on yhdistetty muun muassa ammatillisen sosiaalisen verkottumisen sivustot kuten LinkedIn.
  • Arvolupauksen Kirje:  arvolupaukset on lyhyt selvitys selittää mikä tekee ehdokas ainutlaatuinen.

Kuten edellä mainittiin, sinun työhakemukset olisi kohdennettava mahdolliset työpaikat olet kiinnostunut. Tämä tarkoittaa, että ennen kirjoittamista hakukirjeen, lähete saatekirje kirjeen kiinnostuksen tai arvo ehdotus kirjeen, sinun täytyy tehdä kotitehtäviä ja tutkimus yritys olet lähettämässä kirjeessä. Armed tämän tiedon, voit osoittaa kirjeessänne miten skillset ja työkokemus olisi voimakkaasti edistää organisaation heidän pitäisi palkata sinua.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *