Kuinka aloittaa saatekirje esimerkkejä ja vinkkejä

Posted on

 Kuinka aloittaa saatekirje esimerkkejä ja vinkkejä


Mikä on paras tapa aloittaa saatekirje työtä? Ensimmäinen virke tai kaksi saatekirjeen ovat tärkeimmät. Rekrytoijien ja vuokraamalla johtajat viettävät usein vain sekunnin skannaus sovelluksen. Sinun täytyy napata heidän huomionsa heti, tai ne voivat koskaan edes toiselle sivulle.

Mitä jos nämä kaikki tärkeät ensimmäinen virke sanoa? Muista, että olet haluavat erottautua kilpailijoista.

Huomaa : Tämä voi tarkoittaa esiin yhteystiedon, mikä on nopea ikkunan omaan asiaan tausta ja kokemus, ja / tai korostaa merkittävä saavutus.
Mieti miksi vuokraamalla johtaja pitäisi valita teitä, kaikkia muita ehdokkaita, haastatteluun ja voit olla oikeilla jäljillä.

Kuinka aloittaa uusi työhakemus

Olla suora. Näissä avaaminen lauseita, haluat nimenomaan antaa lukijalle tietää missä asennossa olet hakemassa. Vuokraamalla johtajat usein katsot ehdokkaita useita avoimia tehtävissä kulloinkin. Varmista, että se on helppo ne löytää sinun tahtosi. Esimerkiksi:

“Olen kiinnostunut koordinaattorin kantaan ABC yritys.”

Mainitakseni kontakti. Jos joku viittasi olet asentoon, niin lisää heti samoin. Lähetteet ovat yksi tärkeimmistä seikoista saada haastattelussa, joten muista mainita omasi heti. Esimerkiksi:

“Jane Doe ehdotti otan yhteyttä sinulle työtä, koska hän tuntee minun taitoja olisi hyvä sovi asennossa.”

Toteavat saavutus. Yritä lausua saavutus edellisestä työtä. Jos voit, miten te lisäarvoa edelliseen yrityksen olet työskennellyt. Saatat jopa lisätä työnimike teillä oli, jos se on samanlainen kuin haet. Esimerkiksi:

”Koordinaattorina XYZ Enterprises, olen kasvanut ryhmäni tuotannosta 37% 15 viime kuukauden aikana.”

Ilmaista jännitystä. Välittää intohimo työsi, ja kiihko työn ja yrityksen. Saatekirjeen on mahdollisuus myydä itse vuokraamalla johtaja, ja kertomaan, miksi olet hyvin pätevä tehtävään. Esimerkiksi:

“Olisin suuresti arvostavat mahdollisuutta tavata voit keskustella mitä minun täytyy tuoda kannan ABC yritys.”

Hakusana. Jos voi sisältää mitä tahansa avainsanoja työtä listalle, tee niin. Ehkä mainita taito olet että oli mukana postitse. Älä liioittele kuitenkaan.

Muokkaa saatekirjeen

Kun et ole varma, miten päästä alkuun, se voi olla todella hyödyllistä tarkastella esimerkkejä saatekirjeet. Voit käyttää näitä apuna, mutta varmasti räätälöidä johdatus henkilökohtaiset olosuhteet ja työtä, johon haet.

Mitä tarkemmin piirrät saatekirjeen osoittaa, että olet ottelu työn vaatimukset, sitä paremmat mahdollisuudet saada valittu haastatteluun.

Saatekirje virke Esimerkkejä

  • Koska tietotekniikan ammattilainen korkean tason kokemus IT-alalla, olen oppinut, että paras tapa saavuttaa menestystä oli motivoida resursseja kävin täsmällisiä tavoitteita ja vaikutusmahdollisuuksia.
  • Olen erittäin kiinnostunut lähtötason kannan, joka on saatavilla osoitteessa ABC Investment Partners. Olen äskettäin valmistunut XYZ College ja minun kursseja sijoittamisen, talouden ja yritysten on antanut minulle vahvan pohjan, jolle Aion rakentaa urani.
  • Olen kirjallisesti ilmaista vahva kiinnostus kansainvälisen markkinoinnin asemaa auki WellCam, Inc. Kollegani Janna doling suositeltavaa ottaa teihin yhteyttä suoraan tästä asemassa, koska olen vuosia kehittänyt onnistuneita kampanjoita XYZ Company.
  • Kirjoitan ilmaista kiinnostuksensa toimitussihteeri asema listattu Monster.com. Koska olen viiden vuoden toimituksellisen kokemus ja erinomaiset valmiudet, olisin kiitollinen harkintaan tähän tehtävään.
  • Minulla on erittäin vahva intressi opettajan ura. Kokemuksen töissä sekä peruskoulun ja lukion tasolla, sekä toiminnan ulkopuolella perinteiseen opetukseen, minulla on monipuolinen tausta on paljon tarjottavaa.
  • Minulla on ilo olla perehtynyt jonkin neuvosten oman henkilökunnan, Eleanor Sevillassa. Hän haluaisin tietää avoimen asennon ja suosittelivat, että yhteyttä.
  • Olin innoissani lukea Amanuenssi työ aukko XYZ yritys. Minulla on useiden vuosien hallinnollisten kokemus eri aloilla, kuten vakuutus- ja rahoitusalalla.
  • Käsitykseni, että olet ollut tulvii jatkuu vuodesta Computer World julkaisi luettelon parhaista yrityksistä, jolla työskennellä. Kaivos on yksi enemmän, mutta minulla on kokemusta, joka on vaikea löytää.
  • Minun todistettavasti menestyksellisesti monimutkaisten analyysien eri yritysten tekee minusta ihanteellisen ehdokas Analyst mahdollisuus, että olet mainostetaan.

Mitä kirjoittaa loppuun saattaminen saatekirje

Tietenkin, loput kirjeen on myös tärkeää. Sinun täytyy käyttää asianmukaista tervehdyksen, ja tee saatekirje sulkemalla kohtelias ja kutsuva. Kehossa kirjeen, sinulla on mahdollisuus pitch pätevyys tehtävään tarkemmin kuin teillä tilaa ansioluettelosi.

Vihje : Jos on erityisiä tapahtumia tai saavutukset tunnet todennäköisesti sinut erottumaan, voit lyhyesti mainita heitä, ja selittää tarkemmin pitäisi pisteet haastattelussa.

Varmista, että yhteystiedot ovat täydellisiä samoin, ja muotoilla allekirjoitus vastaamaan kirjetyyliin käytät.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *