Avain Ominaisuuksia Hyvä Työharjoittelu

Posted on

Avain Ominaisuuksia Hyvä Työharjoittelu
Löytää hyvä työharjoittelu on mitä useimmat opiskelijat pyrkivät; mutta mistä tiedät, jos työharjoittelu on suuri yksi jos et ole varma minkälainen kokemus se on, että haluat, tai jos et ole perustettu yhtään maalia tiedettävä, mitä toivoa saavuttaa?

Tavoitteet

Suuri työharjoittelu tarjoaa tietoja ja taitoja tarvitaan menestyvät tietyllä uran alalla. Upeimmat Työharjoittelu kokemuksia ovat ne, jotka valmistaa opiskelijoita työtä he toivovat tehdä valmistuttuaan college. Työnantajat etsivät työntekijöitä, joilla on tarvittavaa kokemusta aloittaa uudella alalla. Työnantajat myös vastaan ​​uusia työntekijöitä, jotka ovat jo saaneet altistuminen kentän ja ymmärtää, minkälaista työtä ne tekevät, kun he palkkasivat. Työnantajat käyttävät paljon aikaa ja rahaa koulutukseen uusia työntekijöitä, ja he tietävät, että ne voivat eliminoida paljon tällä kertaa palkkaamalla joku aikaisempaa tietoa ja kokemusta.

Merkitys Interns Being joukkue on Mentor

Harjoittelijoita, jotka ovat yhdistäneet voimansa mentorin yrityksen sisällä ovat todennäköisimmin niitä, jotka parhaiten oppia organisaation kulttuuria ja mitä se tekee tunnistaa yhtiön johto ja lopulta tulla onnistunut paremmin työssä.

Lisäksi tietoja ja taitoja työnantajat etsiä uutta ehdokasta, henkilöt toimeen ja ymmärtää organisaatiokulttuurin nähdään usein johtavista ehdokkaista tahansa kokopäivätyötä jotka avaavat. Usein työnantajat kokevat, että he voivat opettaa perusasiat lähtötason työtä, mutta he eivät voi tehdä uuden työntekijän mahtuvat kulttuuriin, joka on jo perustettu.

Korvaus ei välttämättä heijastava of a Suuri Työharjoittelu

Vaikka useimmat harjoittelijat haluaisivat saada maksettu, että työharjoittelu maksetaan ei aina täytä sitä hyvänä työharjoittelu. On monia uskomattomia palkatonta harjoittelua vuonna voittoa maailmassa, jotka tarjoavat hieno kokemus ja altistuminen alalla.

Vaikka työministeriö n Työharjoittelu suuntaviivat kiristyvät vaatiessaan voittoa yritykset maksavat harjoittelijoita, että työharjoittelu on maksettu, ei tee sitä paremmin kuin muut harjoittelupaikkoja palkan ei ole vaihtoehto. Jos on asetettu saamaan työtä voittoa maailmassa, reaalimaailman kokemus voi olla tarpeen saada vuokrata koko ajan, vaikka mahdollisuus saada maksettu oppia tämäntyyppisissä ympäristöissä on harvinaista. Tässä tapauksessa on tärkeää, että opiskelija tunnistaa henkilökohtaiset tavoitteet ennen kuin ne tekevät päätöksen, että he vain hyväksyvät maksettu työharjoittelu.

Mahdollisuus tehdä Professional Connections

Harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia tavata suuri joukko ammattilaisia ​​työskentelee tällä hetkellä alalla ovat sellaisia ​​kokemuksia, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden tehdä tärkeitä ammatillisia yhteyksiä, jotka voivat kestää koko loppuelämän.

Koska verkko pidetään # 1 työnhaun strategiaa, mahdollisuuden tavata ammattilaisia ​​sekä sen ulkopuolella organisaation, jossa olet interning olla arvokkain kuin aloitat työnhaun kun lähemmäksi valmistumista. Käytä tilaisuutta keskustella tulevaisuuden tavoitteita ammattilaisten toiveita sisällyttämällä ne oman henkilökohtaisen verkon.

Lisäedut ja Perks

Harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat hyvää palkkaa, etuja ja etuisuuksia nähdään usein unelma työharjoittelu että jokainen pyrkii. On monia organisaatioita, jotka maksavat harjoittelijoita varsin hyvin lisäksi tarjoamalla heille monia etuja, että kokoaikaisten työntekijöiden on myös terveyden ja hammaslääkärin. Jotkut organisaatiot tarjoavat erilaisia ​​etuisuuksia, kuten lippuja, verkottuminen vastaanotot, kuntosali jäsenyyksiä, sekä paljon muuta. Organisaatio, joka tarjoaa tällaisia ​​etuja heidän harjoittelijoita tarjoaa suuria etuja sen nykyisille työntekijöille.

Luomalla työharjoittelun ja yksittäisten uraan liittyviä tavoitteita, voit löytää oikea työharjoittelu sinulle. Yhden ihmisen täydellinen työharjoittelu ei yleensä ole sama muille henkilöille, jotka ovat heidän omat henkilökohtaiset tavoitteet ja odotukset.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *