Aloitus eBayn Myyjä

Posted on

Aloitus eBayn Myyjä

Perustettiin jo vuonna 1995 verkkohuutokaupasta eBay saostetaan radikaali muutos tavassa maailmassa ostaa ja myy asioita. Prosessissa se avasi mahdollisuuksia tuhansia ihmisiä tehdä rahaa kotoa. Tänään, kiitos eBay, jos sinulla on jotain myydä, koko maailma on sinun markkinapaikka. Se tarkoittaa enemmän potentiaalisia ostajia, mutta se tarkoittaa myös enemmän kilpailua.

Kuten mikä tahansa onnistunut online yhtiö, eBay muuttuu jatkuvasti ajan mukana ja tekniikkaa. Onnistuneeksi eBay myyjä, sinun on tehtävä samoin. Tämä pohjamaali aloittelemassa myyminen eBay on tarkoitus tehdä juuri niin: pääset alkuun. Sitten sinun täytyy ottaa nämä tiedot ja rakentaa liiketoimintasuunnitelma, joka toimii sinulle. Varaudu jatkuvaa säätämistä teknologioiden ja makuun kehittyvät.

Ymmärtäminen Kuinka eBay Works

Vaikka eBay alkoi verkkohuutokaupasta, jossa ostaja korkein tarjous voittaa kohteen, se on paljon enemmän kuin nyt. Se on todellinen markkinapaikka, jossa myyjät voivat listata kohteita kiinteään hintaan ja jopa avata oman ”store”.

Pohjimmiltaan miten se toimii on myyjä luetteloita kohde, lisäämällä kuvia ja kuvaus ja valitsemalla hinta ja merenkulku vaihtoehtoja. Ostajat sitten voi tehdä tarjouksen sitä tai yksinkertaisesti ”Osta se nyt.” Kun sopimus on tehty, ostajat maksun millä tahansa useista eri maksutavoista ja myyjä aluksista.

Vaikka se voi olla vapaasti luetella kohteen (riippuen siitä, kuinka monta kohdetta luetella kuukaudessa), myyjä maksaa maksun, kun se myydään. Lisätietoja eBay maksuja . Myyjät yleensä maksaa liittyvistä maksuista maksutavaksi ostaja käyttötarkoituksiin. On muitakin palveluita voi halutessaan maksaa.

Kun tapahtuma on valmis, ostaja ja myyjä antaa toisilleen palautetta myyntiprosessia ja / tai alkion myyty. eBay on paljon sääntöjä, joilla suojellaan sekä myyjiä että ostajia, niin ennen kuin aloitat, mitä ne ovat.

Päättää, mitä myydä

Joillekin jotka haluavat myydä eBay, mitä myydä ei oikeastaan ​​ole vastiketta. He tietävät, mitä he haluavat myydä. Ehkä heillä on jo tuotteen kotoaan liiketoimintaa, ja eBay on tapa laajentaa markkinoilla. Yhtiö tarjoaa monia työkaluja myyjän käyttöä, mitä voi olla juuri oikean hinnan. Se voi olla tapa alkaa myydä verkossa ilman investointeja infrastruktuuriin myynti- työkaluja oman sivuston, jyrkkä oppimiskäyrä, miten käyttää niitä, ja vaivaa rakentaa markkinoiden tavaroita. Jos se olet sinä, siirtyä seuraavaan diaan ”päästäksesi taas.”

Jos tavoitteena on aloittaa uusi liiketoimintaa eBay myyjä, ei laajentaa olemassa olevaa, niin mitä myydä on kriittinen kysymys.

Suosittu luokat asioita myydä eBay myös elektroniikka, vaatteet, ja keräilyesineitä. Ihmiset menevät eBay ostoksille, koska he haluavat löytää kohteita halvempaa kuin he voivat oman sijaintinsa tai löytää asioita, jotka eivät ole helposti saatavilla paikallisesti. Pidä eturintamassa mieltäsi päätät mitä myydä.

Vaikka monissa tapauksissa ostaja maksaa toimitus, kuka maksaa, se lisää kokonaiskustannuksia. Harkittaessa kohteen myyntiin, muista ostajat ovat yleensä etsivät paljon ja maksaa vain niin paljon kohteen. Jos kohteen kuljetuksen hinta on liian suuri se voisi tehdä mahdoton myydä.

Yksi lähestymistapa newbie on aloittaa myymällä tavaraa jo itsestään, mutta eivät tarvitse tai halua enää, kuten sähköinen kirppis. Etuna tästä on paitsi se, että sinun ei tarvitse käyttää rahaa asioita myydä, mutta myös sitä, että opit enemmän myymällä laajemman kohteita. Koska sinulla ei ole mitään tai paljon palautetta, älä aloita myymällä kalliita kohteita. Ostajat ovat todennäköisesti varoa myyjän kanssa ei palautetta, niin alkaa pieni.

Jos sinulla on asiantuntemusta alalle, kuten antiikkia tai elektroniikkaa, voit ostaa käytetyt tuotteet paikallisesti kirpputorilta tai muita edullisia paikka ja myydä niitä eBay. Joilla on asiantuntemusta nimikkeestä ja potentiaalisia asiakkaita on avain voittoa tällaista kohteen. Riippumatta myyt sinun täytyy olla mahdollisuus saada se halvempi kuin keskimääräinen henkilö voi ostaa paikallisesti. Se voi tarkoittaa tehdä sen itse tai löytää hyvä hinta tukkumyyntiä.

Getting Set Up

Useimmat potentiaalisia myyjiä eBay varmaan ostanut jotain online-sivusto, joten ne saattavat jo olla eBay tunnus. Jos tämä tunnus on hyvää palautetta liittyy se, saatat haluta pitää sitä oman myynti. Voit kuitenkin myös haluavat tunnus, joka on sopusoinnussa yrityksen. Voit vaihtaa tunnus, mutta eBay ilmoittaa ostajille että olet äskettäin muuttanut tunnus, joka voi olla punainen lippu joillekin.

Set Up eBay-tilin

Ensimmäinen asia, sinun täytyy tehdä, kun tilin luomista on päättää, minkälaista haluamasi tilin, yritys tai yksilö. Voit myydä joko yksi.

Tärkein etu, varsinkin myyjät Yhdysvalloissa ja Kanadassa, on se, että voit käyttää yrityksen nimeä sivulla. Tämä tarkoittaa, että nimi näkyy viestintää ostajien, kuten laskut ja sähköposteja. Maissa, joissa on arvonlisävero (alv), se antaa Arvonlisäveron suuruus ostajille.

Yleensä yritysten taas suurten volyymien myyjiä. Voit vaihtaa tilisi liiketoiminnan yksittäisille ja päinvastoin helposti, joten jos sinulla ei vielä ole yrityksen nimi voit aina muuttaa myöhemmin.

Voit luoda tilin , sinun täytyy antaa nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Oman uuden tilin on kuukausittainen myynti rajoja, jotka voidaan nähdä ”Kaikki myy” sivu ”minun eBay.” Alkuperäiset rajat yksittäiselle tilille on tyypillisesti 1000 tapahtumia tai $ 25000. Kun menet luoda ensimmäinen listalle, sinua pyydetään syöttämään maksutavaksi oman myynti maksuja. Voit käyttää PayPalia, luottokorttia tai ovat sitä vähennetään tarkkailun huomioon.

Maksun saaminen

Useimpien liiketoimet (eräin poikkeuksin kiinteistöjen, moottoriajoneuvojen, jne) on kolme tapaa saada maksu:

  • Internet kauppias luottokorttitililtä perustetaan läpi eBay ulkopuolella hyväksytty tarjoaja ja on yleensä merkittävä maksuja.
  • Henkilökohtaista maksu voi sisältää käteistä, tarkistaa, ja maksumääräykset, jotka eivät ole sallittuja kanssa online-myynti. Kuitenkin hengen myynti eBayssa ovat melko harvinaisia.
  • PayPal on yleisin maksutapaa käytetään eBay ja voit maksaa luottokortilla käyttää sitä.

Kaikki eBay-hyväksytyt elektroniset maksutavat käyttää eBay kassalle järjestelmä. Ostajat näkevät ”Maksa nyt” -painiketta, joka vie heidät maksuvaihtoehtoihin valinnut.

Perustamalla PayPal-tili

PayPal-tili on välttämättömyys eBay-myyjät, vaikka se ei ole todellista tarvetta. Vastaanottaa PayPal-tili, sinun täytyy valita, haluatko henkilökohtainen, liike, tai Premier-tiliä. Henkilökohtaisia ​​tilejä on hyvin rajoitetut palvelut kauppiaiden.

Ei ole väliä, mikä tili sinulla Rahan lähettäminen on aina ilmainen. On liittyvät maksut saaneen rahaa kaikki tilit ja henkilökohtaisia ​​tilejä, on rajoitettu määrä saapuvia varoja liiketoimien voit tehdä.

Premier ja Yritystilien avulla rajattomasti Luottokorttien. Online-myynti Yhdysvaltojen sisällä maksaa 2 prosenttia kaupan plus $ ,30. Yhdysvaltojen ulkopuolella, se on 4,4 prosenttia, johon lisätään maksu, joka vaihtelee maittain. Voit myös käyttää PayPalia voi maksaa reaalimaailman tallentaa, mutta on erilainen palkkiorakenne.

PayPal tarjoaa työkalut laskutuksen, maksumuistutusten ja huutokauppa maksuvaihtoehtoja liiketoimintaansa ja Premier asiakkaille.

Yritystilien avulla voit lähettää massa maksuja asiakkaille (todennäköisesti ole tarpeen eBay Sellers) ja voit tehdä liiketoimintaa yrityksesi nimi.

Alkaa myydä!

Luoda listalle yksinkertaisesti syöttää nimen kohteen. eBay vie oikeaan kategoriaan, ja opastaa. Se näyttää samanlainen listauksia auttaa hinnoitella. Sinun on annettava kuvaus. Kuvia, mutta ei vaadita, ovat välttämättömiä useimmille ostajille. Voit myös käyttää eBay mobiilisovellus ladata kuvia ja jopa lisätä tuotetietoja, jos se on viivakoodi. 

Valitse listalle tyyppi ja hinta. Se voi olla huutokaupan ajalla kolme, viisi, seitsemän tai 10 päivää. Se voi olla kiinteähintainen myyntiin. Voit yhdistää kaksi, luomalla huutokauppa listalle, mutta haluaa lisätä ”Osta se nyt” tai kiinteä hinta. Onko samanlaisia ​​kohteita myyntiin eBay suosittelee sekä alkaa osto- ja kiinteään hintaan.

Jos kohde on jotain, joka myy usein, eBay voi suositella postikuluja voit asettaa ostajalle. Voit myös tarjota maksuttoman kuljetuksen ja paikalliset poimia. Joudut myös päättää, jos palautusoikeutta ja asettaa käsittelyaika, joka on, miten kauan se kestää voit lähettää sen.

Jos kaikki tämä kuulostaa liian monimutkainen sinulle, voit aina kokeilla eBay Valet jossa joku muu myy tavaraa. Et edes maksa merenkulun. Saat leikata myyntihinnasta, peräti 80 prosenttia myynnistä $ 500 tai enemmän tai vähän kuin 25 prosenttia myynnin alle $ 25.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *