Mistä Perusteltu Micro työpaikkoja

Posted on

Mistä Perusteltu Micro työpaikkoja

Kun selaat sivustoja laillista mikro jobs pieniä tehtäviä, että teet maksutelevision olla hakevat merkkejä työ-at-home huijauksia. (Esimerkiksi, onko teillä maksaa rekisteröityä?) On luotettavia sivustoja, jotka tarjoavat kauko työpaikkaa, joka tunnetaan myös nimellä crowdsourcing, ja ajan mittaan ne ovat osoittautuneet luotettaviksi ja helppoja tapoja ansaita ylimääräistä rahaa.

Amazon Mechanical Turk

Yksi alkuperäisen mikro työtä työnantajien, Amazonin Mechanical Turk luetellaan ihmisälyn tehtäviä (osumat), jotka etätyöntekijöiden valita ja täydellinen maksua jonka asettaa pyynnön. Tehtäviin kuuluu kuvan ja videon käsittely, tietojen todentaminen ja siivous, tietojen kerääminen, tietojenkäsittely ja paljon muuta.

Appen

Appen on käännös ja kielen ratkaisujen yritys, joka tarjoaa myös kauko mikro työpaikkaa, jota se kutsuu “crowdsourcing.” Projektit ovat kaikki tehneet tietokoneen ja vaihtelevat soitintaminen audion käyttökokemustutkimuksiin sisältöön arviointiin.

Clickworker

Clickworker käyttää crowdsourcing alustan jakaa tehtäviä kauko freelance työntekijöille. Tehtävät voidaan tehdä tietokoneella tai mobiililaitteella, ja ne sisältävät tietoja luokittelun, kopioida editointi, oikoluku, web tutkimus, ottaen tutkimuksia, ja enemmän.

ySense

Työntekijöiden ySense (aiemmin tunnettu nimellä ClixSense) jaetaan yksinkertaisia ​​tehtäviä loppuun verkossa, sekä ohjeet. Näitä tehtäviä voivat olla suorittamalla Google-hakuja, luokittelemalla kuvia ja paljon muuta.

EasyShift

Käyttäjät voivat ladata EasyShift sovellus mobiililaitteella ja täydellinen kotona tai sijaintiin perustuvia “vuorossa”. Useimmat siirtymät ovat kuvaaminen kohteita varastot kuluttajabrändeistä haluavat seurata tuotteitaan, ja läpimenoaika on yleensä 24 tuntia.

Kahdeksikko

Tunnettiin aiemmin nimellä CrowdFlower, kahdeksikko sanoo sen tehtävänä on “valtuuttamisesta dataa tutkijat junaan, testata ja virittää niiden koneoppimisen ihmiselle maailmassa.” Sen kauko osallistujat valitsevat hankkeita tehtävän seinästä, joka on säännöllisesti päivitettävä. Joitakin esimerkkejä tehtäviin kuuluu luokittelu sosiaalisen median virkaa, sisältöä maltillisesti, ja ääni transkriptio.

Fiverr

Rekisteröityä kuin “Myyjä” on Fiverr ja tulla osaksi sen yhteisöä freelancereita jotka tarjoavat tilauspalvelut, kuten graafinen suunnittelu, digitaalinen markkinointi, kirjoittaminen, kääntäminen, videoiden tuotanto, selostusta taiteellisuus, ohjelmointi, ja enemmän. Ostajat ovat yleensä yrittäjiä ja pieniä yrityksiä, jotka tarvitsevat apua rakentaa ja liiketoimintansa kasvattamiseen.

kenttäagentti

Agents lataa mobiilisovelluksen valita työpaikka, joka on lähellä niitä, ja sitten se loppuun kahden tunnin kuluessa. Työpaikat voivat olla esimerkiksi hinta ja näyttö tarkastuksia tuotteiden kaupoissa, mystery shopping, todentaminen liikepaikkaa, ja selvitykset.

Gigwalk

Tullakseen Gigwalker, lataa mobiilisovelluksen ja soveltaa keikoille omalla alueella, jotka sopivat taitoja ja kiinnostusta. Useimmat keikkoja joihin liittyvät tarkastaa, että tuotteet näkyvät ja hinnoitellaan oikein jälleenmyyjille tai markkinointi tapahtumia tehdään tarkasti ja ajallaan.

Quicktate ja iDictate

Litteroi äänitiedostoja alle viiden minuutin ajan, kukin Quicktate tai puhtaaksi enää äänitiedostoja iDictate; he molemmat osa samaa yrityksen. Lääketieteen transkriptio työpaikkoja maksaa enemmän kuin yleinen niitä.

Scribie

Scribie on toinen ääni transkriptio palvelu. Transcribers työskennellä etänä tiedostoja, jotka ovat 6 minuuttia tai vähemmän 2 tunnin läpimenoaika.

Skyword

Kirjailijat, videographers, suunnittelijat ja valokuvaajat voivat liittyä Skyword allas luovan sisällön tuottajat ja lataa salkun työtä. Sinun täytyy olla hyväksytty kanava ennen kuin voit vaatia tehtäviä tai lähettää ideoita. Palkkoja määräytyvät kanavan omistajat.

Smart Crowd

Aiemmin VirtualBee, Smart Crowd Lionbridgeltä pyytää potentiaalisten työntekijöiden rekisteröityä, vastata kysymyksiin, ja ottaa arviointeja määrittää niiden taitoja. Yhtiö kontaktit, kun työ on saatavilla; hyväksyt tehtäviä haluamasi ja täydentää niitä verkossa. Tehtävät sisältävät tietoja tutkimusta, tietojen syöttö, testaus, ja paljon muuta.

TaskRabbit

Suurin osa tämän suositun tehtävän sivuston keikat ovat henkilökohtaista toimintaa, kuten toimitukset, siivous, ja hanttihommia. TaskRabbit on paljon laajempi hakuprosessin kuin muiden mikro työpaikat (joka yleensä on hyvin vähän), mutta työpaikkojen maksaa enemmän.

TryMYUI

TryMYUI testaajat tarkistaa sivustot käyttämällä näytön tallentimen ja antaa palautetta kokemuksistaan. Kunkin testin, joka kestää noin 20 minuuttia, maksaa kiinteä 10 $. Työpaikat ovat saatavilla testaajille perustuu kohderyhmistä, ja he voivat odottaa saavansa muutaman tehtäviä viikossa.

käyttäjätestaus

Samanlainen TryMYUI, testerit Käyttäjätestaus maksetaan $ 10 viettää 10-20 minuuttia navigoinnin verkkosivuilla ja antaa palautetta käyttämällä ruudun ja Äänitys. Työmarkkinoiden käytettävissä perustuu Väestörakenne testaaja.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *