Tärkeitä Pehmeät taidot työpaikan menestys

Posted on

Tärkeitä Pehmeät taidot työpaikan menestys


Kun työnhaku, monet ihmiset yleensä korostavat niiden kovaa osaamista – erityiset tiedot ja taidot tarvitaan tiettyyn työhön. Nämä ovat tyypillisesti taitoja, joita voidaan selkeästi määritelty ja mitataan. On myös syytä korostaa tärkeimpiä pehmeitä taitoja teillä, osoittaa, miksi olet paras ehdokas tähän tehtävään.

Kun olet työnhakija tai edistäminen, sinun pehmeitä taitoja voi olla yhtä tärkeää kuin kova taitoja, joita tarvitaan menestyäkseen työssä.

Vihje : Pehmeät taidot ovat paljon vaikeampi määritellä ja mitata – ne ovat ihmissuhde tai ”ihmisiä” taidot, jotka auttavat sinua onnistuneesti vuorovaikutuksessa muiden kanssa työpaikalla.

Riippumatta työn, sinun täytyy tehokkaaseen vuorovaikutukseen esimiesten ja ihmisten ylä- ja alapuolella te työhön kaavioon, sekä muut, kuten asiakkaat, toimittajat, potilaat, opiskelijat, jne

Yritykset etsivät ehdokkaita molempia taitoja palkkaaminen useimmille kantoja. Tämä johtuu siitä, jos sinulla on kielteinen asenne, ei voi tulla toimeen toisten kanssa, eivät tiedota, eivät toimi hyvin osana joukkue, eivätkä pysty ajattelemaan luovasti ja kriittisesti, se saattaa ole väliä miten hyvin koulutettuja ja osaava olet.

Sinun täytyy olla joukko ihmisiä taitoja tulla toimeen mitään työtä, ei vain niille työskentelevät suoraan yleisölle. Indeed.com, johtava työmaalla, on jakanut arvokkain pehmeitä taitoja työnhakijoille ja työntekijöille.

Top pehmeitä taitoja työnantajat haluavat

Tässä on alkuun seitsemän tärkeintä pehmeitä taitoja saada sekä haastattelemalla ja työpaikoilla, mistä itse asiassa on johtajan rekrytointi, Mike Steinerd:

 • Toimiminen joukkuepelaaja – tämä tarkoittaa paitsi ole osuuskunta, mutta myös näyttämällä vahvaa johtamistaitoa tarvittaessa.
 • Joustavuus – tämä on erittäin arvokas voimavara työntekijöille. Ne, jotka voivat sopeutua mihin tahansa tilanteeseen ovat luotettavia riippumatta siitä mitä heittänyt niitä.
 • Tehokas viestintä – tämä on ensiarvoisen lähes mitä tahansa työtä. Kommunikaatio vaatii artikuloida itseään hyvin, on hyvä kuuntelija ja sopivilla kehon kieli.
 • Ongelmanratkaisu ja kekseliäisyyttä – ei väliä mitä ammatti, nämä taidot ovat kriittisiä, kun odottamattomia asioita väistämättä.
 • Hyväksyminen palaute – ei vain hyväksy palautetta sulavasti myös soveltanut tätä palautetta, edistää ammatillista kasvua.
 • Luottamus on avain – että on sanottu, se on myös tärkeää aina on tiedot ja taidot, joilla tuetaan itsevarmuus. Olemalla luottavainen ja kykenevä, ohjaajien, työntekijät ja asiakkaat uskovat mitä sanot.
 • Luovaa ajattelua – pystyy keksimään ratkaisua tai vaihtoehtoja on korvaamaton; se ajaa innovaatioita ja lisää tehokkuutta.

Työllisyys Taidot eroavat Job

Kun etsit johtoaseman, joko johtaja tai tiimin jäsen, haluat korostaa eri hyödykkeiden kuin jos etsit teknistä asemassa, esimerkiksi. Pehmeitä taitoja sinun täytyy olla tehokas johtaja sisältää asioita kuin olisi voitava siirtää ja rakentavaa kritiikkiä.

Tietotekniikka kannat vaativat pehmeitä taitoja, kuten luovuutta ja esittää ideoita ja ratkaisuja yksilöille sekä ryhmille. Vahvat viestintätaidot, sekä kirjallisesti että suullisesti ovat tärkeä voimavara lähes missä tahansa alalla, jokaisella tasolla.

Miten Anna työntekijöille, taitoja sinulla

Kun olet kirjoittamassa jatkuu ja kattaa kirjeitä, se on tärkeää viitata taidot työnantajan etsii työsi sovellus materiaaleja. Sama pätee, kun olet haastattelemalla. Tarkistaa työpaikkaa, ja olla valmis mainita esimerkkejä taitoja olet (niin kova ja pehmeä), jotka ovat vertoja työn vaatimukset.

Muista esitellä pehmeitä taitoja vuokraamalla johtaja haastatteluissa ja keskittyä pitämään taitojasi huipputasoisen työssä:

 • Esittele positiivinen asenne ja innostus koko haastattelu.
 • Älä vain sanoa, että olet taidot yhtiö tarvitsee – todistaa sen heille
 • Valmistella perusteellisesti haastattelussa, ja on muutamia esimerkkejä tapauksista, kun olet käyttänyt pehmeitä taitoja tehokkaasti.
 • Tunne tarpeeksi asemasta ja yrityksen keskustella mukavasti ja asiantuntevasti kanssa haastattelija. Toimet voivat aidosti puhuvat enemmän kuin sanat, varsinkaan kilpailukykyisessä työpaikalla.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *