Vilkaisu Terveydenhuolto Support Ura

Posted on

Vilkaisu Terveydenhuolto Support Ura

Ilman naisia ​​ja miehiä, jotka työskentelevät terveydenhuollon tuki terveydenhuollon alalla olisi pysty toimimaan. Toki meidän lääkärit, hammaslääkärit, fyysinen ja toimintaterapeutti sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset, mutta ilman niitä, jotka tarjoavat hallinnollista ja kliinisen tukea he eivät voisi tehdä työtään. Täällä on useita terveydenhuollon tuki uraa.

Hammashoitaja

Hammashoitajat tarjoavat erilaisia ​​potilaan hoidon ja suorittaa toimistotehtäviä ja laboratorion tehtäviin. Vaikka jotkut ihmiset saavat koulutusta Hammashoito ohjelmia ammattikorkeakoulut sekä kaupan ja teknisten oppilaitosten, useimmat jotka haluavat tulla tällä alalla saavat työpaikkakoulutus. Jotkut valtiot lisensoida hoitajille. Vuonna 2009 hammashoitajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 33230 ja mediaani tuntipalkan $ +15,98.

Health Services Manager

Terveyspalvelut johtajat suunnitella, ohjata, yhteensovittaa ja valvoa toimitusta terveydenhuollon palveluita, kuten sairaaloissa ja hoitokodeissa. Työtä tällä alalla täytyy ansaita maisterin tutkinto terveyspalvelujen hallinnon pitkäaikaishoidon hallinto, terveystieteiden, kansanterveys, julkinen hallinto ja liiketalous. Jokainen valtio Yhdysvalloissa edellyttää vanhainkodissa ylläpitäjät siirtää lisensointi tentti. Terveyspalvelut johtajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 81850 vuonna 2009.

Home Health Aide

Kotisairaanhoidon apulaisensa tarjoavat perushoitoa vammaisille, kroonisista sairauksista, kognitiivisten häiriöiden tai joilla on ikääntymiseen liittyvien ongelmien. Kotisairaanhoidon aides vastaanota työssä koulutusta sairaanhoitaja, lisensoitu lähihoitajat tai kokenut avustajansa. Ne on voitava todistaa virasto, joissa he työskentelevät saa korvausta Medicare tai Medicaid. Kotisairaanhoidon aides ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 20480 ja mediaani tuntipalkan $ +9,85 vuonna 2009.

Medical Assistant

Lääketieteelliset avustajat suorittavat hallinnolliset ja kliinisiä tehtävät toimistoissa lääkärit tai muiden lääkäreiden. Vaikka lääketieteelliset avustajat tarvitsee vain ylioppilastutkinto ja paikan työharjoittelua, jotkut täydellinen yhden tai kahden vuoden virallista koulutusohjelmaa. Lääketieteelliset avustajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 28650 ja mediaani tuntipalkan $ +13,77 vuonna 2009.

lääketieteellinen sihteeri

Lääketieteellisen sihteereitä suorittaa toimistotehtäviä lääketieteen toimistoissa. Työskennellä lääkärin sihteerin täytyy olla ylioppilastutkinto ja perus ammattitaitoon. Muodollista koulutusta oppia lääketieteellistä terminologiaa on myös tarpeen. Lääketieteellisen sihteereitä ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 30190 ja mediaani tuntipalkan $ 14,51 vuonna 2009.

lääketieteelliset puhtaaksikirjoittajan

Lääketieteellinen puhtaaksikirjoittajat kääntää lääkäreiden ja muiden lääketieteen ammattilaisia ​​sanelema tallenteita kirjalliset raportit, kirjeenvaihto ja muut asiakirjat. Vaikka niitä ei tarvitse olla keskiasteen jälkeinen koulutus lääketieteen transkriptio, monet työnantajat haluavat palkata niille, jotka eivät. Lääketieteellinen puhtaaksikirjoittajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 32600 ja mediaani tuntipalkan $ 15,68 vuonna 2009.

Toimintaterapeutti assistentti ja avustaja

Toimintaterapeutti avustajat apua asiakkaille toimintaa ja harjoituksia määritelty hoitosuunnitelma kehitetty toimintaterapeutti. Toimintaterapia avustajansa valmistelee materiaalit ja laitteet, joita käytetään hoidon aikana. He suorittavat myös toimistotehtäviä. Toimintaterapeutti avustajat vaaditaan osakkuusyrityksen tutkinto tai todistus akkreditoitu Community College tai teknisen koulun, kun taas toimintaterapia avustajansa saavat yleensä suurimman osan koulutuksen työssä.

Yli 40 maata toimintaterapeutti avustajia edellytetään toimilupaa, rekisteröity tai sertifioitu. Toimintaterapia avustajansa eivät ole tätä vaatimusta. Toimintaterapeutti avustajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 50250 ja mediaani tuntipalkan $ 24.16 vuonna 2009, kun taas toimintaterapia avustajansa ansaitsi $ 25730 vuodessa ja $ +12,37 per tunti.

Fysioterapeutti Assistant ja avustaja

Fysioterapeutti avustajat suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, jotka fysioterapeutteja suuntaan. Fysioterapia avustajansa auttamaan terapiaistuntojen tuottavampia suorittamalla tehtäviä kuten pitämällä hoitohuonetta puhtaana ja järjestyksessä. Fysioterapeutteja tai fysioterapeutti avustajat valvottava fysioterapia avustajansa. Työskennellä fysioterapiaa avustaja monissa osavaltioissa täytyy ansaita Ammattikorkeakoulututkinto täyttämällä akkreditoitu fysioterapeutti Assistant-ohjelman. Fysioterapia avustajansa tarvitsee yleensä vain ylioppilastutkinto ja paikan työharjoittelua. Fysioterapeutti avustajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 48290 ja mediaani tuntipalkan $ 22,22 vuonna 2009. Fysioterapia avustajansa ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 23890 ja mediaani tuntipalkan $ 11,49.

eläinlääkintäavustaja

Eläinlääkärin avustajat hoitaa eläimiä laboratorioissa, eläinten sairaaloissa ja klinikoilla. Vain-työharjoitteluun tarvitaan tähän työhön. Eläinlääkärin avustajat ansaitsi mediaani vuosipalkka $ 21700 ja mediaani tuntipalkan $ +10,43 vuonna 2009.

Verrataan Terveydenhuolto Support Ura
 Minimi koulutuslisenssimediaani Palkka
HammashoitajaTyöharjoittelussaLuvan tai rekisteröinnin req. joissakin valtioissa$ 33230 / v .; $ 15,98 / h.
Health Services ManagerMaisterin tutkintoLisenssin req. työskennellä vanhainkodissa$ 81850 / vuosi.
Home Health AideTyöharjoittelussaLisenssin req. jos palveluksessa virasto vastaanottavan Medicare tai Medicaid korvaus$ 20480 / v .; $ 9,85 / h.
Medical AssistantTyöharjoittelussaEi mitään$ 28650 / v .; $ 13,77 / h.
lääketieteellinen sihteeriPaikan työharjoittelua ja kurssitöitä lääketieteellistä terminologiaaEi mitään$ 30190 / v .; $ Keittolasiin sijoitettiin 14,51
lääketieteelliset puhtaaksikirjoittajanJälkeisen koulutuksen lääketieteen kääntäminen ei tarvita, mutta sa edullisissa.Ei mitään$ 32600 / v .; $ 15,68 / h.
Toimintaterapeutti assistenttiOsakkuus- tai todistusLisenssiä, sertifiointi tai rekisteröinnin req. useimmat valtiot$ 50250 / v .; $ 24.16 / h.
Occupational Therapy AideTyöharjoittelussaEi mitään$ 25730 / h .; $ 12,37 / h.
Fysioterapeutti AssistantKumppaniLuvan tai rekisteröinnin req. Useimmissa valtioissa$ 48.290
Fysioterapian AideKumppaniLuvan tai rekisteröinnin req. Useimmissa valtioissa$ 23890 / v .; $ 11,49 / h.
eläinlääkintäavustajaTyöharjoittelussaEi mitään$ 21700 / v .; $ 10,43 / h.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *