Europass-ansioluettelo kirjallisesti vinkkejä

Posted on

Europass-ansioluettelo kirjallisesti vinkkejä

Koska Euroopan unioni on kasvanut, yhä useammat sovellustavoista Euroopan parlamentti lisäämiseksi elämänlaatua ja tuoda sen tietylle tasolle, jossa kansalaiset kollektiivisesti asuvat ja työskentelevät EU kaikki tasavertaisia.

Kun haet sisäpuolelle tahansa jäsenmaiden EU, olitpa opiskelevat tai yksinkertaisesti yrittää saada kokemusta, joka on yksi tärkeimmistä asioista on voitava tehdä asiantuntemusta ja valmiuksia ymmärretty potentiaaliset työnantajalle.

Mikä on Europassi?

15. joulukuuta 2004 päätöksellä N: o 2241/2004 / EY, Euroopan parlamentti ja neuvosto hyväksyivät yhden avoin kehys pätevyyksien ja taitojen perustamalla Europass.

Europassi  koostuu viidestä asiakirjaa: Europass-ansioluettelo (CV), Europass-kielipassi, Europass-liitteessä, Europass tutkintotodistuksen liite, ja Europass-asiakirjaa. Ensimmäiset kaksi lomakkeet voit täyttää itse, kun taas muut kolme täytetään ja toimivaltaisten tahojen myöntämiä.

Luominen asiakirjat

Jos sinulla ei ole CV vielä, voit luoda verkossa Europass CV: n rakentaja . Voit luoda saatekirjeen käyttäen samaa järjestelmää. Jos sinulla on jo CV, voit ladata sen ja muokata sitä verkossa . Sinun täytyy tallentaa sen pilveen tai viedä sen, kun olet valmis.

Voit käyttää Europass-järjestelmän luoda osaamispassin ja kielipassia , ja tarkistaa Certificate Supplement , Mobility ja Diploma Supplement sinun tulee hakea työtä EU: n sisällä.

Europass CV kirjoittaminen Vinkkejä

Luominen Europass-ansioluettelo on ensimmäinen ja tärkein askel sinun työnhakuun prosessi. Ennen kuin  alkaa kirjoittaa  Europass CV, on olemassa muutamia kohtia, jotka sinun täytyy tietää.

Europass CV on alkukosketus mahdollinen työnantaja, ja joudut kaapata työnantajan huomion ensimmäisen 10-15 sekunnin lukee Europass-ansioluettelon. Se on ainoa tapa, jolla voit turvata  haastattelussa kyseisen tehtävän hoitamiselle . Mutta, ennen kuin alat kirjoittaa, sinun pitäisi muistuttaa itse siitä muutaman tärkeän askeleen:

Review esimerkkejä ennen kuin aloitat. Löydät PDF esimerkkejä kunkin maan EU verkossa. Käytä niitä ohjeena luoda oman CV.

Taitoja ja osaamista on selkeästi ja loogisesti niin, että kokemus erottuu.  Kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, koska se on aine esityksesi. Tämä sisältää kirjoitusvirheitä ja välimerkit.

Yleensä Europass CV pitäisi olla lyhyt.  Yleensä henkilö vain pari vuoden kokemus, kaksi sivua on enemmän kuin tarpeeksi. Ammattilaisille enemmän kokemusta, voit kirjoittaa Europass CV yli kaksi sivua. Jos haet johtavassa asemassa, sinun täytyy osoittaa aiempien kokemusten tarkemmin, mukaan lukien syyt miksi mahdollisten tulevien Työnantajien pitäisi tarjoaa sinulle Executive palkkaa. Tällöin kirjoita Europass CV niin monta sivua kuin on tarpeen.

Aina sopeutua CV työnkuvaa aseman haet. Kokeile myös, korosta mahdollisille tutkintojen teillä, joita pyytämät työnantaja. Älä valehtele CV, kuin valhe voidaan havaita ennen tai haastattelun aikana.

Europass-ansioluettelo on vakio loogisessa järjestyksessä, jossa esittelemään voimavaroja ja asiantuntemusta. Sinun tulee täyttää:

  • Henkilökohtaisia ​​tietoja
  • Työkokemus kuvaus
  • Koulutus ja koulutus kuvaus
  • Taitoja ja osaamista kuvaus

Muotoilua Europass-ansioluettelo

Pidä ehdotettuun fontti ja asettelu Europass ansioluettelo, sillä tämä on standardoitu päätöksellä nro 2241/2004 / EY. Tulosta ansioluettelo valkoiselle paperille, jotta varmistaa, että ulkoasu on oikea.

Muista, että sisältö ja ydin CV on selvää potentiaalia työnantajalle 10-15 sekuntia lukemasta sitä. Tämän vuoksi sinun tulisi aina käyttää lyhyitä lauseita. Keskity asiaan harjoituksesi näkökulmat ja työkokemus, ja selittää mahdolliset tauot opinnoissa tai uran.

Kun olet kirjoittanut Europass ansioluettelo, varmista, että on joku muu  lue ja tarkistaa  sen varmista, että sisältö on selkeä, helppo ymmärtää, eikä se sisällä kirjoitusvirheitä.

Muista, että Euroopan unionissa, Europass CV on avain menestystä työnhakuun prosessi. Siitä on tullut vakiomuotoista hakea tahansa työtä missään jäsenvaltiossa Euroopan unionin, mutta myös helpottaa työnhakijoille ja työnantajille.

Milloin käyttää ansioluettelo sijaan Jatka

Yhdysvalloissa, ansioluettelo käytetään vain haettaessa akateemisen, koulutus, tieteellinen tai tutkimustehtäviin.

Ansioluettelo voidaan käyttää myös hakea apurahoja tai avustuksia. Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa tai Aasiassa, työnantajat voivat odottaa saavansa ansioluettelo sijaan  jatkaa .

Valitse sopiva ANSIOLUETTELOMALLI

Varmista, että valitset ANSIOLUETTELOMALLI joka sopii asemaa haet. Jos haet apurahan, sillä  esimerkiksi , sinun ei tarvitse sisällyttää henkilökohtaisia tietoja, jotka muutoin olisivat mukana kansainvälisessä CV.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *