Top Tietotekniikka sertifioinnit aloittelijoille

Posted on

 Top 10 IT-sertifiointeja aloittelijoille

Mediaani vuosipalkka tietotekniikan ammattilaisia oli noin $ 84000 vuodesta 2017, mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics . Tämä on enemmän kuin kaksinkertainen mediaanituontiin maksaa kaikkien ammattien yhdistettynä. Tietokoneet omalta osaltaan useita toimintoja lähes kaikissa ammateissa, ja jonkun täytyy huolehtia heistä kaikista, joten IT ammatti kasvava yksi. BLS projisoi alan lisätä yli puoli miljoonaa työpaikkaa vuosikymmenen päättyy vuonna 2026.

Useimmat eniten maksaa IT työpaikkoja vaatia jonkinlaista sertifiointia, vaikka, joten on tärkeää tietää, minkälaista koulutusta tarvitaan riippuu kunkin IT uran olet jatkaa.

CRiSC: Certified Risk and Information Control

Mukaan Information Systems Audit and Control Association (ISACA), tämä merkintä takaa, että pidin on hyvin perehtynyt riskejä tietojärjestelmiin, niin suunnittelussa / toteuttamiseen ratkaisuja. Tämän sertifioinnin mukaan tietotekniikan taidot ja Palkka Raportti, keskimääräinen palkka on $ 119227 vuodessa ja on hyvä sertifiointi kiinnostuneille Information Systems Security kantoja.

CISM: Certified tietoturvapäällikkö

Toinen ISACA sertifiointi, CISM sertifiointi tunnustaa taitoa tietoturvan hallinta, henkilönä, joka hallinnoi, suunnittelee ja arvioi tietoturva tietyn organisaation. Tämä sertifiointi on joitakin edellytyksiä, kuten olemassa olevat sertifikaatit kuten GIAC. Mukaan Taidot ja Palkka Raportti haltijat Tämän sertifioinnin ansaitsevat keskimäärin $ 118348 vuodessa.

CISSP: cissp

Kuten CRiSC ja CISM yllä, tämän sertifikaatin myöntää taitoa ja riskienhallinta sekä ohjelmistokehitys turvallisuutta. Keskimääräinen vuotuinen raportoitu palkkaa haltijoille tämä sertifiointi on $ 110603.

PMP: Project Management Professional

Kun keskimääräinen vuosipalkka $ 109405, The PMP sertifiointi päässä Project Management Institute (PMI) varmistaa, että mukaan PMI, ”puhut ja ymmärtää globaalin kielen projektinhallinnan.”

Yleissopimuksen: Certified Information Systems tilintarkastaja

Toinen IASCA sertifiointi, CISA varmistaa, että tietojärjestelmien tarkastajista tarvittavia taitoja arvioida järjestelmiä ja ovat parhaiden toimintatapojen ”tukemaan luottamusta ja arvo tietojärjestelmät.” Keskipalkka Yleissopimuksen haltijoiden on $ 106181.

CCDA: Cisco Certified Suunnittelu Associate

CCDA  on Ciscon varmentaminen verkon suunnittelu. Varmista, että olet sertifioitu toisen Cisco varmentaminen (kuten CCNP reititys ja kytkentä tai CCIE sertifiointi), koska se on edellytys CCDA. Keskimääräinen tulotaso on CCDA haltija on $ 99701. Tämä sertifiointi yhdessä ccnp, on hyvä olla, jos olet kiinnostunut tulemaan verkon insinööri .

Ccnp reititys ja kytkentä

At $ 97038 vuodessa keskimääräinen vuosipalkka, CCNP reititys ja kytkentä sertifiointi on hyvä, kun joku on vähintään yhden vuoden verkostoitumisen kokemus ja varmistaa, että sen haltija voi toteuttaa ja ylläpitää suuralueverkoissa ja työskennellä asiantuntijoiden kanssa ratkaisuja.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft on muuttanut luonnetta Microsoft Certified Solutions Expert  olevan pikemminkin laaja sertifiointi keskittyy toteuttamiseen teknologian yli monenlaisia versioita yhden sijasta keskitytään tietyillä aloilla. Kuitenkin MCSE on edelleen arvostettu sertifioinnin saamiseksi, ja keskipalkka MCSE haltijoiden on $ 96215 vuodessa.

ITIL v3 Foundation

ITIL v3 sertifiointi-the ITIL Master -recognizes jotka voivat soveltaa ITIL käsitteitä laadun tietotekniikkaratkaisujen todellisissa tilanteissa. Keskimääräinen vuosipalkka ITIL Master sertifioinnin haltijoille on $ 95434.

CEH: Certified Ethical Hacker

CEH on myyjä neutraali (ei sidottu mihinkään tuotemerkki) varmentamiseen tietotekniikan työntekijöille, jotka haluavat erikoistua “laillisesti” hakkerointi hakkerit käyttäen samaa tietoa ja työkaluja, joita hakkerit käyttävät. Kaksi vuotta tietoturvaan liittyvien kokemus on parempi ennen kuin he saavat CEH. Keskimääräinen vuosipalkka CEH haltija on $ 95155.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *